Любители на котки тема 55

• 46 921
  • 722
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Ето я катеричката на boneli:

# 391
Ау каква разкошна опашка!  Heart Eyes Красота.

# 392
Танче, имала е проблем, защото е била кърмаче до преди да я донесат. Започнали са да я захранват и с котешко пастетче, но си е пиела и мляко... та явно й дойде сухо само храничка... и му помъчихме коремчето малко на детето. Но започнах да й я разрждам с вода ( като каша) и ефектът беше мигновен  Laughing
А до доктор стигнахме, ноооо (Naughty) за да ни обезпаразити Grinning
Е, всеки път плаче, като върши работата Cry ( и аз с нея), нооооо затова път я върши все по-упорито  Laughing ( и все в тоалетната си  Party )
boneli, разкошна катеричка си имаш - мн пухенаааа Simple Smile Heart Eyes
wenzdy, трудно устоявам на спящи котенца...все искам да ги мачччкаааам, мачкаааам  Crazy
Дидитка, Богданка сладка сигурно всичко е открила вече ( нали котетата са с по 2 висши по рождение), ама ви заблуждава упорито  Laughing
ИКСИ.... и аз се размазах- яката снимкаааа  hahaha
Марипоса, стискам палци за Вела... по едно намачкване на калпазанките сладурести

# 393
Мдаа, много сте разтопяващи с тези спящи котки. Аз, честно да ви кажа скоро не съм виждала такава иначе. Вчера се наложи да пътуваме с мъжа ми и откакто сме се прибрали досега, червеният дявол вилнее из къщи. То, хайде изкъщи бива, ами и по леглото ми подскача като кенгуро, и съотвено върху морното ми тяло. Хич не ме остави да спя, гадинката.
Пък да ви се похвалим, ние вече имаме каишка. Даже татко му успял да го изведе веднъж. Доста му треперели мартинките, разправя, като видел някой по-стар побратим или посестрима. Ама поне са начесали крастата засега, де.

# 394
Хайде и ние с Маца да се наредим тук, че откакто е оперирана, не сме я качвали. Ето я нашата моделка, която обожава да позира с цветя:

# 395
  Уши си остава за нас. Днес се обади едно момиче да го вземе, стори ми се много симпатична и се съгласих, но вкъщи настана война (с много вой). В крайна сметка решихме, че не можем да се откъснем от него. А кучето да се научи да си отстоява правата най-после!

П.П. Страхотни котки!

# 396
  • На небето
  Уши си остава за нас. Днес се обади едно момиче да го вземе, стори ми се много симпатична и се съгласих, но вкъщи настана война (с много вой). В крайна сметка решихме, че не можем да се откъснем от него. А кучето да се научи да си отстоява правата най-после!

П.П. Страхотни котки!

Обикновено е така, котките командват кучетата. Явно са по силни като характер.  Twisted Evil

А тези сладури си търсят дом:
МОХИТО МИША СЪНИ

# 397
Много са милички. Дано си намерят скоро любящи стопани  Praynig

# 398
Естел, аз нещо явно съм пропуснала инфото, ти към някоя от фондациите ли работиш?

# 399
  • На небето
Естел, аз нещо явно съм пропуснала инфото, ти към някоя от фондациите ли работиш?

Не е работа, а хоби.  Grinning По-скоро помагам на организацията Animal Help - Varna. Контактувам и с други организации и приюти, но не може да се каже, че работя за тях. В повечето организации работата е без заплащане на доброволни начела. Всички средства които влизат са за лечение на животните. Да не говорим че и самите организатори работят за да издържат организацията.  Peace Има чудесни хора там, които нямат користни цели, отделят цялото си време, енергия и средства да помагат на животните. Виж как звучи като реклама... ooooh!, но се започнах с някои от организаторите на някои от така наречените фондации/организации/приюти. Наистина са чудесни и добри хора. Все по рядко се срещат такива.   bouquet

# 400
  • на морето
Здравейте мацки и писанчета ! Обещах снимки преди седмица ...и ... Rolling Eyes Embarassed Rolling Eyes Embarassed на снимки станах ...
Че и данъка още не съм си платила ...
Сега , в контекста на постовете от предните дни , малко снимков материал от архивните запаси :

