Подсъзнанието може всичко 45 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 106 112
  • 779
  •   1
Отговори
# 45
здравейте, момичета!От много време не съм писала, но се старая да ви чета.Благодаря на Мишето за темата и на всички вас, че сте толкова свежи, пълни с енергия и добронамереност.
Попадна ми една  идея, но не намерих никакъв материал  в нета , затова ще я споделя с вас.
11.11.2011 е ден на прегръдката с усмивка. На този ден да прегърнем колкото се може повече хора, животни .
Пускам ви едно клипче за да ви доставя радост !

http://www.slothster.com/2352-Cat-On-Boat-Plays-With-Dolphins.html

# 46
добро утре, аз съм на работа, а току що ми се обадиха от вкъщи, че малкото ми детенце не може да се изпишка от сутринта, тя е болничка леко, ама какво и става, не знам. Сега отиват в болница, а аз седя и рева вътрешно, нито мога да работя, нито мога да си тръгна, направо не знам какво да правя.
Само седя и се моля всичко да е наред.
Извинявам се че ви натоварвам в събота, ама няма на кой да го споделя, тука съм сама с една тумба чужденци, на които хич не им дреме за моите лични терзания ....

# 47
  • I want it all and I want it now.
joya Спокойно. всичко ще е наред. Не се притеснявай. върши си работата. Отстрани и отдалече ти изглеждат големи проблемите ,а на място се оказва ,че не е така. Ще се оправи детето. Може да не е пила достатъчно течности.  Peace И аз съм на работа и като ми се обадят от вкъщи ,винаги преувеличават. когато се прибера ,се оказва ,че няма нищо. Само дето се ядосвам.

# 48
syn, май ще се окажеш права, на ехографа всичко е било ок, сега чакат за уролог, дано и там всичко да е наред  Praynig

# 49
joya спокойно мила. Аз имам същия проблем почти,снощи моето момиченце е плакало цяла вечер,защото я боли "чучата".. Михме я,мазахме я,не е зачервена,а я боли вътре май,и аз се съмнявах за цистит,сега чакам да се събуди и татко и да я води на лекар. Също съм на работа и почти не съм мигнала,знам какво е. Но ще се справим. Спокойно.

# 50
  • София
Момичета, не се безпокойте!
Всичко ще се оправи.
Много е трудно като не сте до тях да мислите така, но всичко ще отшуми и ще се оправят дечица!  Peace

Вижте какъв прекрасен ден е навън.
Аз цял ден (още от вчера де) полягам, подремвам, но съм много изтощена и леко болна...
Обаче сега ще се надигам и излизам навън.
Не е за изпускане слънчевото време. Аз като моите камъни се зареждам от слънцето  Grinning

Приятен ден и дано всичко бъде наред с мъничетата!

Някой може ли да поправи ето това от първа страница?:

КАК ДА НАУЧИМ ДЕЦАТА СИ ДА МИСЛЯТ ПОЗИТИВНО - Рози и рози [/url][/color]

ЗА ВАШЕТО ПОРТМОНЕ 1 - nvesela [/url][/b]

Не се отварят като линкове.

Последна редакция: сб, 29 окт 2011, 12:48 от rainbow

# 51
Моето се оказа че е със спазъм, защото има разстройство, зачервило и се е дупето и от болката. Хем я мажем. Сега спи, и трябва да се затопли, ако до довечера не направи нищо с катетър, свеки е медицинско лице ще се справи. Малко ми олекна. Стискам палци и при вас  sladurka всичко да е наред  Peace Hug
Благодаря за подкрепата !

# 52
  • I want it all and I want it now.
Браво радвам се.
Бързо оздравяване. Давайте и течности. За разтройство има едни прахчета смекта. Много са ефикастни. Питайте лич. лекар.   Peace
sladurka Бързо оздравяване.

Последна редакция: сб, 29 окт 2011, 12:57 от syn

# 53
  • Добрич
Мише, Благодаря за новата тема!

joya, sladurka , възстановителна енергия за дечицата ви!

# 54
Благодаря за новата тема, редовно ви чета, защото с вас съм по-силна и се променям...Обичам ви! Hug

# 55
Момичета страхотни сте! Hug За всички ви   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Момиченцето ми е добре днеска,чишкала е без проблем,не сме я водили никъде,какво беше туй чудо снощи не разбрах,но дано не се повтаря. Аз не се бях ошашкала чак много. Нали не бива да си понижаваме вибрациите с такива мисли Wink

# 56
Някой може ли да поправи ето това от първа страница?:

КАК ДА НАУЧИМ ДЕЦАТА СИ ДА МИСЛЯТ ПОЗИТИВНО - Рози и рози [/url][/color]

ЗА ВАШЕТО ПОРТМОНЕ 1 - nvesela [/url][/b]

Не се отварят като линкове.

Ето работещите линкове

КАК ДА НАУЧИМ ДЕЦАТА СИ ДА МИСЛЯТ ПОЗИТИВНО - Рози и рози

ЗА ВАШЕТО ПОРТМОНЕ 1 - nvesela
Миже, ако можеш добави ги, а могат да се вземат предвид и при пускане на следващата тема Peace

# 57
За съжаление не може вече да се редактират първите постове  Confused
До 24 часа е възможно, след това няма как...
Моля следващият, който пуска темата да ги има пред вид за добавяне  Hug

# 58
# 59

Сега линкът е оправен. От същия човек съм го взела, беше ми го пратил на мейл.

Общи условия

Активация на акаунт