Размяна на козметика- нова тема

• 85 567
  • 720
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Покрай блога, от желание да пробвам какво ли не, се затрупах с безброй дублиращи функциите си продукти. Затова разменям следните неща:
Скрит текст:

ББ кремове:
Skin79 Oriеntal gold BB - около 30мл в тубичка от 40мл
Skin79 Hot Pink BB мини от 5мл, вътре има количество колкото за едно намазване
Skin79 Snail Nutrition BB - две сашета
Skin79 Gold - едно саше
ВСИЧКИ ВВ-та СИ ИМАТ ВЕЧЕ СОБСТВЕНИК

Кремове:
Vichy Aqualia Antiox Fluid 16-17ml от 40
Vichy Liftactiv Retinol HA околоочен крем. Количеството е неизвестно защото е абсолютно непрозрачно шишето (може би около 1/3 е пълен). РАЗМЕНЕН

Руж/Хайлайтър на Physicians Formula в цвят Neutral - използван няколко пъти

Бронзър и хайлайтър на Constance Caroll Bronze Shimmer - ползван 5-6 пъти

Спирала Max Factor Masterpiece Beyond Lenght №110. В единият край е стандартна черна спирала, а в другият цветна в розово-виолетово - само е пробвана

Прахообразни блестящи сенки - чисто нови са. Много нежни и блестящи са всички, но глупавият китаец ми е изпратил 20 дублиращи се цвята. В тази връзка разменям тези от снимката + още 7 в розовата гама (всички са с леки разлики в нюанса, но са все розови), още едно лилаво и едно зеленикаво-синьо.
На почти всички капачки прозрачната част е отделна от бялата, което води до разпрашаване при всяко отваряне. Може да се оправи с една капка лепило, но нямам нерви да се занимавам с всички  Blush

Давам и всичко накуп за едно нещо. Не държа на равностойна замяна. С голяма радост бих приела и някое парфюмче вместо козметика (и без друго си имам в излишък)

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 23:53 от NovemberRain

# 301
Avon True Colour 6 in 1 maybelline deep rose

BB Cream  налични 25 /40 мл.  

Бронзираща пудра на Флормар BR01 ,искам да я заменя за BR02

Търся си от единичните сенки на Flormar и Maybelline Tattoo ,но ще разгледам всяко предложение.

# 302
  • Варна
Към тези, които все още се разменят:
- W7 Glitter Eyes EYE SHADOW - синя (първия цвят вляво) - само пробвана на върха на пръста:

- Bourjois Effet 3D - номер 32, само пробвано:

- The Color Institute lip gloss - 2 бр., прозрачен и бананов, не успях да открия снимка в нета, не са отваряни.

Добавям и:
- FLORMAR FACIAL CARE MASK PEEL OFF

# 303
Разменям палитра сенки UNE - кафявите нюанси
http://www.unebeauty.com/en/products/make-up/eyes/top-3-eye-palette.html

# 304
Разменям нова кремообразна очна линия ЕЛФ, цвят слонова кост, в кутийка с четка.

Също имам за размяна антицелулитна ръкавица и чека за пудра Орифлейм

Всичко е ново.

# 305
  • София
За да не прецитирам нещата от предишния си пост, напоням, че на страница 16 разменям някои неща  Crazy Третата стъпка на Клиник вече я размених с една много приятна съфорумка и съм изключително доволан от това  bouquet
Сега добавям още неща:
http://www.kozmetika.bg/show/SKINCODE/58982_Промопакет-Exclusive-маска---крем-забавящ-стареенето/ - крем и хидратираща маска - по половин бурканче. Ползвам кремовете в буркани с шпатули, никога не бъркам с пръсти вътре, чистя шпатулите със спирт след всяко ползване (не преди, защото ако спиртът не се изпари от шпатулата и я натопя в крема, ще го съсипя...). Малко по-тежки са ми тези продукти и не изтърпях да ги измажа...

http://www.lancaster-beauty.com/sites/lancaster-beauty.com/files/40085209000.jpg - слънцезащитен спрей на Ланкастър, нов, само пробван.

