Бързо оздравяване.
Езика направо сцепен, червен...грозна гледка.
Точно на теб хич не ти се полагат толкова много вируси и болести. Ай дано да ви стига вече........... 
Като прочетох за Нико ми настръхнаха косъмчетата по цялото тяло. Дано да му мине бързо, като на кученце 
Постоянно се буди и плаче и в момента е така (току що ПАК я приспах). Обаче като си я гушна при мен спи до сутринта без да се буди - затопля ли се, успокоява ли се не знам 
0899 844 306, 0886 60 30 88
Поне зъбче да излизаше, а то няма..... 

Сигурно ще се преместим там най - рано след година - и тогава всеки ще си има стая. Тогава и Гого ще го отделя от нас. Сега кошарата му е залепена за нашето легло и аз по - голяма част от нощта прекарвам лежейки и на двете легла. 

Аз банята я държа винаги затворена, за да няма изцепки, че и препаратите са там...
Вчера с таткото от незапомнени времена имахме време да се разходим и избистрих идеята за творчеството!
Даже съм си набелязала някои материали за купуване и започнаха да ме сърбят ръцете...за креативна работа

мерсиииии
радвам се,че ти е допаднало! Легео е по-напред с техниките и нейните са наистина прекраснииии!
Аз съм още начинаещ правещ с огромна доза ентусиазъм 

Та ще видим днес как ще съм след всички приключения, че освен багажи и тоалети, ме чака и водене на Ивака да му проверят мантуто и само се надявам да не се наложи да го боцкат с ваксина, че какъвто ми е бълзив и страхлив, пак ще умра от срам при лекаря (тва мъжете големи драматизатори, еййй, добре, че не раждат!
).

. Ще чакам после да пуснеш снимки 
. А Симеон ми казва мама, татее, дай, айде, да, не - това са, които използва по предназначение и вкарва смисъл. Но той и не повтаря след мен.
Бързо оздравяване на всички!
А аватара ти е уникален 
Затова някои от децата не успяха да дойдат.
Друго си е с едно детенце
Аз както съм си все сама имам леко чуство за вина,че не мога да си разделя вниманието равномерно ... гледам да изчиста,да изпера ....тичам за кухня,за градина ... През това време малкото ми човече се занимава самичко
Иначе си играем на всичко,но не така подробно както го обяснваш
Вечер бързам да изкъпя единия,другия...бързам да ги слагам да спят и накрая на деня не се чуствам доволна,а напротив уморена и неудоволетворена от поредния еднотипен ден! Може би други щяха да са нещата,ако мъжа ми се задържаше поне мъничко вкъщи!Иначе Дария е много будно и игриво същество,обожава децата ,но знам ли .... все се чуствам непълноценна!Ох.... оплаках се!Нещо ме е обвзело едно мрачно настроение!
Пък като погледнем финансовата част,все пак вие имате повечето бебешки принадлежности от Павката
Ако имаш късмета пак да кърмиш така дълго,значи доста от тези притеснения изчезват,но разбира се ,решението е само и единствено ваше
Аз нещо не съм прочела за тези картички .... Може ли някой да ми разясни,ако иска на лични,че да не досаждам тук. БЛАГОДАРЯ! Иначе водя малката на ясла,не иска да яде там. Иначе не плачела,ама и аз виждам тя с усмивка ме изпраща и няма търпение да влезе при децата. Говорих с педагожката и ми каза,че било нормално и щяла да свикне да хапва там. На мен ми дадоха отпуската цялата платена от работата и сега си е взимам на обед,ама нещо ме притискат да е оставям да спи,а аз не искам. Ще говоря пак с директорката,тъй като се бяхме разбрали и не знам какво толкова искат да е оставям да спи там,като те дори не могат да е нахранят.
Малката спи на възглавница,още от новородено. Много е нисичка и удобна.
Препоръчани теми