Подсъзнанието може всичко 45 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 106 828
  • 779
  •   1
Отговори
# 600
Като чух интерпретацията на двамата младежи на Fields Of Gold,се сетих за това много любимо

# 601
  • По света и у нас - за сега в Белгия :)
Здравейте дами и господин /май е само един /.
Аз искам да споделя с вас и съответно да помоля за отговри по един въпрос, който не ми дава мира, а и дори и да спра да мисля за това, непременно ще се появи нещо, което да ми го напомни - да ме подсети.
Преди около година и половина започна обрат в моя живот. Трудности, които ме накараха да търся утеха в духовното и открих вас. Започнах да търся и да чета всичко свързано с духовното, подсъзнанието и т.н.
В книгите и материалите, които прочетох пишеше и за бебетата.И друг път съм чувала нещата които съм прочела, но тогава никога не съм се замисляла.
Става въпрос за това, че бебетата идват на тази земя чисти, не обременени с живота тук при нас и с много силна връзка с Висшите сили.Чувала съм да казват, че бебетата знаят много повече от нас на този етап от живота си и именно за това не могат да говарят.
Та във връзка с това откакто зная тези неща ми прави впечатление, че имам чного силна връзка с бебета.Не знам може и да си въобразявам,но когато гушна което и да е бебенце, те така вторачено ме гледат, такива съсредоточени физиономиики правят.Сякаш искат да ми кажат нещо. Ама наистина ви казвам, тези бебета ме гледат право в очите и погледа им сякаш стига до мозъка ми, а там се върти една и съща мисъл "Какво иска да ми каже това Ангелче"
Искам да ви кажа, че от както съм прочела тези неща, аз не гледам на бебетата като на бебета, а като на по висши, всезнаещи и чисти същества от нас. Чувствам ги много повече от мен и така сякаш те знаят много повече от мен.
Ох незнам дали успях да ви го кажа и дали ме разбахте така както аз ги чувствам нещата.
Ще се радвам много да ми отговорите ака сте ме разбрали. А ако не сте ми разбрали питайте ме. Обичам ви. Благо - Даря ви

tanya24  Hug и според мен е така, бебетата определено са едни малки генийчета и също така са най-близко до божественото.
В повечето случаи самовнушението играе страшно голяма роля и ние подсъзнателно започваме да вярваме в много неща.
Но ако за момент предположим и се доверим на хилядите изследвания правени с бебета, за да се докаже тяхната свърхинтелигентност; на това, че всъщност бебетата говорят със знаци, жестове и погледи; на това, че ти, премайки за своя истина съвършениия разум на малките създания, навярно си отворила пряк канал, който свързва твоят Висш Аз със това на бебета, които гушкаш, то е напълно възможно да чувстваш с пълна сила съвършенността им, а и те да чувстват тази пряка връзка, която се създава между вас.
Не знам дали, ще можеш да отговориш на въпроса си: Какво искат да ти кажат те? Но определено ако имаш постоянен пряк контакт с бебоците и можеш да ги наблюдаваш през цялото време, то езикът на тялото им определено ще ти разкаже много и то не само свързано с физическите им нужди. Убедена съм в това. А също така смятам и, че ако се поддържа страшно близък контакт и се създаде невероятен синхрон между възрастен и бебе, то в последствие това бебе може да разкаже много от знанията си. Защото те не забравят веднага, просто премълчават поради недоверието, което усещат спрямо тях, т.к. историите им се смятат за измишльотини.
Ти кои източници си чела?
Аз разказвам за една книга, която съм прочела.
"Разумът на вашето новородено" - не помня автора, книгите ми все още са по кашони, но ще я открия и ще цитирам и автора.
В книгата се цитират страшно много научни изследвания напревени да докажат, че бебетата имат много по развит разум и от нашият. Също така се разказват истории на хора помнещи тяхното раждане и живота им в утробата. Спомени, които не са избледнели или които са възвърнати чрез хипнотични или нехипнотични методи и доказани във верността си и от двете страни (майка и дете) в най-малки подробности. Също така се споменава и за помнещи предишни животи.

За мен няма невъзможни неща!

А дори и детето да си измисля все пак, това не е само игра. Ролите в които се вживява и нещата, които разказва, всъщност до голяма степен идват от подсъзнанието му. Тези неща в игрова форма изразяват страхове, проблеми или притеснения на детето.  И ако им обърнем внимание навреме, то вероятността да ги изчистим от подсъзнанието му е огромна. А това би допринесло, за израстването на един още по-щастлив човек!

Така, че можеби си струва да се замислиш, как би могла за в бъдеще да използваш тази своя чувствителност или Дарба?  newsm51

# 602
Tanya24,
В "Децата на новото време" на Мег Лоузи се дава информация за децата на новото време.
Там тя описва как влиза в контакт. Ако не си я чела, прегледай. Може да намериш отговор или идея как да влезеш в контакт.
Книжката я има в спиралата.
в Края има доста препратки, които също могат да са ти полезни. Всичко е на английски. 
http://spiritlite.com/ - това е нейният сайт.

