Новите ви книги - 9 тема

• 56 863
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Чакам:
Reading Lolita in Tehran

и автобиографията на Бенджамин Франклин.

# 646
От Уолтър Айзъксън?

# 647
Ооо , Чичо Ру има много хубави неща ! neli, сподели впечатления от "Зелената къща " . Hug

Вивиан , "Дзен ..." за десерт ! Любимата ми .

Откъс от моята нова книга -"Работата , за която сме родени "

# 648

В очакване, за упражняване на езика и разтоварване.

# 649
От Уолтър Айзъксън?

АВТОбиография. Което навежда на мисълта, че е писана от самия Франклин, нали?

# 650
От Уолтър Айзъксън?

Има логика. Laughing

PS Видях, че някой на предната страница беше пуснал картинка на "Към един незнаен бог" на Джон Стайнбек. Много добра книга! Някак паганистична...

# 651
От днес - "Сладкото на дъното на пая" от Алън Брадли http://shop.pingvinite.bg/?cid=3&pid=48985&cat=7

# 652
От Уолтър Айзъксън?

Извинявам се, не съм обърнала внимание!  newsm78

http://www.ebay.de/itm/150723879066?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … p3984.m1439.l2648 Днес пристигна, а на Алекс купих книжка с приказки от издатество "Пух"http://www.mobilis.bg/articles/view/51330. Книжката е със страхотни илюстрации и малко текст. Освен това, приказките са добре разказани.

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 16:47 от the1

# 653
Някой има ли мнение за това:

..."Небесните пасбища", на гореупоменатия Стайнбек?

# 654
  • Пловдив
"Небесните пасбища" за мен бяха по-скоро отделни разкази,отколкото цялостен роман.Изказът беше на ниво,красиво написани,но нищо грабващо.Никакво по-особено впечатление не ми направи.

# 655
Някой има ли мнение за това:

..."Небесните пасбища", на гореупоменатия Стайнбек?

Имам три най-най-най любими книги на Стайнбек и "Небесните пасбища" е една от тях. Авраам, мисля, че ще ти хареса.Simple Smile
А другите ми любими са "Гроздовете на гнева" и "Към един незнаен бог" .... и останалите. Laughing

# 656
Чел съм само "Към един незнаен бог" и много ми допадна. Ще имам предвид значи и "Небесните пасбища" за близкото бъдеще; Стайнбек е пич.

PS Мерси за отзивите!

# 657
Чел съм само "Към един незнаен бог" и много ми допадна. Ще имам предвид значи и "Небесните пасбища" за близкото бъдеще; Стайнбек е пич.

PS Мерси за отзивите!
Ако ти хареса "Небесните пасбища", може би после да опиташ "За мишките и хората"... Wink (на английски даже ако става - още по-добре...)

А моятя нова книга лети към мен от Англия - всеки ден мисля за нея и я чакам - Does the Noise in My Head Bother You? Автобиографията на Стивън Тайлър - "Пречи ли ви шумът в главата ми?"  Grinning

# 658
Да се клецам в Алцхаймера; чел съм и "За мишките и хората". Не е лоша. Сори за офтопика, след малко ще постна нещо по темата, че е дълго и ми отнема време да го напиша. Laughing

# 659
  • София
От днес:
Jerome K. Jerome- Three men in a boat ( to say nothing of the dog!)

Общи условия

Активация на акаунт