В момента чета....8

• 41 795
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
За мен "Сенчеста зона" на Дивър е много по-добра от ''Обект № 522''.

Почнах "Звездният отбор" на Гришъм. Не почна кой зае колко многообещаващо. Rolling Eyes

# 676
  • София
Звездичке, ти знаеш ли, че всъщност исках да си купя "Пастирът", защото го беше препоръчала в темата. Но като се озовах на Панаира на книгата и забравих заглавието  ooooh!. Помолих продавачката да ми препоръча нещо и всъщност така се сдобих с "Обект № 522".
Не съм чела "Сенчеста зона", ще я имам предвид и вече ще си записвам старателно  Laughing.

# 677
Ако трябва да определя най-добрата книга на Дивър, няма да мога, понеже всички ми харесват, като изключим "Картбланш". Имам навика да не чета резюмета на книги от известни ми автори и зяпнах от изненада, не много приятна де, понеже след поредицата за Борн, не бих отворила съзнателно да чета книга за Бонд. Whistling

А с нетърпение чакам следващата за Райм, че стана "напечено". Whistling Mr. Green

# 678
  • София
Снощи започнах Физика на тъгата на Г.Господинов - много, много ми харесва, едва се откъснах от нея:

# 679
Бихте ли дали отзиви за "Стъкленият замък"?

# 680
В момента чета "Любов по време на холера" на Маркес и "Софийско жителство" -Тодор Костадинов.

# 681
Някой да е чел "Ледената принцеса" на Камила Лекберг,мнение?! Praynig
По темата-чета "Целият свят е театър" на любимия Акунин Heart Eyes

# 682
  • София
Снощи започнах Физика на тъгата на Г.Господинов - много, много ми харесва, едва се откъснах от нея:

И на мен много ми хареса, противно на очакванията ми. Wink

# 683
  • София
Да и моите очаквания никакви ги нямаше, даже я отлагах до последно Simple Smile

# 684
  • София
["Социопатът около теб" е писана от пофесионалист в областта на психологията и в нея се анализират доста наболели и у нас проблеми. Пише, че книгата е "наръчник на почтения човек към непочтеността", което ме обнадеждава, че освен информативно, четивото ще е и полезно.

Моля те, да дадеш отзиви за тази книга. Струва ли си, да се прочете?
 Заинтригувах се от нея. Да не се окаже  една от многото бози от приложната психология.

# 685
  • USA, Steak State

# 686
Здравейте, днес прочетох "Жълтите очи на крокодилите" и много ми хареса. Не е някакъв шедьовар, но героите са хора, чиито историите грабват още от първите страници. На моменти авторката прокарва много наивни идеи, но понякога точно от простите неща се развълнуваш най-много. Езикът е много лек.
Нямам търпение да започна втората част.

# 687
  • вятър в маслините, вятър над хребета

Част е от трилогия, включваща и "Мостовете на Медисън". Магичен роман Simple Smile

# 688
  • Ямбол

Започнах я от няколко дни. Нямам много време да ́и се насладя.

# 689
  • Варна
Вече съм по средата на "Елегантността на таралежа" и мога да кажа, че ми харесва. Радвам се, че я купих. Много ми помогна темата за класацията за книги на 2011 година. След нея започвам "Път към висшето общество" и "Живот във висшето общество" на Джон Брейн. Чака ме и Тургенев с "Бащи и деца" и с "В навечерието".

Общи условия

Активация на акаунт