-черна котка -телеман .Това беше моя Анджело .Даден и после взет обратно , поради "добро "гледане ...
Рижавите котараци и нетрадиционните места за спане . Това са Златю и Рошка / мама Рошка на млади годинки / Тогава двамата бяха неразделни . Моя рижко обаче не си спомням да е имал по -чишит характер ...Един кротанчо , глезанчо беше ...само дето ...броя на излизанията остана с един повече от този на влизанията .... Cry Cry Cry Cry
жега .... Лъки в нестандарта поза за разхлаждане .... / същия този дзвер съчетаваше успешно "ангела и дявола " ,т.е. от  абсолютния лигльо до  неуправляем хапещ монстер ,ако имаше мацка мераклийка или се опитвах да му дам хапче  ooooh! .... Тартора на квартала - любовник и побойник .А ,всъщност беше взето и после върнато ми коте . Първия ми случай със счупен крак /от много бесняне / ...и т.н. Имаше много имена - Каишков/ върнаха ни го с противопаразитна каишка и обещанието , че ще си го вземат след седмица /  , Куцков -заради счупения крак , но накрая остана Лъки , защото го намерихме на време -почти се беше обесил на каишката си ....
Житейския му път свърши в село, есента на миналата година . Никога няма да забравя как го заведох до там ....Беше последно транспортиран там , сам , в специално взета здрава пластмасова транспортна кутия - циповете на моята планена чанта и секунда не можеха да го издържат .Е, с малко зор ...тръгнахме на път. Аз рева и карам , той реве на задната седалка... в кутията ....после се успокои ...и по едно време ..на средата на пътя ...пропълзя в скута ми .... Shocked почти неусетно , като се има предвид размера му,  се настани в мен ...погледна ме кротко и примирено в очите  и отрони само едно тихо Мяуууу . А аз се страхувах ,ако излезе , като знам  поразяващата мощ на ноктите и зъбите му , че като се разбеснеее ще стана на кайма ...и в най -голямата жега се потя на затворени стъкла и се продухвам на вентилатор .... А то , момчето на мама , кротко като агънце .... Спрях колата , ревнах пак ..леко и внимателно излязохме двамата .Той се сгуши в мене , притихнал ...Обиколих и внимателно го прибрах обратно в клетката ...Всъщност , от матане вътре  я беше  наклонил от седалката и някак си е отворил вратата -решетка ....Как -загадка ! Нямаше повече инциденти ! На село си живя още две годинки .

Последна редакция: нд, 13 ное 2011, 17:44 от asha

# 401
  • на морето
...частите от историята на Лъки бяха специално за Дидитка  Hug Laughing
Добре дошли на всички нови пухчета и техните майчета !  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Сега , по същество ... с обещаното ..

Сутринта на първите избори излязахме на обичайната разходка с Лора ,по обичайния маршрут . На връщане обаче ни посрещна характерно мяучене с превод "SOS" Grinning До едно дърво ни беше направило засада ей това пухче с виснала долна устна .... Лора ,още при аудио-атаката беше пощуряла , а при вида на бебока съвсем откачи . Така и не разбрах как се отзова това коте там -само един човек излезе от близкия вход  и на въпроса ми , дали е видял някой да го оставя тук , той каза , че било пищяло цяла нощ ... Thinking  Нататък историята е ясна ...В къщи , къпане , обезпаразитяване , доктори , първоначално лекуване за спиране на инфекция ...малка операция , която имаше ефект само два дни ,защото дивачката си скъса конците , ама заедно с устничките .Сега зараства "естествено " Mr. Green , което не  пречи да яде до пръсване , да дивее и спинка с батковците и да се гушка с мама Лора ....А, и мъркаме много сладко ...Да ви представя Зузка -Зузана .
п.с. Преди няколко дни във вет.кабинет ми казаха , че била станала двойна .... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 402
  • на морето
По темата с пердетата и корнизите в момента не мога да намеря нагледните материали  Mr. Green Mr. Green Mr. Green , но в къщи преди ,както е видно от "архивните снимки " пердета нямаше . Сега и в моята къща завесите много трудно се задържат по прозорците . Аз съм си сложила от лепящите се корнизи направо за дограмата. След дълги опити и наблюдения установих , ле "Капчица"-та  нама нужната носимоспособност, а метала на пръчките много бързо поддава на тежест ... Wink Sunglasses Laughing Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Обаче не всички са обект на постоянни атаки ...Накои оцеляха в битката , но на повечето прозорци не им е съдено да имат пердета -  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green След известно постоянство и от двете страни /и не много голяма сума за поддръжка и подновяване / накрая стигнахме до консенсос по новия интериорен вид .... Гласност и прозрачност в домашните занимания ... hahaha hahaha hahaha hahaha
 Абе , верно ли е , че в Холандия имало данък пердета и за това вместо тях големите им прозорци са окичени с всевъзможни дждундурии?  newsm78 newsm78 newsm78  

Цунка и голямо гуш за Луси , а на Естел и Грегори - Hug  bouquet Hug  bouquet Peace

И аз ги знам тук някои  фондации , които работят , но при моя изчерпан капацитет от към място, време и средства няма как да помогна ...А и в интерес на истината , "образувах си малко  резерви " към тях и дейността им ...На няколкото подадени от мен сигнала ,ме посрещнаха или с  категорични откази да видят случая или с една дълга тирада за липса на средства , транспорт , възможност и т.н...
В момента двете са в тиха конфронтация, злословене  и подхвърляне на компромати една срещу друга ..Поне това е моето виждане .... С две думи : както винаги си действам сама ....

За Хил'с- а - и аз от началото на годината чух , че няма да има повече .Явно до сега са разчиствали складовите наличности .

ИКСИ.. Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 13 ное 2011, 18:12 от asha

# 403
Здравейте, включвам се ни в клин, ни в ръкав, ама търсим уютен и спокоен дом за ето този красавец:

НО ще го дам само на човек, който иска да се грижи за него и ще го обича, не да го занемари(всички тук знаят, че дългокосместите ни приятели изискват малко повече време и внимание).

Последна редакция: нд, 13 ное 2011, 18:34 от suzuka

# 404
  • София
След много терзания от моя страна накрая кастрирахме Бриджи  Confused
Вече й е трети ден след интервенцията, личи си че се възстановява, но много ме притеснява че днес почти целия ден спи и отказва храна Sad
Моля, нека някоя от вас с кастрирана маца да сподели дали и при вас така е минало.

Общи условия

Активация на акаунт