ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 22

• 40 715
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Хомеопатията помага на леките форми на аутизъм, но много време минава до възстановяване на детето. Peace
Освен това е нужна работа с логопед, психолог и ресурсен учител.
Зоната на здрача.... Нинам, нямам опит.

# 631
Нищо не чисти, главата й е за чистене на дружката ти Grinning...Говорим за метали и прочие гадости. Но веднага си представих как се крие щраусът ....та толкова за приятелката и нейното "чистене"
Влез ми в последните мнения в хомеопатичната тема, само преди ден обсъждахме безумното млатене на туя например, и то в едни и същи дози, само защото е ЕДНО (ама не единственото) показано лекарство за неутрализиране ефекта на ваксина. (на едното ми дете например грам не би му подействало)

Хомеопатията помага дотам, докъдето патологията е обратима! Другото е божа работа...

# 632
Мече, при нас ефекта е след цветотерапия на д-р Бах и Боаронова хомеопатия.Понеже Хриси не смуче гранулките ги разтварях в малко вода.

Направо си е "зона на здрача". Sunglasses

# 633
И аз за туя съм чувала.
Сигурно има и други средства, но не разбирам защо ще се слага ваксина , а след това ще й се неутрализира действието?
Почти не виждам логика за какво изобщо ще се слага тогава?  Rolling Eyes

Д-р  Рене Токо е специалист имено във възстановяване след /пагубните/ действия от ваксините...
Методите й са различни / най - общо - хиропрактика/ , но не знам дали ползва и хомеопатия.

За чистене от тежките метали помага пектинът.  Peace

# 634
За чистене от тежките метали помага пектинът.
мхм... вземаш пектин и веднага някак си магически тежките метали се трансформиро-изпаряво-изчезват от мастната тъкан в мозъка... примерно...

Дъщерята на Мери Токо е намерила доходоносен бизнес и се надявам да има трайно излекувани на 100%. Надявам се!

# 635
# 636
някой май усеща, че губи и айдеее - да плашим якоооо!   hahaha Joy Mr. Green

# 637
 Joyабсолютни класици!
Брей тая Франция, хем произвежда най-добрите ваксини, хем пак от нея тръгва бум на някоя епидемия!Как така все те не могат да си овладеят епидемийте, пък толкова добри лаборатории имат.

# 638
Поредна детска смьрт на 12 мес. дете,която няма да бьде никьде сьобщена и документирана.Здраво дете,преглеждано,добре гледано,жизнерадостно изведньж умира.Проблем с дробовете.За мен няма друга причина,освен ваксини.Нищо друго не обяснява внезапната и безпричинна смьрт.Вероятно не е можело да диша.Това се случи преди 2 дни в Русе.Само като си представя как се чувстват сега родителите.... CryТова за мен е най-ужасната загуба.

# 639
Поредна детска смьрт на 12 мес. дете,която няма да бьде никьде сьобщена и документирана.Здраво дете,преглеждано,добре гледано,жизнерадостно изведньж умира.Проблем с дробовете.За мен няма друга причина,освен ваксини.Нищо друго не обяснява внезапната и безпричинна смьрт.Вероятно не е можело да диша.Това се случи преди 2 дни в Русе.Само като си представя как се чувстват сега родителите.... CryТова за мен е най-ужасната загуба.
Това за мен е... нещо много повече от ужасно CryCryCry
Само си представям усмихнато дете и изведнъж - водят го на ваксинация да го защитят и.... CryCryCryCryCry

Лошото е, че хората и да имат друго - вярата в лекарите остава. И тогава, ако се случи и с второто (вероятността е нищожна) хората ще знаят...

# 640
За чистене от тежките метали помага пектинът.
мхм... вземаш пектин и веднага някак си магически тежките метали се трансформиро-изпаряво-изчезват от мастната тъкан в мозъка... примерно...

Да, точно така и не само от мастната тъкан в мозъка, а от всякакви депа, от черен дроб и т.н.  Simple Smile И не е "магически", и не се "изпарява" /свързва се/, доказано е. Wink
Чист извлечен пектин сигурно върши работа, но аз имах по -скоро предвид този, който се съдържа натурално в ябълките.
Отличава се със силни абсорбционни  свойства. Също и и противовъзпалителни.  Simple Smile
Пектин има също и в бананите, цвеклото, зелето, морковите, цитрусовите плодове, сушения грах и бамята.
Считам, че начинът на хранене оказва изключително влияние както за профилактика, така и за лечение от страшните последствия на ваксините. Peace Simple Smile

elbosi
,
 Cry
трагедия. Sad

# 641
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1135020

elbosi, за това детенце ли става въпрос? Sad

Цитат
Считам, че начинът на хранене оказва изключително влияние както за профилактика, така и за лечение от страшните последствия на ваксините.
take a smile , напълно съм съгласна с теб! Peace

# 642
Цитат
Считам, че начинът на хранене оказва изключително влияние както за профилактика, така и за лечение от страшните последствия на ваксините.
Ставаме трима Wink
Други?

# 643
Цитат
Ставаме трима Wink
Други?
И аз, на сто процента! Човешкото тяло е създадено да се обновява и издържа докъм 190 годишна възраст. Така, както се обновяват клетките на черния дроб, на стомашната лигавица и т.н. Проблемът е, че ние спираме този процес, като се тровим ежедневно с неподходяща храна

# 644
n_alex76,не е това дете.За него даже сега разбирам.Това,за което писах е било абсолютно здраво.

Общи условия

Активация на акаунт