В момента чета....8

• 41 862
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
"Детето и ние" Laughing, после ме чака "Изкуството да бъдеш родител" Whistling

# 16
В момента чета "Госпожица Малък Жерав" на Сайо Масуда. После мисля да почна "Кръгът" на Коджи Сузуки.

# 17
  • София
В момента чета "Госпожица Малък Жерав" на Сайо Масуда. После мисля да почна "Кръгът" на Коджи Сузуки.

"Кръгът" съм я чела.
Доста лошо е написана по мое мнение, но е интересна като сюжет. И страшничка  Heart Eyes

# 18
За авторката на темата специално   bouquet. А по самата тема  Laughing аз все още си чета "С дъх на кафе",а паралелно с това на компа чета и "Вградена невеста" сборниче с легенди от читанката.
Ето го:
http://chitanka.info/book/3917-vgradenata_nevesta
Много ми е любопитно и интересно.Винаги ми е било интересно на какво дължат имената си някои местности,градове, села,реки,мостове в България.До сега са ми познати три легнди-"Вградената невеста","Кадин мост" и "Игликина поляна".

# 19
Да се метна и аз, като продължавам да чета "Сити" от Майкъл Ридпат.

# 20
Запис,  Продължавам да чета "Императрицата". Flutter

# 21
# 22
  • Варна
току що я прочетох. Детска е книгата, но много се забавлявах Simple Smile.

# 23
  • Пловдив
Вчера започнах "Няколкото живота на Пипа Лий" и ми е много увлекателна.Смятам да си сваля и филма Simple Smile

# 24
Чета "На юг от Брод Стрийт" от Пат Конрой. Книгата е хубава, но не мога да кажа - страхотнааа. На моменти нещо ми куца и сюжета, и диалога Rolling Eyes
Ще се радвам да чуя и друго мнение по въпроса Grinning

# 25
  • София
Запис,  Продължавам да чета "Императрицата". Flutter

Коя "Императрица"? На Пол Лу Сюлицер ли?

По темата продължавам да чета

УНИКАЛНА!!!  Whistling

# 26
В момента чета" Жълтите очи на крокодилите". В тази връзка искам да попитам дали някой вече е прочел "Бавния танц на костенурките" и има ли връзка между тях?

Да, героите са същите.

# 27
Нищо не чета - само  професионално Sad Купих подарък на приятелка - "Вълшебният април", надявам се да й хареса и да ми даде да я чета някой ден...

# 28

И аз вместо запис започвам

# 29
Нищо не чета - само  професионално Sad Купих подарък на приятелка - "Вълшебният април", надявам се да й хареса и да ми даде да я чета някой ден...

Книгата е по-хубава от филма, сигурно ще й хареса  Peace

Общи условия

Активация на акаунт