Размяна на козметика- нова тема

• 85 624
  • 720
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Разменям четка за грим на Sigma   E70. Използвана е само 2-3 пъти. Без никакви забележки.
http://a248.e.akamai.net/origin-cdn.volusion.com/pyadh.znbtu/v/v … 2T.jpg?1343286151

Не търся нищо конкретно, но бих се зарадвала на твърда и жилава четка за коректор като тази а Ecotools.

РАЗМЕНЕНА!

Последна редакция: сб, 18 авг 2012, 11:14 от NovemberRain

# 151
  • В центъра на Вселената...
Разменям четка за грим на Sigma   E70. Използвана е само 2-3 пъти. Без никакви забележки.
http://a248.e.akamai.net/origin-cdn.volusion.com/pyadh.znbtu/v/v … 2T.jpg?1343286151

Не търся нищо конкретно, но бих се зарадвала на твърда и жилава четка за коректор като тази а Ecotools.

Адри, коя четка точно на Екото имаш предвид?

# 152
Разменям матиращия флуид на Биодерма с фактор 30, само пробван, в срок до декември 2013.

Bioderma Photoderm Akn Mat Spf 30 Matifying Sun Fluid

# 153
http://www.cosmeticobs.com/cosmetic-product/kibio/moiturising/ti … nd-beige-724.html

Разменям този хидратиращ крем с цвят на Кибио, френска органична козметика. Нюансите по принцип били два, но продавачката в Бюти зоун ме убеди, че тъмния ще ми е добре, а ми е доста тъмен.  ooooh! ooooh!

Само е пробван.

Ще използвам тази снимка с нюансите, за да дам по-добра представа - цвета е Malaga/Annapurna, красив е при разнасяне и наистина озарява, но е за жена или с много тен, или с по-тъмна кожа.  Peace

# 154
Разменям матиращия флуид на Биодерма с фактор 30, само пробван, в срок до декември 2013.

Скрит текст:

Добавям измиващата пяна на Хималая за мазна кожа, актуалното количество се вижда на снимката.

Himalaya Herbals Purifying Neem Foaming Face Wash

Скрит текст:

# 155
Предлагам за размяна няколко продукта, които са ползвани буквано по два пъти.Нямам нищо конкретно за търсене Peace

Скрит текст:
- РАЗМЕНЕНО!
Скрит текст:
- сенки на Inglot, в такава кутийка са двата цвята.- РАЗМЕНЕНИ!

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 16:31 от Aня

# 156
  • Козлодуй
Предлагам L'Oreal Kohl Minerals Powder Liner Meteorite Blue 03 - поръчах погрешка 2 бр.Очаквам го идващата седмица с камион 122 на габко Grinning

Kiss Me Heroine Make Long & Curl Mascara Waterproof Black

# 157
Разменям тези сенки на Ейвън, пробвани или ползвани по веднъж

Не искам сенки, защото съм се затрупала и нямат измазване.  Mr. Green
  Търсиш ли си нещо конкретно?  Grinning

# 158
Разменям този лосион за тяло
Скрит текст:
Ползван е веднъж-два пъти.
[/i]

Разменен!

# 159
  • София
Моля, договорките правете на ЛС, а не в темата

# 160
  • ВАРНА
Имам за размяна 2 бои Макадамия - по 40мл са използвани и от двете,останали са по 60мл + 120мл оксидант 6% - едната е натурална 5-ца - 55.0, другата е екстра шоколадово 6.77,оказа се че не е моят нюанс Rolling Eyes

# 161
разменям един плик с козметика - някои нови,други ползвани неща(повечето са нови) има фдт,спирали,пудри,очни линии,моливи..всичко нужно..+лакове:
на пърфект червен с напукващ ефект(нов) дори не пробван
на мисс селен-3 лака(черен,розов и топ лак)-всички само пробвани
на art de laurec 5 лака(2 лилави-светло и тъмно,розов,розово-червен и слонова кост)

Разменям ги за лакове и всякакви пособия за маникюристика Simple Smile

# 162
Разменям този почистващ гел на Ла Рош Позе:
http://www.laroche-posay.us/_us/_en/consumer/catalog/ByCategory/ … cleansing-gel.htm
Промоцията беше - Плащаш 1, получаваш 2, но се оказа, че е доста икономичен и съм се презапасила. Срока на годност е до ноември 2014 година.

РАЗМЕНЕНО.

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 22:38 от nananan

# 163
Ето актуалните и допълнени предложения. Нищо конкретно не търся, отворена съм за идеи Flutter

Матиращ флуид на Биодерма с фактор 30, само пробван, в срок до декември 2013.
Скрит текст:
Измиваща пяна на Хималая за мазна кожа, актуалното количество се вижда на снимката.
Himalaya Herbals Purifying Neem Foaming Face Wash
Скрит текст:
Масло за тяло Алверде с ванилия и мандарина, голяма разфасовка, запечатано, в срок до декември 2014.
Аlverde Körperbutter Vanilleblüte Mandarine (Limited Edition)
Скрит текст:

# 164
  • София
Разменям:
1: продукти за мазна и комбинирана кожа:
 - измиващата пяна на Хималая с нийм - ползвана веднъж
 - измиващ гел Хисеак на Уриаж - ползван 3-4 пъти
 -  матиращ слънцезащитен 50 УВ Хисеак на Уриаж ползван 2-3 пъти
2. ФДТ:
  - Лореал Луми Маджик C4 Rose Beige - ползван 2-3 пъти (за доста светла кожа се оказа...)

Търся почистващи продукти за нормална/суха кожа

Общи условия

Активация на акаунт