Новите ви книги - 9 тема

• 56 836
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Това ми е от днес, само за 12 лв!

# 61
Откъде?? Shocked

# 62
Аз пък днес си купих две книги на Ъ. Шоу- "Нощна работа" и "Спускане от върха"

# 63
# 64
След "Мидълсекс" и "Елегантността на таралежа" -горещо препоръчвам и двете

Да, много хубави книги, но втората за таралежа ми хареса повече. Има я и на филм (с бълг. субт. е) - link.

# 65
Аз още не мога да разбера защо  "Мидълсекс" не ми хареса. С голямо желание я започнах, но с мъка напредвах и нищо особено не остави в мен... Все пак ще се радвам на положителни мнения, така може и да открия какво може би съм пропуснала... Или просто не е като за мен, случва се Wink.

# 66
Някой успя ли вече да прочете:

Отзиви?
Здравейте! Аз успях да прочета книгата до средата (започнах друга междувременно Wink и определено си заслужава. Поне за мен лично тази книга няма да влезе в библиотеката, просто защото смятам да я препрочитам няколко пъти!

# 67
Авраам, като я прочетеш, нали ще разкажеш, че ме заинтригува.
ОК, макар че наистина не знам кога ще е това. Simple Smile Обаче съдейки по предните две книги на Брайън Грийн, "Скритата реалност" ще е страшен кеф.

# 68
  • Карлово
Днес се сдобих с Машина за Любов на Джаклин Сюзан... Очакванията са ми големи...
Много я обичам тази книга. По-добра е от "Долината на куклите"

А това взех преди 2-3 дни.

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 15:47 от chatNoir

# 69
ОК, макар че наистина не знам кога ще е това. Simple Smile Обаче съдейки по предните две книги на Брайън Грийн, "Скритата реалност" ще е страшен кеф.

Наистина ли стават за четене от всеки? И мен ме заинтригуваха, но дали човек, който не разбира физика, ще схване нещо от тях?

# 70
  • Ямбол
Вместо запис, последната прочетена - страхотна!

# 71
  • София
Нова, от вчера:

# 72

Наистина ли стават за четене от всеки? И мен ме заинтригуваха, но дали човек, който не разбира физика, ще схване нещо от тях?
Мразех физика в училище, но обичам книгите на Брайън Грийн и Стивън Хокинг.

# 73
  • София
Някой успя ли вече да прочете:

Отзиви?
Здравейте! Аз успях да прочета книгата до средата (започнах друга междувременно Wink и определено си заслужава. Поне за мен лично тази книга няма да влезе в библиотеката, просто защото смятам да я препрочитам няколко пъти!

Благодаря ти! Hug

# 74
в момента чета една книга, която се казва "Страст" на Луиз Бегшоу. Толкова добра книга скоро не бях чела Simple Smile Няма нищо общо с лигавите романи, въпреки, че наистина има много страст. Който харесва книги с екшън, любов и мистерия- това е книга, която ще му хареса Simple Smile http://www.helikon.bg/books/47/158551_strast.html

Общи условия

Активация на акаунт