Подсъзнанието може всичко 45 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 106 827
  • 779
  •   1
Отговори
# 585
  • на брега на морето
бих добавила не се предоверявайте на вс.прочетено  Hug
Бъдете себе си а не там каквото/както  е написано че трябва да се постъпва в дадени ситуации  Grinning

Именно това научих от теб. Peace

# 586
  • Tам през Атлантическия океан
Котьо Тръмп Grinning

а ти веднъж ме накара  да се замисля в/у лицемерието  Grinning

Айдииииии цуни, гиши ..... цветя и рози и карсиви пози   Whistling

Peace

# 587
  • на брега на морето

# 588
Лазарев насажда чувство за вина. Според мен. Всяка една от книгите му ми причиняваше силен световъртеж, главоболие и сърцебиене.
Излиза, че за да сме в хармония с Бога е нужно да "произвеждаме" единствено любов към Него. Мисля, че е дълбоко погрешно.
Виж, преди две години постингите на Desss ме подкрепяха и успокояваха. Ако сега тя се върне в предишната Desss би ти казала: Доверявай се на сърцето си, прави това, което те кара да бъдеш в хармония с вътрешните си усещания и не се вторачвай в детайлите.
Успех  Peace

п.п. Норбеков пише: Пътища към храма на здравето много.

Даниела,
сигурно ти омръзна от съвети и напътствия. Сигурно ти омръзна да чуваш, че всички са преминали през това.
Аз естествено като всички останали искам да ти кажа 1000 неща, които смятам, че ще ти помогнат и че ще трябва да направиш. Simple Smile
Това, което мога да ти кажа е тръгни срещу своята болка и желанието си да се самосъжаляваш и нараняваш.
Бих те посъветвала да обърнеш към своето тяло и да му кажеш, че го обичаш въпреки всичко, да му се извиниш, да му поискаш прошка и да му благодариш. (формулировката от Хоопонопоно).
Признай му всичко, стигни до най-съкровените кътчета. Не забравяй, че физическата болка ни показва къде в душата ни има болка.
Също бих те посъветвала въпреки себе си да започнеш да намираш неща, за които да благодариш. На сила, въпреки, че ти се виждат безсмислени, че те са сякаш маловажни и безполезни без любовта на онзи мъж. Въпреки това започни да намираш неща, за които да благодариш. Дори можеш да си измислиш определена бройка за деня. Благодари за всякакви ,дори и най-елементарни, неща. Това ще внесе положителна енергия и малко по малко ще донесе промяна.
Това, което казвам сега не е обръщение само към теб...
Не можем да очакваме да сме трупали проблеми, отрицателни емоции и отвърждения в продължение на целия ни живот, а след това да се освободим от всичко с магическа пръчка. Всъщност можем, но не знам дали е полезно.
Любов и светлина ! Simple Smile

# 589
Момичета днес моето малко съкровище става на една годинка,купонът вече свърши,но утре продължаваме,защото ни е тесничко и не можем да съберем всички заедно,но пък така е по весело.Прегръщам ви всички и ви желая лека вечер. Hug

# 590
Да ви е живо и здраво съкровището и мноооого да ви радва, весело изкарване и на следващия купон Simple Smile

# 591
  • София
Момичета днес моето малко съкровище става на една годинка,купонът вече свърши,но утре продължаваме,защото ни е тесничко и не можем да съберем всички заедно,но пък така е по весело.Прегръщам ви всички и ви желая лека вечер. Hug

rosikosefi, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!  newsm59 newsm67  Gift  party023 Tada nbirthday

Да ви е живо и здраво детенцето! Да ви радва много и да има късмет в живота!

# 592
Дарена, дано да си успяла да прегледаш дрийм ленда, както и подробно Норбеков, малко ме притесни и мене какво общо има техниката с Висшия аз с интуицията, а може и просто да не съм разбрала.....Пиши как е минало.

Мина супер! Сега се прибирам и идвам да ви се похваля и да благодаря.  bouquet  bouquet  bouquet  Прегледах  дрийм ленда, и вашите насоки, и някои други материали- всичко беше много полезно. Ей, много се стреснахте с тоя висш аз- просто исках да им дам тази техника. В бързината не се дообясних . Не беше лекция. Просто си направихме клуб или не знам как да го нарека. Реших, че тази техника ще е полезна за  хората там и наистина много я харесаха.  Hug

rosi - Много радост на детенце и на вас също!