# 306
  • варна
РАЗМЕНЕНО-сет на ланком.остават фон дьо тен shiseido spf30 liquid fondation(около 10мл) dream matte mousse foundation цвят cameo(само пробван с четка)спреи на elseve за обем(150 от 200мл.)и два броя по 7.5мл. the pore fessional на benefit-за скриване на разширени пори.добра работа върши,но ми идва мазничко...бяха 3 броя ,едното едва го измазах.

# 307
# 308
  • София
За размяна:

Yves Saint LaurentTouche Eclat - само пробван http://www.luxurydaily.com/yves-saint-laurent-pushes-multifuncti … -with-iphone-app/[/spoiler]
Сенки за очи - Revlon, Maybelline и Professional Make up
Скрит текст:

Artdeco четка за гел очна линия - пробвана (страхотна е)
Скрит текст:
Червило Max Factor Colour Effect Flipstick Gypsy red- пробвано
Скрит текст:

# 309
Разменям бронзиращите перли на Ейвън - чисто нови  

ФДТ L'Oreal Lumi Magique Foundation- цвят W5 Gold sand - съвсем малко е ползван. Количеството е точно до началото на надписа (горната част на надписа LOREAL )

Не търся нищо конкретно, но имайки предвид, че се гримирам леко..бих приютила течен коректор , фдт или нещо от сорта. Може и 2-те за едно...

# 310
  • Пловдив
Разменям :
ФДТ Vichy dermablend 15 opal , ползван не повече от 3-4 пъти.

За момента не търся нищо конкретно.

# 311
  • варна
РАЗМЕНЕНИ-двете семпълчета за миниманизиране на пори.ОСТАВАТ фон дьо тен щисейдо,мус мейбълин,спрей за обем на косата лореал,а сега ДОБАВЯМ и двуцветни сенки на шисейдо(черно с блясък и бяло с лилав незабележим оттенък)имат си огледало,четчица.

# 312
# 313
  • София
Разменям следните неща:
Скрит текст:

ББ кремовете и Vichy Liftactiv Retinol HA СИ ИМАТ ВЕЧЕ СОБСТВЕНИЦИ

Останаха:

Кремове:
Vichy Aqualia Antiox Fluid 16-17ml от 40

Руж/Хайлайтър на Physicians Formula в цвят Neutral - използван няколко пъти

Бронзър и хайлайтър на Constance Caroll Bronze Shimmer - ползван 5-6 пъти

Спирала Max Factor Masterpiece Beyond Lenght №110. В единият край е стандартна черна спирала, а в другият цветна в розово-виолетово - само е пробвана

Прахообразни блестящи сенки - чисто нови са. Много нежни и блестящи са всички, но глупавият китаец ми е изпратил 20 дублиращи се цвята. В тази връзка разменям тези от снимката + още 7 в розовата гама (всички са с леки разлики в нюанса, но са все розови), още едно лилаво и едно зеленикаво-синьо.
На почти всички капачки прозрачната част е отделна от бялата, което води до разпрашаване при всяко отваряне. Може да се оправи с една капка лепило, но нямам нерви да се занимавам с всички  Blush

Добавям и този сет с четки -
Скрит текст:
Не са оригинални, разбира се. Подарък са ми, но аз имам над 30 четки вече и просто са ми излишни. Все пак не издържах и от любопитство ги пробвах  Blush Някои са много сполучливи, други не толкова, но като цяло не са никак лоши Peace

Давам и всичко накуп за едно нещо. Не държа на равностойна замяна. С голяма радост бих приела и някое парфюмче вместо козметика (и без друго си имам в излишък)
[/quote]

# 314
  • USA, Steak State
Специално искам да благодаря на viv_pl за хубавата размяна. Препоръчвам я горещо като изключително сигурен човек.

Момичета, искате ли да слагаме гугъл документ в първия пост със фийдбеци за хората с които сме разменяли?

Общи условия

Активация на акаунт