Любители на котки тема 55

• 46 926
  • 722
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Естел, направете едно от стъпалата с прегради отстрани и сложете възглавничка. Преградите може да са само на 2 от страните, 3-тата ще е стената, а от към 4-тата да се качва. Дори не е нужно тези странични плоскости да са високи, а само колкото да задържат възглавницата.

didims, съжалявам за котето! Много е тежко!  Hug

# 286
didims, много съжалявам за котето,дано другото да е добре!
Ех,ама вие съвсем ме отчаяхте,това е най-големия ми ужас.Някой ме посъветва да търся стопани на малкото,но никой вкъщи не иска да се разделя с него.Ако се наложи след време да решавам как да се справя със ситуацията, не знам какво ще правя Sad А при нас няма вариант да гледам котки в отделни стаи,защото сме в гарсониера,ох...

# 287
  • София
Герче, не мисли най-лошото. Може малкото никога да не се опълчи на баткото. То в момента си знае мястото. Много вероятно е завинаги да си го знае. Намери се кой да те успокоява  Grinning, но е така. Не си първата, която гледа 2 котарака в къщи, а не всички са като Мацо и Мъро.

# 288
asha, нямаш проблем, ще пратя, само кажи къде. Аз съм сигурна, че описаното в договора го знаеш и прилагаш, но в официален вид респектира и отказва по-несериозните осиновители. Аз от тази тема черпя много информация - http://forum.dog.bg/topic/10364-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0- … 0%B9%D1%82%D0%BE/ .
Може би е добре и тя да се сложи на първа страница.
Аз за съжаление ще продължа черната серия и ще ви натоваря още малко, но ми е много мъчно и искам да споделя с хора, които ще ме разберат. Моя/Сиси я няма вече, отровили са ми я. На кой изрод му е попречила нямам представа, тя беше много умна, деликатна и внимателна, всички съседи я обичаха, хранеха и пускаха дори в къщите си. Много ми е мъчно и се чувствам много виновна, че не успях да и осигуря по-добър и дълъг живот. Ето я изписаната ми красавица - http://www.facebook.com/media/set/?set=a.152519048116020.22815.1 … &l=f74574f191

# 289
  • На небето
allexa страхотни неща си показала, нещо подобно искам. Ще поръчам на дърводелец да ми изреже плоскостите, едва ли ще има от къде да ми намери тапицерия с дюшечета. За целта ще ми трябва мебелен дърводелец. Но този ми е приятел и ще ми ги направи по изгодно.

Тaня67 може и нещо такова да е, но възглавницата ще трябва да е същия размер като плоскостта, ще трябва да потърся подходяща. Ще се консултирам и с моя дърводелец, може да даде акъл и той.

Та и нещо друго ме човърка сега. Мърчо много обича да се навира в тесни места и да си играе там. Сега съм му спретнала един кашон, ето това:
Горкото кашонче от игра се беше разпаднало, но днес го закърпих.
Ако му направя нещо подобно  от дърво и тапицирано с мукет, няма да е лошо. Само мястото ме притеснява. В къщи сме доста натясно. За сега ще си караме с кашончето май пък да види.

# 290
Ех, като ги гледам тези приспособления, направо ми се иска да имам тройно по-голям апартамент. Много ми харесаха, чак и аз бих се покатерила на тях. Laughing
Тедка, да ти кажа, "бременната" котка макар и да не е бременна и на мен ми изглежда много бременна. Много сладка снимка с малкия Heart Eyes
St., историята ти ме трогна, да не остана и аз назад. Аз съм чувала всякакви истории за кучета и котки и тяхната привързаност и наистина вярвам, че много усещат и са съпричастни на всяка една емоция.
А колкото до мъжът ми, клона и неговата влюбеност в Мацухито - той наистина е рядко луд. Винаги сме така. Той -доброто ченге, аз -лошото. Сетих се как вчера  хвалеше нашия "храненик" на една позната какво умно котенце бил. Тя се опита да го убеди, че всички котки са интелигентни животни, но той не та, не. Нашият бил по-умен от други.
Усещам как скоро ще го водим май при бате Енчо Laughing

# 291
... Сетих се как вчера  хвалеше нашия "храненик" на една позната какво умно котенце бил. Тя се опита да го убеди, че всички котки са интелигентни животни, но той не та, не. Нашият бил по-умен от други.
Усещам как скоро ще го водим май при бате Енчо Laughing

Joy Heart Eyes Наскоро имах един клиент- собственик на зоомагазин, който ми сподели, че всичките му клиенти още с влизането започвали "Ама да знаете колко е умно моето куче...", "А пък моето коте- много е умно", "Моите риби- няма такива умни като тях"  Joy и аз, да не остана по-назад, му разказах за интелекта на трите си бройки- ама не знам кого да изтъкна като по-по и затова говоря и за трите, накуп  Mr. Green

Не съм ви чела отдавна- отивам да наваксам  Hug

Последна редакция: пн, 07 ное 2011, 21:19 от Елиас

# 292
  • Варна
Сетих се как вчера  хвалеше нашия "храненик" на една позната какво умно котенце бил. Тя се опита да го убеди, че всички котки са интелигентни животни, но той не та, не. Нашият бил по-умен от други.
Усещам голяма лИбов! Моя тъй приказва за дъщерята!Примерно детето проходи на 10 месеца- ах, колко е интелигентна и бързоразвиваща!  Laughing Да знаеш- гордее се с кот!  Laughing

Много ми е тъжно за котетата, отишли си твърде рано!  Hug

Ние обмисляме някаква стойка за Грей, за да може спокойно да си клюкарства през прозореца. Проблема е, че трябва да има и място зад леглото, за да си се укрива на воля от прахосмукачката, затова не приближаваме плътно леглото до стената и се получава едно разстояние между леглото и стената. newsm78, което го затруднява да си гледа спокойно през прозореца. А первазът е тесен, за да го побере спокойно.