Още веднъж - благодаря!  bouquet

# 593
Здравейте,любими! Нямаше ме три дни, а тук вие сте се потопили в благодарност и любов! Супер Grinning И аз съм така. Изживях вълнуващо новолуние в изгрева на 25.11, сега ще гледам и как се разцъфтява това във физическата реалност...
Благодаря ви за хубавата споделеност, която сме всички тук Hug Обичам ви целите! Heart Eyes
Прочетох "По - щастлив от Бог" на Н.Д.Уолш - много хубава книжка. Ще споделя откъс от нея - "за из път" Hug
"Енергията, която виждате, се нарича светлина. Енергията, която чувате, се нарича звук. Енергията, която усещате, се нарича чувство.
Чувството е езикът на душата.
Щастието е най - висшето състояние на резонанс. Резонанс между онова, което е вътре във вас и онова, което е извън вас."

# 594
  • София
Здравейте дами и господин /май е само един /.
Аз искам да споделя с вас и съответно да помоля за отговри по един въпрос, който не ми дава мира, а и дори и да спра да мисля за това, непременно ще се появи нещо, което да ми го напомни - да ме подсети.
Преди около година и половина започна обрат в моя живот. Трудности, които ме накараха да търся утеха в духовното и открих вас. Започнах да търся и да чета всичко свързано с духовното, подсъзнанието и т.н.
В книгите и материалите, които прочетох пишеше и за бебетата.И друг път съм чувала нещата които съм прочела, но тогава никога не съм се замисляла.
Става въпрос за това, че бебетата идват на тази земя чисти, не обременени с живота тук при нас и с много силна връзка с Висшите сили.Чувала съм да казват, че бебетата знаят много повече от нас на този етап от живота си и именно за това не могат да говарят.
Та във връзка с това откакто зная тези неща ми прави впечатление, че имам чного силна връзка с бебета.Не знам може и да си въобразявам,но когато гушна което и да е бебенце, те така вторачено ме гледат, такива съсредоточени физиономиики правят.Сякаш искат да ми кажат нещо. Ама наистина ви казвам, тези бебета ме гледат право в очите и погледа им сякаш стига до мозъка ми, а там се върти една и съща мисъл "Какво иска да ми каже това Ангелче"
Искам да ви кажа, че от както съм прочела тези неща, аз не гледам на бебетата като на бебета, а като на по висши, всезнаещи и чисти същества от нас. Чувствам ги много повече от мен и така сякаш те знаят много повече от мен.
Ох незнам дали успях да ви го кажа и дали ме разбахте така както аз ги чувствам нещата.
Ще се радвам много да ми отговорите ака сте ме разбрали. А ако не сте ми разбрали питайте ме. Обичам ви. Благо - Даря ви

# 595
  • София

Сомо хубави и запомнящи се моменти! Честит рожден ден на детенце!  newsm59 newsm59 newsm67 newsm67  Gift  Gift  party023  party023  cook  cook newsm38 newsm38 newsm38

И много много подаръци!

# 596
rosikosefi, ЧРД на мъничето. От сърце му желая да расте щастливо и отворено към всички блага на вселената  Two Hearts

Позагубих се за няколко дни, тъй като малките ми принцеси бяха болнички и виждам, че имам доста за четене  Grinning

Искам само да ви кажа колко много ви Благо-даря, че ви има  txtloves

Желая ви вълшебна и благодатна неделя!

# 597
  • Costa Rica
Не знам може и да си въобразявам,но когато гушна което и да е бебенце, те така вторачено ме гледат, такива съсредоточени физиономиики правят.Сякаш искат да ми кажат нещо. Ама наистина ви казвам, тези бебета ме гледат право в очите и погледа им сякаш стига до мозъка ми, а там се върти една и съща мисъл "Какво иска да ми каже това Ангелче"
Искам да ви кажа, че от както съм прочела тези неща, аз не гледам на бебетата като на бебета, а като на по висши, всезнаещи и чисти същества от нас. Чувствам ги много повече от мен и така сякаш те знаят много повече от мен.
Не си въобразяваш. Аз изпитах същото, когато търчах с тридневната си дъщеря из коридорите на болницата, в търсене на лекар, а тя ме погледна с едни такива древни очи...

Тия дни едно момиче сподели във фейса думите на дъщеричката си "Мамо, аз съм живяла преди. Там високо, на Върха!".
 Тръпки ме побиха, честно.

Поздравявам ви с красиво място и ви пожелавам прекрасен ден Hug Hug Hug

# 598
  • София
Е, то и моят син говори всякакви глупости, как бил живял преди, имал друго семейство, но загинал като моторист Laughing
Ту мъч Дисни, ако питате мен.

# 599
 искам да ви поздравя с тази музика
http://www.youtube.com/watch?v=CVOPGYygc5E&feature=related

Общи условия

Активация на акаунт