Къде в Бургас (29)

• 73 018
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
  • Burgas
Има ли в ,,Славейков ,,целодневна занималня ,или детски кът ,но цял ден да оставя детето си?
Май не,поне аз не съм чувала.

За водата и при нас (славейков) е гадна, не става за пиене.

Аз искам да попитам къде в Славейков слагат копчета тик-так?

# 706
  • Бургас
Здравейте!
Търся детска акумулаторна кола с родителски контрол. Знаете ли къде има най-голям избор, за да не обикалям всички магазини? 
 bouquet

# 707
Здравейте!
Търся детска акумулаторна кола с родителски контрол. Знаете ли къде има най-голям избор, за да не обикалям всички магазини? 
 bouquet

Има един детски магазин на гърба на Краснодар. Там има голямо разнообразие. Улицата е Климент Охридски, името ма магазина ми убягва.

# 708
  • Бургас
Изписаха ми очила. Тъй като май ще съм почти целодневно с тях, ми се иска да са с някакви по-хубави рамки. Досега не не ми се е налагало и идея си нямам къде какво има. Да ми препоръчате някоя оптика?   bouquet

# 709
Момичета знаете ли къде продават детски столчета за кола Britax ?
В по-големите магазини (Хиполенд,Бамболино) няма и се чудя къде мога да намеря  newsm78

# 710
В mothercare - мисля, че имаха.

# 711
Здравейте!
 bouquet

В хиполенд мисля, че имаха, а другия магазин до Краснодар е Тоболино.

# 712
В по-големите магазини (Хиполенд,Бамболино) няма и се чудя къде мога да намеря  newsm78

Точно тази марка не знам дали има, но видях нов магазин за столчета и колички на ул. Гладстон м/у Пожарната и Младежкия дом

# 713
[Точно тази марка не знам дали има, но видях нов магазин за столчета и колички на ул. Гладстон м/у Пожарната и Младежкия дом
  bouquet Благодаря ще проверим и там.
Някой друг ,ако знае нека сподели моля  Wink

# 714
Добър избор от рамки за очила има в оптиката на Пикадили.
Три пъти съм купувала от там, засега без забележки.

# 715
По принцип в Англия ги продават Mothercare /има ги в сайта им/. И си мисля, че и тук ги има, защото като купувахме количката ми се струва, че ни предлагаха столчета точно на Britax

# 716
  • Бургас

В Mothercare преди няколко месеца със сигурност имаше. Струваше 500 и няколко лв. Но скоро не съм ходила и не знам сега дали предлагат.

# 717
  • Бургас
Благодаря за отговорите  Hug

# 718
Момичета търся тази кукла http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.10451
Някой дали е обърнал внимание дали случайно я има в Метро и дали е на промоция там, понеже за друга подобна кукла ми казаха че била намалена там

# 719
Тази мисля в Хиполенда я видях, но цена не знам.

Общи условия

Активация на акаунт