# 603
Здравейте дами.

Заговорили сте се за бебета и не че имам опит с тези прекрасни, пуФкаФки ангелчета, но определено от време на време погледите им ме плашат  Rolling Eyes  Еми честно да си кажа няма такива очи ... особено при дребосъчетата, които нямат годинка. Такова едно слънчице като ме погледне с неговите очички  директно в моите и имам усещането, че ми чете мислите .. абе направо влиза в мен! Някой беше казал, че очите са вратата към душата и може и да има истина в тези думи  Thinking  Изключително рядко срещам пораснали хора (5,6,7 - 100), които да имат такава дълбочина в очите каквато имат 90% от бебешочетата  baby_neutral

Успешен, усмихнат и ползотворен ден на всички ни  Hug

п.с. малко ми е неудобно заради последният ми пост, нахвърлял съм едни такива въпроси и да си призная леко съм свалил вибрациите на темата (поне така го усещам няколко дни по-късно), но няма да го трия за да си ми стои като обеца на ухото  Laughing и ще Ви помоля да го игнорирате Whistling

# 604
  • София
Мдааа, нещо зациклихме с тия бебешки дълбочинииии Simple Smile
Еди, няма нужда от извинения, тук пишем и в моменти на криза, и в такива на подем Simple Smile

# 605
  • София
Честно казано, тези теории с бебетата са сред безкрайно многото теории, които виждат бял свят на хартия, щото вече всеки може да пише и да си развива идеите. Като има пазар, лошо няма.

И това с децата на Новото време...все едно ние тук-и-сега сме първото"Ново време" за хилядолетия развитие.

Но...все едно, няма да разсъждавам по темата.

Еди, малките деца, бебетата опознават света. Те гледат втренчено понякога, като под хипноза и изучават в дълбочина непознатия обект. Това при възрастните индивиди не е характерно, щото просто няма какво да се дзверят в теб, виждали са достатъчно хора.
 Laughing

# 606
  • I want it all and I want it now.
На входната врата са  ни лепнали стикер:
Моля,затваряй вратата!!!
Ако,съдбата ти затвори вратата,мини през прозореца.   
Сутринта умрях от смях, като го видях.

# 607

.....

Еди, малките деца, бебетата опознават света. Те гледат втренчено понякога, като под хипноза и изучават в дълбочина непознатия обект. Това при възрастните индивиди не е характерно, щото просто няма какво да се дзверят в теб, виждали са достатъчно хора.
 Laughing

Има логика, но определено не говоря за втренчен поглед! Самите очи изглеждат по различен начин, погледа също! Много е готино стига да не те гледат по-продължително, че тогава вече ми става едно такова ...

# 608
  • София
Очите на малките дечица са доста впечатляващи, защото по принцип те не растат с израстването на човека. Личицето е малко, а очите - огромни едни такива... Laughing После стават нормални, защото лицето пораства.

Споко, Еди, бебоците са всичко друго, но не и свръххора, които надничат в дълбините на съзнанието ти и контактуват с него.
Сладки същества са и интерсни, много е забавно и умилително да бъдат наблюдавани.

# 609
# 610
Феички, днес искам да ви поздравя с това

Когато човек избере чистотата, когато избере любовта, доброто, нежното, отдаденото, топлото, когато вземе решение за своя живот, че завинаги ще остане от страната на живота, се случват ето такива неща

- това е най-доброто доказателство за начина, по който функционира нашия свят

Аз самата съм точно същия период на моя живот. След много години съмнения за мене грее слънце. И животът всъщност е справедлив, хубав, чист и красив. Всичко зависи от нашите лични избори.

Има кръстопътища в живота, на които добрият човек взима осъзнато решение да излъже за добро. В този миг той продава душата си на дявола и преминава от другата страна.

# 611
  • София
Нека правим разлика между лъжа и лъжесвидетелстване против ближния.
Това са различни неща.
Ситуациите, изискващи неистини са твърде много, понякога даже е редно да излъжем.
Но лъжесвидетелстване - грях. И то голям. Недопустимо е.

# 612
  • По света и у нас - за сега в Белгия :)
Рози и рози страхотен пост. Благодаря ти. Hug
Напълно съм съгласна с теб. Аз съм се поддавала на уговорките да други хора да поизлъжа за добро. Последният път ми се струпаха куп гадости на главата. Но от както избрах себе си и да следвам доброто в мен, животът ми също е чист и справедлив. Дори надминава очакванията ми Simple Smile

# 613
  • София-в сърцата на моите деца
И аз установих,че трябва да се водя по вътрешният си глас, а не по логиката на другите Peace,Защото и в трите случаи ,когато послушах другите -сбърках, та и сега още "бера" плодовете от тези грешки! Затова само себе си и никой друг!Абе знаех си аз newsm78, ама като почнат много хора да ме убеждават и ми се размътва Подсъзнанието Laughing

# 614
  • София
Искам да БЛАГОДАРЯ...
На Господ, Вселената и на всеки, който ми е помогнал, па макар и мислено.
Днес се сбъдна първата една трета част от мое много силно желание. Звучи странно, но това е първия етап. Очаквам, сигурна съм, че ще премина и през останалите два.
И съм сигурна, че вие също сте спомогнали за това.
ОБИЧАМ ВИ!!!

И понеже хубавото никога не идва само, при мен дойде с разни други неприятности.
Получавам нещо, но веднага ми се взима друго... Кръговрат ли е, какво ли?!?

Общи условия

Активация на акаунт