ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 22

• 40 543
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
  • София

Цитат
Австралия например, която първа въвежда национална имунизационна програма срещу коварното заболяване, отчита спад от 38% за двугодишен период.

Joy

ейй, не мога да издържам вече на глупости - ми то голям секс пада с тези 12 - 14 год. момиченца та като са ги ваксинирали е спаднало заболеваемостта с 38 %

# 376
ейй, не мога да издържам вече на глупости - ми то голям секс пада с тези 12 - 14 год. момиченца та като са ги ваксинирали е спаднало заболеваемостта с 38 %
Моля ти се.. не ми се говори! Секс със 12 годишна сигурно е незабравимо преживяване  ooooh! Аз предлагам тази ваксина да се дава в родилото от първия ден!

# 377
Светнете ме за варицелата, че нещо не мога да изровя. Май сме контактни, пък нито аз, нито децата сме я карали.

# 378
Само да кажа - направих субс на първа част на Коток, силно е! Предполагам втората е още по-готина, но без бг субс е мизерия. Аз поне не мога да разбера голяма част и дори не си и давам зор... там се говори много за варицелата и дребна шарка и други интересни неща Wink

# 379
Berend Botje какво за варицелата?

# 380
Светнете ме за варицелата, че нещо не мога да изровя. Май сме контактни, пък нито аз, нито децата сме я карали.

http://www.puls.bg/illnes/issue_254/

# 381
...остро протичащо заразно заболяване, което се причинява от вирус....

И от къде да ги почна сега!? Съвременната медицина трябва да остане в историята на човечеството! Нищо повече не заслужава!

# 382
XVisible, здравей не мога да намеря новия филм, който си превел, а искам да го гледам.Погледнах в подписа ти,но там са старите, които съм ги гледала.Благодаря ти предварително.

# 383
XVisible, здравей не мога да намеря новия филм, който си превел, а искам да го гледам.Погледнах в подписа ти,но там са старите, които съм ги гледала.Благодаря ти предварително.
Миличка, в момента правя субс на http://download.vaksinite.info/Lethal_Injection/ и на Коток.

За втория ще ми трябва одобрение от Румен за публикуването му или друго, но това ще стане ясно, когато го завърша. Засега имам преведена първата част от ДВД-то, която мислех, че е единствена, а то са оказа, че има и втора...

Правя каквото мога по въпроса с преводи и филми, но ми се иска да има някой, който да ми помага...
Май няма да намеря, така че съм само аз Wink

# 384

Правя каквото мога по въпроса с преводи и филми, но ми се иска да има някой, който да ми помага...

аз съм насреща Peace
стига да има как и с какво Simple Smile

# 385
Благодаря ти за дързият отговор, за съжаление английският ми не е добър иначе с голямо удоволствие.  bouquet

# 386
аз съм насреща Peace
Правене на субс и превод от руски? Едва ли Wink

# 387
Благодаря ти за бързия отговор, за съжаление английският ми не е добър иначе с голямо удоволствие.  bouquet
Знам, миличка... За такива като теб ги правя. Всъщност повечето са като теб.
Дори и аз като си преведа всички думички, осъзнавам колко по-хубаво би било да има превод на бг Wink

# 388
аз съм насреща Peace
Правене на субс и превод от руски? Едва ли Wink
нямам опит точно с такива неща, субс  Blush
опасявам се да не подведа.
иначе, очаквам подробности Simple Smile

# 389
нямам опит точно с такива неща, субс..
По принцип е лесно, но аз изисквам голямо качество и ако то не е на ниво - не съм доволен.
Качеството става със следване на лесни и време отнемащи правила...

Общи условия

Активация на акаунт