Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога се въвежда кашкавал в диетата на детето?
Каква марка кисело мляко обикновено консумират децата ви?
Какви са препоръките за въвеждане на нова храна при дете на 6 месеца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога се въвежда кашкавал в диетата на детето?
-
Каква марка кисело мляко обикновено консумират децата ви?
-
Какви са препоръките за въвеждане на нова храна при дете на 6 месеца?
При въвеждането на нови храни при дете на 6 месеца е важно да се въведе постепенно, с период от 3-4 дни за всяка нова храна. Това позволява наблюдение на реакцията на детето и ранно идентифициране на потенциални алергии или непоносимост. Винаги се консултирайте с педиатър при възникване на въпроси или съмнения.
-
Мога ли да въвеждам нови храни без пауза от ден или два при хранене на дете на 6 месеца?
-
Кога и как да въведем кисело мляко в диетата на 9-месечно дете?
неща
Аз пасирах храната на дъщеря си докато навърши 1 годинка.След това храната от кухнята имаше по-едри парченца и не съм пасирала,но въпреки това кубчетата картофи в супата ги махах тогава,както и сега.Въпреки че моята щерка на 8-9 месеца имаше 6 зъба,въобще не съм се мъчила да я почвам още тогава с едрите парченца.Моя съвет е да изчакаш да се появят поне 5-6 зъба и тогава дай по-едра храна иначе наистина може да й натовариш стомахчето.Все пак знаеш че лекарите съветват храната добре да се сдъвква
Моля ако някой знае да сподели