Размяна на козметика- нова тема

• 85 537
  • 720
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Разменям пигмент Inglot 212
Само пробван.

# 406
  • София
CLINIQUE COLOUR SURGE EYESHADOW TRIO http://www.ebay.com.au/itm/CLINIQUE-COLOUR-SURGE-EYESHADOW-TRIO- … NEW-/280860079278
Avon Planet Spa Thailand Lotus Flower Luxuriously Light Body Souffle 200 ml
Pink Lemonade Golden Peach

Стикчетата са пробвани, сенките и маслото за тяло са неупотребявани.

Търся: рол он/стик без алуминий и финиш (олио/кристали) за коса. Приемам и други предложения  Peace

# 407
Разменям спирала:
Купена е тази седмица, ползвала съм я 2 пъти.

# 408
  • в 1001-та нощ
Добавям 2 очни линии

кафявата - пробвана

и средната - нова, запечатана

SEPHORA Le Waterproof Mascara

Спиралата е отворена на 26 октомври 2012г. и е пробвана на 1 око  Peace

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 11:11 от a.l.e.n.a

# 409
# 410
Avon True Colour 6 in 1 maybelline deep rose

Търся си от единичните сенки на Flormar и Maybelline Tattoo ,но ще разгледам всяко предложение.

# 411
  • USA, Steak State
Момичета правих си чистка на козметиката и след празниците ще опъна сергията и сигурно разногледи ще станете.  Mr. Green
Ще има сенки на Urban Decay, пигменти, червила на MAC.  Mr. Green

# 412
  • София
Кой ще те чака след празниците  Laughing Я пускай веднага  Mr. Green

Аз също събирам сили да опъна сергийката, но имам към 20 неща за размяна и ме мързи да пиша описание  Embarassed

# 413
  • USA, Steak State
След празниците ще мога да пращам при евентуална размяна. А и трябва да ги снимам и т.н. на хубава светлина. Ще отнеме време. Simple Smile

П.С. Тъй като не съм много запозната. Има ли евентуален спрей за почистване от бактерии, каквито използват в големите магазини за дезинфектиране на тестери. Искам да си купя и да минавам всичко, което давам за размяна предварително.

# 414
  • София
Аз дезинфекцирам с 90 градусов спирт, пресипан в шише с пулверизатор. Не само нещата за размяна, но и моята си козметика и четки пръскам периодично  Peace

# 415
  • USA, Steak State
Пробвала си на сенки и на червила, така ли? Разваля ли им консистенцията?

# 416
  • София
Да, редовно ги пръскам. Нищо им няма  Peace
Това го научих от Алън Госс. В едно от клипчетата си даде точно този съвет за дезинфекция.

# 417
  • USA, Steak State
Мерси много! Мисля, че беше и полезна информация за четящите тук. Дори може да се добави на първа страница.

# 418
Добро утро мацки. Има спрей за дезинфекция на четки на Сепфора и др. разбира се,но за дезинфекциране на червилата и сенките и аз незнаех,че става със спирт. Благодаря,но ако сенките се намокрят не се ли повреждат?

# 419
  • в 1001-та нощ
Мерси много! Мисля, че беше и полезна информация за четящите тук. Дори може да се добави на първа страница.

и аз, като имах проблем с очите - всичко, което бях ползвала (слава богу малко неща) го пръсках със спрей, а спиралата и очната линия - направо ги изхвърлих;  сенките ги понапръсках и нищо не им се промени негативно  Blush

Общи условия

Активация на акаунт