Отговори
# 30
От 1г. пие водата вкъщи от обикновена чаша или от пластмасово шише (обикновено), но вечер когато иска да пие вода няма как от чаша и давам шише с биберон.

# 31
Млякото от шише с биберон, а водтата -с накрайник.

# 32
Млякото от биберон,а водата и от биберон(главно вечер) и от шише с накрайник,от шише с дозаторче,а от обикновена чаша и давам по малко защото пие малко и започва да си играе от което резултата е цялата мокра Tired

# 33
Вода, малката ми "непослушка" пие от обикновенна чашка от 8 месеца, по-късно (когато престанах да я кърмя) пропи и мляко от такава. В момента на 1,9 пие от чашка с моя помощ разбира се. Не съм я учила да пие от чашки с накрайник и сламки.

# 34
Млякото - шише с биберон
Водата - шише със сламка

# 35
  • Wonderland
Млякото - шише с биберон
А водата и соковете- шише със сламка,понеже шишетата с накрайници не ги искаше,от около 10-11 месеца започнах да му давам от сламка,с малко повече упоритост от моя страна се научи....От около 2 месеца изявява желание да пие от стандартна чаша с моя помощ,но накрая всички сме мокри....

# 36
На 2г.5м. е и още пие млякото с биберон,водата от 4аша.

# 37
На година и половина и двамата използваха вече само обикновена чаша.

# 38
Вода пие или от обикновена чаша или от шише със сламка, а мляко от шише с накрайник, но мисля тия дни да го махна и да й давам със сламка  Peace

# 39
Вода - от чаша с накрайник или шише с биберон.
Всичко останало от чаша. Млякото от годинката само с лъжица .

# 40
  • в огледалото на живота
По принцип малката пие от всичко вода:чаша с твърд накрайник,шише/пластмасово/.
Но когато сме навън използвам ето тази чаша:

# 41
  • в рока
Не пиеше АМ на година и половина.Вода-от обикновена чаша

# 42
На 2г. вечер заспива с АМ задължително от шише с биба,
през деня вода от чаша, сока от шишето за мляко Mr. Green

# 43
Моите на тази възраст изявиха желание да пият от обикновена чаша - не искаха с биберон, а от чаша с накрайник отказаха категорично. Справиха се от 2-3-ти път и така продължиха.

# 44
На  1,5 г. и двете ми деца пиеха вода, мляко и всякакви течности от чаша. Чашата е най-обикновена без никакви накрайници и т.н. Започнах да ги уча да пият от чаша полека на около 8-9 м. Може би защото и двамата са кърмени, никога не са пожелали да пият от шише с биберон. Съответно, когато започнах да ги уча да пият от чаша им давах шише със сламка да си пийнат вода. След.  1. г. пиеха вода от шише със сламка, а мляко (много малко) от чаша. На 1,5 г. вече и двамата искаха да пият като "големите" от обикновена чаша, само им оставих да пият вода, ако се налага от т.нар. спортни шишета на мин. вода, които са с повдигащия се накрайник, а не обикновена капачка. В момента синът ми на 1 г.9м. проявява голям ентусиазъм да пие от обикновено шише, прави опити и съответно се полива, но скоро ще се научи и ще иска пие само така.

Общи условия

Активация на акаунт