Подсъзнанието може всичко 45 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 106 197
  • 779
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Любляна, няма оправдание за тая работа. Мъжът все още не е алкохолик, че да си говорим за търпение, любов и т.п. Може да се спре. Ако сега се търси оправдание за действията му, това изобщо не е признак за любов, а проблем.
Мъжът има нормално семейство, дете и жена, която го обича, той НЯМА проблеми. Една операция на бащата не е повод за психически срив, който да бъде "лекуван" с алкохол.
Никакво разбиране, никакво съчувствие по въпроса!!!
Скандали, скитания по кръчмите, тормоз на близките и ти говориш колко е любяща и как я аплодираш, че РАЗБИРА мъжа си?!
Да й беше дете, с неукрепнала психика, да го разбере, ма мъж, глава на семейство, моля ти се!!!

Познавам жени, които цял живот са все "разбиращи". Ни една не е прокопсала. С извинение за израза.

Ти май вярно харесваш проблемите, даже ги обичаш. Grinning

# 736
Хора, нямам нищо против да си помагаме със съвети, включително и по романтичните въпроси, но вижте в какво се превърна темата.

# 737
  • София-в сърцата на моите деца
Хора, нямам нищо против да си помагаме със съвети, включително и по романтичните въпроси, но вижте в какво се превърна темата.
В изповедалня и говорилня!! PeaceВече почнах да чета през 5- 6 реда! Не знаех,че трябва да обичам алкохолиците, за да им помагам! Току що научих! newsm78Моят  алкохолик го изгоних  отдавна с "много любов" от къщи! От тогава се чувствам щастлива и свободна и изпълнена с любов към близките ми! Алкохоликът продължава с алкохолните си изцепки някъде другаде, в другото си семейство!не вярвам да престане с алкохола-той е до гроб, само меракът е до време!
Извинявайте за спамът, ама ми омръзна от хленчещи и мрънкащи драматични излияния! Peace

# 738
В изповедалня и говорилня!! PeaceВече почнах да чета през 5- 6 реда! Не знаех,че трябва да обичам алкохолиците, за да им помагам! Току що научих! newsm78Моят  алкохолик го изгоних  отдавна с "много любов" от къщи! От тогава се чувствам щастлива и свободна и изпълнена с любов към близките ми! Алкохоликът продължава с алкохолните си изцепки някъде другаде, в другото си семейство!не вярвам да престане с алкохола-той е до гроб, само меракът е до време!
Извинявайте за спамът, ама ми омръзна от хленчещи и мрънкащи драматични излияния! Peace

Като цяло сте прави.
Съжалявам, че наспамих темата със съвети. Разбирам раздразнението ви. Ще изтрия постовете, за да не ви дразнят Simple Smile.
Дидела, точно това, че твоя алкохолик го няма означава, че си променила себе си. Но това не означава, че си променила него. Поне аз така смятам. Когато изчистим един проблем, той изчезва от живота ни.
За това, че е необходимо да обичаме алкохолиците, наркоманите, лудите и болните... Категорична съм. Но истината не е една за всички. Аз не казвам, че съм успяла да го постигна., нито казвам, че е лесно. Но знам, че ако не започна да обичам хората такива, каквито са и се освободя от съдене, няма да се освободя от страховете си. Другите са огледало на самите нас....
Поздравявам те, че си се справила.

Хубав ден!   bouquet

# 739
благодаря на всички с отговорите и съветите   bouquet

Повече няма да ви спамя темата с моите проблеми, а сама ще търся начина да се справя с тях, защото ако сам не си помогнеш няма кой да го направи вместо теб  Heart Eyes

# 740
Айс, баща ми беше опериран и му беше сменена клапата на сърцето, малко преди сватбата ми. Като имаш предвид, че преди децата и съпругът ми, това е човекът който обичам най-много, и съм страшно привързана към него, и като сложим че беше и много болен, и самите лекари не даваха голям шанс, искам да ти кажа че не се пропих.
Човека се оправи, след това имаше още 4 операции, покрай никоя не се пропихме, и да чукна на дърво да е жив и здрав дълго.
Съжалявам много за това което ти се случва, но аз не бих оправдала съпругът си в такова положение. Нали за това е глава на семейство, в трудните моменти да запазва самообладание, и да помага на останалите, уж "по-нежни" души.
Направи нещо още сега, има консултации, или психолози, да ходи да му помагат, щом не може сам да се справи. Успех!

Момичета, днес с кафенцето ми се падна късметче "очаква ви приятна изненада", пожелавам го и на вас.
Аз очаквам всеки момент сбъдване на мое огромно желание, и веднага ще споделя, вече даже помирисвам успеха  Twisted Evil

# 741
  • София-в сърцата на моите деца

vanichkaa-" За това, че е необходимо да обичаме алкохолиците, наркоманите, лудите и болните... Категорична съм. Но истината не е една за всички. Аз не казвам, че съм успяла да го постигна., нито казвам, че е лесно. "
И пак не мога да разбера, защо трябва да ги обичам в този вид newsm78Това си е техен избор, а не мой! И ако не ми пречат, ако щат  бензин да лочат  и да се дрогират до безкрай, но.......ако ме нападнат привечер , за да ме ограбят или ...нещо друго, трябва вероятно да ги прегърна HugХайде, стига вече с тези глупости! Ще призоваваме да обичаме наркомани и алкохолици и луди/да не ти се случва да те стигнат Naughty/Не си го помисляй даже! Който не го е изживял,той не знае!То на теория всичко е лесно...Мир, любов и т.н., ама да не си го имаш в къщи! Хайде, останете си със здраве! Peace
Оспамихме хубавата темичка,ту-у WhistlingИзвинявайте!
Къде е Клонка ,малко да ни поразведри и ни поврачува в тези мъгли Laughing

