БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-14

• 25 618
  • 760
  •   1
Отговори
# 375
Бъни, благодаря . bouquet Ще пробвам домашно и ако не го хареса, ще пробвам с пюре от  тиква. А моркова дали ще го хареса? Само не ми е ясно брои ли се за захранване два дена мъничко картоф или да захраня по-късно наново? newsm78
При нас се получи същото, от зеленчуците започнах с картоф. Домашен, не успях да го размачкам хубаво и не й хареса. На другия ден дадох на хип, като го разредих с вода и наново с пасатора, пак не го хареса. След това продължих с морков, тиква, и сега наново въвеждам картофа. Яде картоф с тиква на хип, а утре ще пробвам домашен картоф с морков, дано и него хареса.
Опитай с домашен, развари го хубаво и после го намачкай и през цедка, че с пасатора става на "тапетно лепило" както казва Ути. Wink
Моята Мис Каприз харесва домашен морков, от този на хип й се пригажда, но първо беше пробвала моя.

# 376
  • ту тук, ту там
Захраних с бананово пюре преди около седмица, кога мога да дам плод банан?

# 377
  • София
от каква възраст може да се дава грис?

# 378
  • София
Ако е пшеничен - след захранване с глутен.

# 379
  • София
Ако е пшеничен - след захранване с глутен.
Аз съм язахранила с глутен преди месец-значи мога да й направя нали?

# 380
  • София
Да, можеш.

# 381
  • София
Много благодаря за бързите отговори.  bouquet

# 382
Захраних с бананово пюре преди около седмица, кога мога да дам плод банан?

Можеш да дадеш без проблем.

# 383
  • София
Мога ли да подправя гриса с малко  ванилия ?

# 384
Здравейте мами!!!От скоро сам в този форум и малко сам зле с нещата,но моля за извинение.Не знам къде точно трябва да пиша по моя въпрос но ще се радвам ако някоя от вас ми даде отговор.предварително ви благодаря!Аз имам бебче вече на почти 10месеца.Храненето при нас се оказва доста трудно.До 6-тия месец бяхме изцяло на кърма,след това я захраних със зеленчуково пюре и така постепенно стигнахме и до отбиване.Сега се кърмим само сутрин,но мисля да преминаваме към отбиване.Бебчето ми се оказа доста злоядо и напоследак отказва да се храни и вечер.може би се далжи и на зъбките,но изпитвам трудности през ноща,защото постоянно се буди и започне да мрънка.Давам и вода и след това заспива но за кратко и пак така след 1час.Казаха ми да започна да и давам адаптирано мляко,защото може би това което е изяла вечерта не и е стигнало,но мен ме е страх да не би нещо да сгреша,защото ние вече от доста време не се храним с кърма.Бих се радвала ако ми помогнете в тая трудна за мен дилема.Благодаря Ви!!!

# 385
  • Sunshine state
valeriyya ,правилно са те посъветвали.След като си го отбила,давай АМ през нощта.Детето има нужда от мляко.Много е малко за да няма млечно хранене.Буди се от глад и за това не заспива след водичката и е неспокоен.Няма нищо лошо да му даваш АМ,напротив.Задължително е да му даваш мляко.Децата пият АМ до 2год и повече дори. Peace

# 386
Мога ли да подправя гриса с малко  ванилия ?

Можеш, но не ванилин, а натурална ванилия.

valeriyya, колко мляко приема бебето ти? Даваш ли млечни каши?
Започни да даваш АМ. Или поне кисело мляко.

# 387
Мами, дайте съвет, моля! Не мога да се разбера с мойто. Не иска да пие мляко преди вечеря, нито преди сън и ме буди между 4.30 - 6.00 ч гладен. Естествено му правя и заспива.

# 388
Мише, моят съвет е да му даваш, когато пожелае.
И да се надяваш, че и това съвсем скоро ще отшуми.

# 389
Иначе през деня се храни добре, а и вечерята му е достатъчно хранителна. Надявам се тогава скоро да реши да пие млякото вечер.

Общи условия

Активация на акаунт