Къде в Бургас (29)

• 73 019
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
Имам паричен пощенски запис. На бележката не пише в коя поща трябва да отида. Някой тук знае ли?

# 691
  • Бургас
В пощата според района ти. Ако си в центъра или Възраждане това е Старата поща.  Peace

# 692
В пощата според района ти. Ако си в центъра или Възраждане това е Старата поща.  Peace

Благодаря Simple Smile

# 693
Момичета, някой може ли да ми каже името и тел номер на хореографа по народни танци в спортната зала в Меден рудник?

# 694
Здравейте,искам да ви попитам дали някъде мога да си сложа копчета на дънки(да се махне ципа и на негово място)?

# 695
  • Бургас
Здравейте,искам да ви попитам дали някъде мога да си сложа копчета на дънки(да се махне ципа и на негово място)?
Копчета капси и всякакви такива слагат на уличката където са тоалетните на тройката в  самия край от към кирил и методий. Пада се в дясно ако си с лице към нея (улицата) Peace

# 696
Благодаря  bouquet

# 697
  • Burgas
Ivss,ще ти бъда много благодарна!

# 698
  • Бургас
Здравейте ,търся качествени дамски апрески ,да ме насочите къде да проверя?
нещо  такова :
http://www.zebra-online.com/catalog/Дамски%20ботуши/4155.html
http://www.zebra-online.com/catalog/Дамски%20ботуши/4125.html
http://www.zebra-online.com/catalog/Дамски%20ботуши/4269.html

# 699
И аз искам малко помощ. Имам поръчка да купя детски джапанки за момченце на 8 годинки (33-34 номер), но нямам НИКАКВА идея къде да търся.

# 700
И аз искам малко помощ. Имам поръчка да купя детски джапанки за момченце на 8 годинки (33-34 номер), но нямам НИКАКВА идея къде да търся.
В магазини Компас / зад БСУ, срещу Етнографския/, а и в малките магазинчета за пантофи. Не знам дали точно джапанки ще има, но гумените тип Крокс сигурно ще намерите Peace

# 701
  • Бургас
Момичета  препоръчайте ми добра козметичка  и  добра  шивачка за поправка на  едно палто

Peace

# 702
  • Бургас
Здравейте,бургазлийки.
Извинете,че не е по темата,но не знам в кой форум да ви известя,а нова тема не съм откривала.
От днес следобяд до сега забелязвам,че водата има жълт цвят.Пуснах и тоалетната,напълних мивката и водата е с един и същ цвята-гадно жълт.
Преварявайте водата,не знам какво става,не вярвам да е сериозно,но повечето от нас имат малко деца,а и за нас не е приятно.
Извинете пак за спама,но дано повече жени ме прочетат.
Лека нощ!

# 703
  • Бургас
Здравейте,бургазлийки.
Извинете,че не е по темата,но не знам в кой форум да ви известя,а нова тема не съм откривала.
От днес следобяд до сега забелязвам,че водата има жълт цвят.Пуснах и тоалетната,напълних мивката и водата е с един и същ цвята-гадно жълт.
Преварявайте водата,не знам какво става,не вярвам да е сериозно,но повечето от нас имат малко деца,а и за нас не е приятно.
Извинете пак за спама,но дано повече жени ме прочетат.
Лека нощ!

Честно казано и на мен ми направи впечатление, че последните два-три дни водата е ужасна. Налях си една чаша /че уж в бутилираната има бисфенол  Grinning/ и имаше ужасен вкус.
Незнам в кой район живееш и дали водата навсякъде е кофти - аз съм до Борисовата градина.

# 704
  • Бургас / Славейков
Има ли в ,,Славейков ,,целодневна занималня ,или детски кът ,но цял ден да оставя детето си?

Общи условия

Активация на акаунт