Сурогатното майчинство в България

• 149 474
  • 3 749
  •   1
Отговори
# 3 045
  • където ми харесва
Това,че съм грешила една буква или нещо неозначава,че незнам как да пиша невиждам какъв ви е проблема Rolling Eyes
Че това ти изречение цялото е грешно ooooh!
И за да съм по темата-аз подкрепям сурогатното майчинство.

# 3 046
  • Boston, MA
Как правописът може да ти формира мнението:

Дано не го приемат този закон,аз също съм против

Сурогатното майчинство ,него одобрявам

# 3 047
А дали вече приеха закона ?

# 3 048
  • София
А дали вече приеха закона ?
Съвсем не, всичко замря, и Калина никаква не а дават...а времето си тече, такива като мен остаряват още...

# 3 049
  • София
Май нещо Калина са я наритали от политическата кариера. Мярнах я да се прави на водеща на сутрешния блок на Нова.

# 3 050
  • София
Май нещо Калина са я наритали от политическата кариера. Мярнах я да се прави на водеща на сутрешния блок на Нова.
Това беше през август за малко, сега никаква я няма.

# 3 051
  • София
Тц, вчера или онзи ден я видях на ТВ.то.

# 3 052
  • Вън от пространство и време
Калина води сутрешното предаване по Нова телевизия и май приключи с депутатстването, ако не се присламчи към друг водач на партия, разбира се. Бившият ѝ шеф се ориентира към по-млади жени и може да не му трябва сурогатство, така че....

# 3 053
  • София
Тц, вчера или онзи ден я видях на ТВ.то.
Ммммда, пролича си кога гледам и кога не гледам телевизия сутрин newsm78 newsm78 newsm78

# 3 054
 т.е. не е приет

# 3 055
  • София
Мен редовно комшиите отгоре ме тормозят сутрин с телевизора, та ми беше направил впечатление женският глас и заттова проверих. На всичко отгоре е слабичка в тази работа, не знам кой и как е успял да я набута там.

# 3 056
Калина води сутрешното предаване по Нова телевизия и май приключи с депутатстването, ако не се присламчи към друг водач на партия, разбира се. Бившият ѝ шеф се ориентира към по-млади жени и може да не му трябва сурогатство, така че....

Съвместява и двете - водеща на сутрешния блог по НТ и после си взима папките/които чете понякога в рекламната пауза/ и отива в парламента. Каза, че така и харесва и го прави с лекота и удоволствие.

# 3 057
Виждам че с отлагането и закона и сега с промените в управлението темата е замряла. Не че се силя за я подновявам. Просто искам да споделя една интересна случка която много ме впечатли.
По канала Fine Living има предаване да направят задния ти двор Дисни.
Един от дворовете които преобразяват е на младо семейство в Америка с 3 деца. Интересното в случая е че са им казали че не могат да забременеят и са ги насочили да осъществят бременност със сурогатна майка. При процедурата сурогатната майка забременява с момиченце. 3 месеца след това самата тя забременява с близнаци - момчета. Може би нещо е станало при стимулацията и цели 2 яйцеклетки са се отделили при следващ цикъл и са се оплодили и имплантирали успешно.
Винаги се разчуствам като гледам повторението на този епизод.
Дано все пак се възобнови разглеждането на закона и да го приемат все пак. Стискам палци на надяващите се.

# 3 058
  • София
Благодаря, обаче няма никакъв шанс, поне до следващите избори (тази есен, оптимистично, или май догодина, реалистично). Жена със свои или осиновени деца никога няма да разбере такива като мен - тази тема е много показателна за нагласите....

# 3 059
Здравейте,скоро разбрах,че законът за сурогатното майчинство ще трябва наново да бъде гласуван на първо четене,тъй като е минала давността на предишното решение.Кога ще стане това обаче, не се знае.Проблемът на двойките остава на заден план май за сметка на политическите борби и протестите. 

Общи условия

Активация на акаунт