ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 22

• 40 690
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Поглед от още един ъгъл:

http://www.youtube.com/watch?v=l8jPpLhXrh4

# 646
За пръв път се включвам в тази тема и не съм сигурна дали точно тук трябва да пиша.
Имате ли идея за педиатър , които да е толерантен към неприлагането на ваксини?
Благодаря предварително.

# 647
  • София
mimi991 има такива педиатри, но са рядкост. От месец издирвам интензивно. Намерих такъв, който допуска срещу подпис не ваксиниране, но като цяло е традиционен. Обещаха ми контакт с педиатър, който даже не ги одобрява.

# 648
МИГЛА, Такъв , които допуска срещу подпис и аз открих. Но не за това говоря, както правилно си ме разбрала. А за такъв, които мисли и e open-minded, а не казва "ми, те са задължителни, какво им се чудите толкова".

# 649
Относно хомеопатията, и с нея и без нея, резултатът беше един и същ при нас- плачевен.

# 650
Скоро стана дума за ваксината "предпазваща" от рак на шийката на матката (ако греша, моля поправете ме). Ето тук повече за нея.  Cry Ако въпросът е: Да сложа ли или да не сложа?

# 651
Скоро стана дума за ваксината "предпазваща" от рак на шийката на матката...
Каква красива статия - 49 смъртни случая, 213 трайни инвалидизации...
Ще става все по-зле с не спиращата сляпа вяра към медиците!

А аз през това време ще пълня http://download.vaksinite.info/
Вече си записвам вътре какво съм поръчал и какво правя, защото започвам да забравям Wink

# 652

Ще става все по-зле с не спиращата сляпа вяра към медиците!

Все  си мисля, че все повече и повече се осъзнаваме
И действително  се наблюдава голяма промяна и постепенно пренареждане на пластовете  Peace Simple Smile  "слепотата" се превръща в проглеждане
Все повече хора се разграничават от съвременната медицина и фармацевтика.
Големи промени настъпват и аз вярвам в тях.

Цитат
Ще дойде краят на фармацевтичната  медицина
Това не за 1 път го чувам  Simple Smile

Стивън Шварц го казва тук

казва обаче и други неща Crazy

Цитат
Следващите 50 години ще бъдат изключително трудни..........
.........Ще дойде краят на фармацевтичната  медицина. И много от хроничните болести, от които страдат хората, инфарктът, диабетът, всичките те, ще бъдат овладяни на генетично ниво чрез генетичното инженерство. И така буквално ще започнем да създаваме  2 вида човечество. Това ще се превърне в много важна тема през следващото столетие и ще доведе до конфликт ако това постижение на медицината не стане достъпно за всеки. .........

Последна редакция: нд, 04 дек 2011, 20:12 от take a smile

# 653
Съгласен съм с всичко, освен със срока 50 години.

Мисля, че става дума за доста по-малко време, но просто предполагам и предпочитам Wink

Освен това доста им се иска на някои хора да живеят в света, в който парите означават всичко... както е сега.
Не мисля, че това ще продължи да е така, но това са само мои предположения. Може и да бъркам.

# 654
А какво е искал да каже с 2 вида човечество?

Едните ще са ГМО-та ли?

# 655

Едните ще са ГМО-та ли?
  hahaha Joy

# 656

Едните ще са ГМО-та ли?
  hahaha Joy
и аз  това се зачудих. Изглежда, че други проблеми ще има. Rolling Eyes

# 657
Основен проблем ще е за медицината. Но тъй като тя е ОГРОМЕН отрасъл - ще повлияе на повечето от нас...

# 658
  • в матрицата
Всеки Петък по ТВ7 има едно предаване  " Новите Досиета", та този петък, точно със Стивън Шварц беше и каза доста интересни неща. Преди видеото с него и имаше пак доста и интересен материал с един американски лекар, който разказа за едно лекарство , с което успешно лекува рак , и което е строго пазено от НАСА....             

# 659
За лекуване на рак и въобще цялостно преосмисляне на болести и "лечение" препоръчвам това :
http://www.youtube.com/watch?v=4FWCIY2I7Qo
Hug

Общи условия

Активация на акаунт