# 742
  • I want it all and I want it now.
Колкото и да обичате някого, само с Обич ,няма да му помогнете. Peace
Трябва и действия.
Затова Позитивното мислене ,без позитивно дейтвия е едно голямо нищо.
И аз искам да помогна на едно дете да му се купи апарат за дишане ,защото без него не може да спи. Ако не се купи има вероятност да умре, докато спи. Е, кото му пращам любов ще му помогна ли? Сега , апарата струва 6 600лв. и майката няма възможност. Как да му обясниш, че не можеш да му купиш апарата и нямаш нужните средства и как заспива ,това дете , а ? Детето е и в инвалидна количка и  имат и още едно дете и т. н.До сега от форума са събрани само 25лв Shocked А, вие ми говорите за алкохолик, който сам се самоубива  и който му пращате позиивни мисли..... и колко ,го обичате. Нямам думи ,ако съпоставим нещата. Съжалявам ,ама не издържах  Confused

# 743
Момичета на ясно съм, че търпението си има граници и че всеки трябва да пази самоуважението си, нервите си, здравето си, и тези на децата си.Но мисля, че в думите на Lyublyana има много истина. И тъй като много от вас обаче не ги приемат, май няма да е лошо да се направи отделна тема "Любовта победи" в смисъл порока, проблема и т.н. и там тези, които биха искали да опитат още веднъж да дадат шанс на любимия си човек, на себе си, на приятел, близък да прочетат съвети и примери от други хора, които са минали през подобни предизвикателства и ситуации.

# 744
  • По света и у нас - за сега в Белгия :)
Момичета Обичам Ви  Heart Eyes

Желая ви скоро да откриете безусловната Любов и да пребъдете в нея!

Тя променя човека,  Тя променя Света!

# 745
  • Бургас
Излязла е нова книга, може някой да е заинтригуван.
В книгата „Ти си промяната” българската авторка Роси Вак споделя своите прозрения и открития по нейния личен „Път към себе си”, както и наученото от нейните търсения в областта на психологията, религиите, духовните учения, квантовата физика.
автор: Роси Вак
Тази книга ще Ви помогне да се научите да се освобождавате от негативните си емоции по положителен начин, ще ви помогне да откриете пътя към себе си, да достигнете до мъдростта, до любовта, до силата вътре във Вас и да промените живота си и света към по-добро.

Книгата „ТИ си промяната” е структурирана в пет части.
www.colibri.com

# 746
Колкото и да обичате някого, само с Обич ,няма да му помогнете. Peace
Трябва и действия.
Затова Позитивното мислене ,без позитивно дейтвия е едно голямо нищо.
И аз искам да помогна на едно дете да му се купи апарат за дишане ,защото без него не може да спи. Ако не се купи има вероятност да умре, докато спи. Е, кото му пращам любов ще му помогна ли? Сега , апарата струва 6 600лв. и майката няма възможност. Как да му обясниш, че не можеш да му купиш апарата и нямаш нужните средства и как заспива ,това дете , а ? Детето е и в инвалидна количка и  имат и още едно дете и т. н.До сега от форума са събрани само 25лв Shocked А, вие ми говорите за алкохолик, който сам се самоубива  и който му пращате позиивни мисли..... и колко ,го обичате. Нямам думи ,ако съпоставим нещата. Съжалявам ,ама не издържах  Confused

Дай сметка по която да пращаме.

# 747
Момичета Обичам Ви  Heart Eyes

Желая ви скоро да откриете безусловната Любов и да пребъдете в нея!

Тя променя човека,  Тя променя Света!

Hug

Както се пее в една комерсиална песен "Love is the answer ".

Syn, каква е твоята кампания?

# 748
  • I want it all and I want it now.
Жената е прекалено скромна и в момента и много стресирана за да се бори. Вчера са подали ,документите в фонда на деца за лечение в чужбина. Днеска им е последното заседание за тази година. Шансът е много малък да им отпуснат средства. Жената е от малко населено място и от тамошното училище са събрали 700лв. Вчера е взела епикризата от болницата и се оказва ,че апарата струва 6 600лв. Днеска или утре ще качи , епикризата и в темата. Ето я темата , тя е и в подписа ми. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=412943.90

сметката Радка  Вельова Додова и Виктор Димитров Додов.
Ето сметката в ДСК, централно управление:
IBAN  BG24STSA93000017346556
BIC  STSABGSF

Последните страници.   Преди са ,събирали за инвл. количка , а сега за апарата му трябват. Темата е възобновена наново. Тъжното е ,че до момента са събрали 25 лв от целият форум.
Ужасно ,ще съм ви благодарна ,ако се включите с каквото ,можете. Hug Heart EyesБлагодаря ви.

# 749
  • По света и у нас - за сега в Белгия :)
За всички момичета, които потърсиха помощ в темата и за всички, които страдат поради определени причини  Hug

http://www.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=BE#/watch?v=2ET_m40lnK4[/video]

Песен написана от Чарли Чаплин и изпята от Майкъл Джексън.
Песента, която ме поддържаше всеки ден, докато аз страдах...

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 16:23 от Mamma

Общи условия

Активация на акаунт