# 293
  • София
didims, Lumikki, съжалявам за котаците! Пожелавам ви сили, защото каквото и да кажа няма да ви утеши   bouquet

# 294
Estell, ако имаш до вас Бриколаж, Практикер, Баумакс, Икеа виж дали няма готови дървени рафтове и крепежни към тях.  При отдела с дървен материал из тези магазини съм виждала различни размери, ако вземете и метални ъгли с болтовете(не се сещам как се казваха) за закрепяне на стената може и да се разминете с майстора. Нещо такова ...

http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/50178703/

# 295

Тедка, да ти кажа, "бременната" котка макар и да не е бременна и на мен ми изглежда много бременна. Много сладка снимка с малкия Heart Eyes

Ей, един човек да ме подкрепи  Mr. Green  Hug

# 296
  • На небето
Estell, ако имаш до вас Бриколаж, Практикер, Баумакс, Икеа виж дали няма готови дървени рафтове и крепежни към тях.  При отдела с дървен материал из тези магазини съм виждала различни размери, ако вземете и метални ъгли с болтовете(не се сещам как се казваха) за закрепяне на стената може и да се разминете с майстора. Нещо такова ...

http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/50178703/

Закрепването не е проблем, ние ще си ги монтираме с ъгли. Аз мислех сама да си го направя, но нашия приятел ми предложи да ми ги направи той, без пари, имал и материали останали, та смятам да се възползвам, пък и да му платя не е проблем, все пак ще си е труд. Най много да се наложи аз да си купя мокет и да ги облепя стъпалата и леглото отвън, а отвътре, ще му сложа и възглавничка. После ще покажа снимки, дано се получи добре. Мисля в последствие да сложа и разни висящи играчки и т.н. към някои от стъпалата.

kikaha1 продават готови стойки за прозорец, има тип легло има и с обикновени плоскости само тип клюкарници. Има и такива които се прикрепват към балкона.

# 297
А вие как решихте проблема със щорите/пердетата?
При нас вече има поражения. Успя да скъса на два от прозорците щорите, а на трети ги намачка.
Ние се стараем да ги вдигаме, за да може да гледа навън, но не можем да ги вдигнем съвсем, за да не ги стига. Иначе всичко се вижда. На първия етаж сме. Не че се гоним голи и си спрятаме оргии денонощно, но... някак си не ми се иска да ни гледат панаирите всички съседи и минувачи.

# 298
  • In a surreal moment!
Не че се гоним голи и си спрятаме оргии денонощно, но... някак си не ми се иска да ни гледат панаирите всички съседи и минувачи.

тъкмо бях в настроение да убивам мъжо , ама ти го спаси....така се смея, чак хълцам.... Joy hahaha

Теди - и на мен съвсем бременна ми се вижда! Аз де съм видяла толкова тумбеста женска...Маша като се наля така ...нали помните...5 броя Стуенчета...ай...ужасен спомен...

Хора, моите четници са вече почти 5...пак... Маша, Писанчо, Стуен, Братовчеда, който трайно се е заселил на котешката мансарда и слиза сутрин до моя "ресторант"...че и с претенции, че и крадлив....И....един малък нежен сив пух - с работно заглавие- Кресливко, който не знам от къде дойде, но се катапултира от раз в тенджерата с вряла чорба...Добре , че имам бързи реакции.
Сите са снимани , но...още нямам просветление за паролето..оф, ще требе да си поискам нова...Малкия  е божествен, ама слаааб, кокали  и дълги косми...ама и много гладен...Въобще у нас се е отворил един апетит, като кратер на вулкан, като всепоглъщаща черна дупка... а аз нито пари , нито време за попари...лоша майка, мнооо лоша....

Последна редакция: пн, 07 ное 2011, 22:44 от ИКСИ

# 299
  • София
А вие как решихте проблема със щорите/пердетата?
При нас вече има поражения. Успя да скъса на два от прозорците щорите, а на трети ги намачка.
Ние се стараем да ги вдигаме, за да може да гледа навън, но не можем да ги вдигнем съвсем, за да не ги стига. Иначе всичко се вижда. На първия етаж сме. Не че се гоним голи и си спрятаме оргии денонощно, но... някак си не ми се иска да ни гледат панаирите всички съседи и минувачи.

Нашият пердета и щори не поразява, обаче покривките на масата  ooooh! вече втора е за боклука. Ама те и децата го подстрекават - той като се скатае отдолу на някой стол, те веднага започват да го заиграват с разни неща и начаса покривката дава фира  Confused

Общи условия

Активация на акаунт