Размяна на козметика- нова тема

• 85 559
  • 720
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Специално искам да благодаря на viv_pl за хубавата размяна. Препоръчвам я горещо като изключително сигурен човек.

Аз също мога да изкажа само суперлативи за viv_pl Heart Eyes  bouquet
Още съм ѝ длъжница от последната размяна  Blush

Идеята за такъв файл не е лоша

# 316
  • USA, Steak State
Ами нека само този, който прави темите има достъп до него и фийдбеците да минават през него. Simple Smile Смятам, че така е най- честно.

О Боже, сега виждам, че аз правя темата.  Mr. Green

Ами от следващата тема пускам този документ. Ако имате вече впечатления за потребителките, които предлата и търсят в темата ми пишете на лична и ще го попълваме. Simple Smile

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 02:26 от TheBlackWidow

# 317
  • в 1001-та нощ
мисля, че модератор може да редактира 1 пост във всеки един момент, поне бубанка го предложи за тема за коса

# 318
Момичета, разменям руж на МАС Desert Rose, купувала съм го от магазина в София. Ползван е няколко пъти, което е почти невидимо. Искам да го разменя за нещо от този клас козметика, може би руж в прасковено- бежовата гама, който да стои естествено

# 319
  • София
Ето какво ново има при мен за размяна:

1/ MAC Палитра 3 червила и 3 глосa - (вкл. High Strung, Lovelorn, Syrup lipstick и Fairy Flirt, Berry Rush, Vintage Violet gloss) – използванa
2/ 2 розови червила Kryolan -LC 125, LH115
3/ МАC Blacktrack fluidline - наполовина пълно
4/ Coastal Scents gel liner - Silk White - използвано с четка 1-2 пъти
5/ Smashbox - Antishine Anti-Brillance - гел-пудра предотвратяваща лъщене на лицето (нанася се под ФДТ)
6/ Индийски каял MUMTAZ – нов
7/ Dior коректор - Anticerne Perfecteur Soin Hydratant no. 410
8/ Гланц -  Coastal Scents Smacks - Plum Crazy - (покривен гланц) – нов
9/ Гланц - Revlon - Shine That Pink (limited edition) – нов
10/ Гланц MAC – Love Nectar – ползван
11/ Гланц Estee Lauder (мини) – Pure Color Gloss - Ginger Fizz- ползван
12/ Червило Elizabeth Arden - Ceramide Plump Perfect Lipstick - Perfect Sungold 05
13/ Червило ARTDECO - No. 31
14/ Червило Estee Lauder - Pure Color Long Lasting Lipstick  - 148 Hot Kiss - ново
15/ Червило Shiseido - P24 Bordeaux – ново
16/ Брокати за лице и тяло – Wet N Wild glitter – (бели хамелеон прозрачни) – ½ останали
17/ Сенки L'Oreal – Color Appeal Trio Pro (за сиви очи) – ползвани

Всички продукти са ползвани с четка и са в срок на годност. Някои са от професионалното ми куфарче, други съм ползвала аз.
Ето линк със снимки на продуктите: http://scintillia.snimka.bg/hobby/drugi.705174

Бих се зарадвала на размяна и срещу някой парфюм! Не е задължително да е козметика!

Да напомня и актуализирам!
Търся си крем за лице без фактор!

# 320
Момичета, разменям руж на МАС Desert Rose, купувала съм го от магазина в София. Ползван е няколко пъти, което е почти невидимо. Искам да го разменя за нещо от този клас козметика, може би руж в прасковено- бежовата гама, който да стои естествено

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 08:31 от Kostadinova

# 321
Ето и моите предложения за размяна (всички неща са оригинални и съм купувала лично от САЩ , всичко е в срок).  Снимките са актуални :

Victoria’s secret, Hydrating body lotion, Coconut passion, (Vanilla, Coconut and Lilly of the valley), 250 ml  - чисто нов - ОБЕЩАН!
Скрит текст:

Victoria’s secret, Refreshing Body Mist, Coconut  passion, (Vanilla, Coconut and Lilly of the valley),  250 ml  -  използван 2 пъти.
Скрит текст:

Victoria’s secret , Refreshing body mist, (Casaba, Melon, Plum and Freesia), 125 ml – използван 2 пъти
Скрит текст:

Протектор за коса при термична обработка, спрей-олио, 250 ml Beyond the Zone pro Formula - използван 2 пъти
Скрит текст:

Кремообразна очна линия с четка за нанасяне, L’oreal , High Intensity pigments, Color truth cream eyeliner, Moonlight blue, 4.5. g – използвана 2-3 пъти;
Скрит текст:

Руж, L’oreal ,True Match, Tender rose , 6 g- използван 1 път;
Скрит текст:

Сенки за очи (6бр) , руж, апликатор и четчица на Estee Lauder – чисто нови
Скрит текст:

Сенки за очи (3бр), черна очна линия 2 апликатора на Shiseido
Скрит текст:

Следващите продукти са против акне, продават се само по телевизията в САЩ и са ЕДИНСТВЕНИТЕ, които успяха да ми изчистят напълно кожата. Наистина се надявам да намерят собственик, който се нуждае от тях, защото вярвам, че помагат много! Чисто нови са, в запечатани оригинални опаковки. Марката е Proactiv, който се интересува може да прочете за тях в нета. Комплекта, който предлагам включва крем за лице , който контролира омазняването – 50 мл, Уникалната маска против пъпки – 70 г, и страхотния почистващ скраб – 60 мл. Разменям ги в комплект.
Скрит текст:

Липглосове, 2 бр:
Скрит текст:

Сенки за очи с огледалце и апликатор на L’oreal, HIP, Charisma – използввани 3-4 пъти
Скрит текст:

Бронзираща пудра с огледалце и апликатор – чисто нова, Physicians formula, talc free
Скрит текст:

Сенки за очи, златна перла на Ревлон – използвани 2 пъти
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 14:03 от Норе

# 322

Разменям фдт Guerlain - Parure Extreme, Beige Natural 03 за Beige Clair 02.

Фдт-ът е в срок на годност и ползван. Разменям го просто, защото явно кожата на лицето ми е изсветляла, защото ми стои тъмен вече. Преди се сливаше идеално.   newsm78

Разменен!   Heart Eyes       bouquet

# 323
  • София
Момичета, ако някой не иска овлажнителя от Грациите, да ми пише, предпочитам неразпечатан. На мен много ми хареса!

# 324
Разменям  NYX Jumbo Eyeshadow Pencil in 618 Purple - ползван малко
http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=61034355

NYX single shadows in: 105 Rock

http://pinkthology.files.wordpress.com/2010/09/img_9102.jpg - черният цвят - ползвани 2-3 пъти.

Снимките са от нет-а.
Приемам всякакви предложения.  Simple Smile

# 325
Момичета, ако някой не иска овлажнителя от Грациите, да ми пише, предпочитам неразпечатан. На мен много ми хареса!

Не е подходящ за моята кожа,само съм го пробвала,ако те интересува пиши ми  Peace

# 326
мисля, че модератор може да редактира 1 пост във всеки един момент, поне бубанка го предложи за тема за коса

само пишете на лс  Wink

# 327
  • в 1001-та нощ
Благодаря  Peace

# 328
  • USA, Steak State
Всички, които имат отзиви за потребителки с които са разменяли от тази тема добри/лоши нека ми пишат на лична, за да подготвя документа.

# 329
  • София
В първи пост е добавен линк към документ с отзиви за потребителите, с които сме разменяли  Peace

Общи условия

Активация на акаунт