Отново златна есен е дошла на испанската земя

• 62 460
  • 740
  •   1
Отговори
# 645

А НИЕто като каква ще й го вадите, нали като ваша дъщеря, което трябва да докажете пред испанските власти, не става въпрос за минаването на границата.

Да, права си, мисля, че за НИЕ , ще ни е нужен акта за раждане:) Благодаря Simple Smile

# 646

А НИЕто като каква ще й го вадите, нали като ваша дъщеря, което трябва да докажете пред испанските власти, не става въпрос за минаването на границата.

Да, права си, мисля, че за НИЕ , ще ни е нужен акта за раждане:) Благодаря Simple Smile

# 647
  • Варна
Здравейте  !  Записвам се да ви следя темичката , защото има много неща които ме интересуват за Испания .  Надявам се че няма да имате нищо против моето присъствие , дори и само за начало да ви чета ,а по-късно и да попитам някой неща. Hug

# 648
  • Мадрид / София

Преведи и завери акта за раждане на детето, все някъде ще ти го поискат. Просто е необходим документ.

# 649
 Моята позната е проверила днес отново за документите необходими за НИЕ на дъщеря ми - не е необходим акт за раждане/ поне в Майорка е така/. Но иначе си права , че е добре да го преведа и легализирам за всеки случай !

# 650
Момичета, извинявайте, че нахлувам в темата ви, но на друго място не мога да намеря това, което ме интересува:
има ли фирма превозвач, която да ми докара едни обувки от Испания до България? Ползвам такива посредници от Англия и от Германия, но от Испания не мога да намеря.
Моля Ви, помагайте ако познавате такива!!!

# 651
  • ES
Момичета, извинявайте, че нахлувам в темата ви, но на друго място не мога да намеря това, което ме интересува:
има ли фирма превозвач, която да ми докара едни обувки от Испания до България? Ползвам такива посредници от Англия и от Германия, но от Испания не мога да намеря.

Виж тази фирма http://bgexpress.es/, но не спазват много срока на доставката, дано не ги бързаш. Иначе като цени са добри.

# 652
ПРЕДСТОИ МИ ИДВАНЕ В ИСПАНИЯ И ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ИМА ЛИ МАЙЧЕТА  В  MOLLET DE VALES?

# 653
ПРЕДСТОИ МИ ИДВАНЕ В ИСПАНИЯ И ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ИМА ЛИ МАЙЧЕТА  В  MOLLET DEL VALLES?

# 654
  • Мадрид / София

Изпращала съм обувки от Испания за България по обикновена поща и са пристигали за около седмица.

# 655
gery_to сърдечно благодаря! Още утре ще се свържа с тях да питам как може да стане работата.

Angela61, не мога да ги изпратя по пощата. Става дума за обувки, които искам да купя онлайн от испански магазин. Плащането става с карта (или пейпал), те ги изпращат до испански адрес, на мен от там нататък ми трябва помощ. То ест трябва да мога да дам адрес в Испания и от там някой да ми ги прати до България и аз да си платя за цялата услуга.

Много ви благодаря, че се озовахте на молбата ми   bouquet
нямам търпение да стане утре и да си поръчам обувките (дано успея!!!) докато не е свършил моя номер  Heart Eyes

# 656

Виж тази фирма http://bgexpress.es/, но не спазват много срока на доставката, дано не ги бързаш. Иначе като цени са добри.

Gery_to, имаш ли инфо дали тази фирма продължава да работи?
Невъзможно е да се набират българските телефони, на скайп и на мейл не отговарят  newsm78
Иначе имат цени за 2013 (които ме устройват), графици...

Друга такава фирма сещате ли се, момичета?

# 657
  • ES
Да, около Коледа ползвах услугите им. Поддържах връзка с шефа им Христо 0034 605 798 700. Ако имаш wahtsap търси го по него да не въртиш международни разговори, отговаря.

# 658
Мами в Испания, помагайте, напускаме Испания и се връщаме в България. Бихме искали да си пренесем багаж /мебели, пералня, хладилник/. Кои фирми препоръчвате, правилили ли сте вече това и как е минало, моля споделете. Става дума за Валенсия.

благаодаря ви много

# 659
  • In my tropical dream
Здравейте испанки, привет от Норвегия!
Може ли да ми дадете рецепта за паеля с морски дарове? Намират се някакви из интернет, но ми се струва, че не са особено автентични ; което мнение се споделя и от други потребители на готварските сайтове.  Не че ми трябва 100% автентичност, а и ястието се е видоизменяло през годините, но все пак ми се иска да е разпознаваемо. Ако не ви се пише, дайте линк, ако ще и на испански да е, ще превеждам с гугъл транслейтъра колкото може. Удачно ли ще е да се използва сьомга? Благодаря много предварително. Пратете и малко слънце, ако ви се намира в повече, че много дълга зимата при нас  Laughing
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт