Размяна на козметика- нова тема

• 85 484
  • 720
  •   1
Отговори
# 645
Разменям червилото на Ники Минаж 2 от Mac Simple Smile Пробвала съм го 2 пъти, не се възприемам, колкото и да се опитвах Simple Smile

# 646
  • София
Може ли снимка на червилото?

# 647
Актуализирам Flutter

- Прахообразна минерална пудра Mineral Booster на E.L.F. в цвят Tinted
- Капки-изсушител за лак на Essence
- Спрей-изсушител за лак на Avon (последните две разменям, понеже използвам бързосъхнещи топове и нямам нужда от друго)
- Tоник срещу черни точки Avon (около 3/4 от бутилката)
- Essence XXXL Lipgloss в цвят Glamour to go (ползван два пъти)
- Измиваща пяна за лице Himalaya (около 130 от 150 мл)
- Очна линия E.L.F. в цвят Plum (само пробвана на ръката)
- Палитра 88 топли цвята (на снимката е актуалното състояние на палитрата; липсват апликаторите, тъй като бяха с много лошо качество и ги изхвърлих веднага)
- Основа за грим Baviphat Sugar girl All skin collagen Primer (повече от половин тубичка)
- Минерална основа за грим ArtDeco (поне 5 от 7 грама)
- Маска за лице с минерали от Мъртво море AVON Planet Spa - (около 3/4 тубичка)

Разменям и няколко неща за едно, не държа на еквивалентни продукти. Ако нещо ви заинтригува, мога да направя снимки с актуално количество, срокове на годност и т.н.

Последна редакция: пн, 21 яну 2013, 10:19 от Пух

# 648
  • София
Здравейте,
Имам за размяна фдт на Sephora (medium 26) 35 ml. Така изглежда -  

http://www.dealtime.com/sephora-collection-sephora-collection-pe … lection/info?sb=1

Ползван е 3 пъти с по едно цръцкане на пулверизатора. Купен е преди 2-3 седмици. Тъмен ми е и предпочитам да го разменя за друг фдт, за предпочитане на Лореал True Match W3 Golden Beige, или някой, който има тестери и бих могла в някой магазин да пробвам първо.

Актуално е. Simple Smile

# 649
Търся количество от безцветната прахообразна пудра на Бен Най. Ако някой има желание да размени, моля да ми пише   bouquet

# 650
Търся метеорити - ако някой иска да подели стари, нови, или покрай новите колекции да се раздели със старите си  Hug Hug също така- хайлайтери и скинфиниши #Crazy

# 651
Търся количество от безцветната прахообразна пудра на Бен Най. Ако някой има желание да размени, моля да ми пише   bouquet
Намерена  Peace

# 652
  • Стара Загора
Търся метеорити - ако някой иска да подели стари, нови, или покрай новите колекции да се раздели със старите си  Hug Hug също така- хайлайтери и скинфиниши #Crazy

Погледни в продавалника - едно момиче продава 15 грама за 40 лв.  Peace

# 653

аааа, оттам вече нищо "  марково" не купувам.... Joy иначе съм я видяла тази девойка, с травъл опаковките,ама си ми е съмнително, след като вече налетях на метеорити менте,които изглеждаха много достоверно в обявата, вече не смея...иначе,мерси !  bouquet

# 654
Разменям фон дьо тен Factor Miracle Touch Liquid Illusion цветът е 45 Warm Almond. Използван е само веднъж, просто ми е тъмен. Иначе е страхотен, покривен фдт и много ми харесва. Sad
Търся светъл и покривен фдт, подходящ за мазна кожа.

# 655
  • Стара Загора

аааа, оттам вече нищо "  марково" не купувам.... Joy иначе съм я видяла тази девойка, с травъл опаковките,ама си ми е съмнително, след като вече налетях на метеорити менте,които изглеждаха много достоверно в обявата, вече не смея...иначе,мерси !  bouquet

Аааа не са минита. Laughing Тези са нормалната опаковка - 02 номер, момичето си е пресипало половината. От Стара Загора виждам, че е. Не знам онази с ментаците откъде е била.  Laughing

# 656
а, това е някоя от тези, на които пуснах съобщения след ментето, пуснах съобщения на всички, писали коментари по обявите й за метеоритите и оферирали...естествено се оказа,че половината вече са ги купили и сега ги препродават ,пак за 40 лв....затова ако ще намеря нещо, е тук  Crazy Crazy

# 657
  • София
Ооо, сега я видях и аз обявата. Абсолютно менте! Вижда се как всички топчета са с различен размер. Такова нещо при оригиналните метеорити няма  Naughty

# 658
Ами не знам за оригиналните 1,2 и 3 но моите дракони не са с еднакъв размер. Имам и по-малки и по-големи топчета.

# 659
чудя се да се смея ли, да плача ли baby_neutral baby_neutral

да, това е едно от момичетата, на които писах и се оказа,че е купила вече.....много оригинално решение ,обаче ! разделяш кутията с ментето за 40 лв на две, и пускаш половината пак за 40 лв, и то като оригинални....... предприемчиви девойки  ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт