От Франция до България - превоз на покупките ни (6)

• 36 199
  • 754
  •   1
Отговори
# 15
Де късмет за Пловдив  Laughing .
Чакам си чинно мейла от Франсето за дължимата сума.
Rolling Eyes

# 16
Еконт пускат ли СМС, ако ползваш пощенската им услуга?

# 17
Еконт пускат ли СМС, ако ползваш пощенската им услуга?
Да, пуска. Peace

# 18
 Обърках си последната поръчка и я изпратих на пункт, а Франсето не можаха да я вземат. На някой друг случвало ли му се е подобно нещо и за колко време Ла редут връщат парите? Вече седмица мина откакто трябва да се е върнала пратката обратно в Ла редут... Не знам от кога да се притеснявам  Rolling Eyes Платих с ПейПал, имам опция за връщане на парите.

# 19
  • София
Обърках си последната поръчка и я изпратих на пункт, а Франсето не можаха да я вземат. На някой друг случвало ли му се е подобно нещо и за колко време Ла редут връщат парите? Вече седмица мина откакто трябва да се е върнала пратката обратно в Ла редут... Не знам от кога да се притеснявам  Rolling Eyes Платих с ПейПал, имам опция за връщане на парите.
Ако толкова се притесняваш, пиши на Ларедут и питай, кога ще ти бъдат върнати парите.
Аз им писах, за блокирана сума, след 2 дни парите ми бяха в ПП Peace Отговориха ми бързо и точно.

# 20

Ако толкова се притесняваш, пиши на Ларедут и питай, кога ще ти бъдат върнати парите.
Аз им писах, за блокирана сума, след 2 дни парите ми бяха в ПП Peace Отговориха ми бързо и точно.
  На какъв език им писа? Писах току-що, но на английски. Френски не знам, но мога да се постарая да ми преведе някой...

# 21
  • София

На какъв език им писа? Писах току-що, но на английски. Френски не знам, но мога да се постарая да ми преведе някой...
Пиша на английски, на английски ми отговарят Peace

# 22

Пиша на английски, на английски ми отговарят Peace
Аз имах такъв случай с пусната поръчка до пункт. Писах им( по-точно Евка ми го съчини и преведе,за което мнооооого й благодаря) 10 дни след като трябва да се е върнала пратката при тях. Отговориха ми след няколко дни,че са получили обратно поръчката и ще ми върнат парите в ПП акаунта.Така и стана   Mr. Green

п.п.zorni4ka аз нямам  още Confused

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 11:57 от mimi_lazarova

# 23
  • StZ
Имате ли мейл от ФрансетоБГ за сумата? що така се бавят днес?

# 24
 Благодаря за отговорите! Ще чакам пък да видим  Simple Smile

# 25
Чакам една пратка от brandalley чрез Смарт, да видим дали ще ми тръгнат нещата с Франция или ще ис остана само в Англия  Laughing

# 26
  • на 90 км от морето
Последни новини от сайта на СД, касаещи получаващите пратките си в София:

Магазин "Фото Синьора" със зимно работно време от днес 31.10.2011

От понеделник до петък: 10:00 - 18:00ч

Събота: 10:00 - 14:00ч
Късмет и успешни покупи  Peace

# 27
СД  въобще не бързат с пратките - вече 5-ти ден ги обработват newsm11

# 28

Първо пишеха, че във вторник ще ги пускат, сега пише сряда на сайта им. Сигурно чак четвъртък-петък ще дойдат до офиса на Еконт...

# 29
  • София

За къде да бързат,не се притесняват хич ,че ще загубят клиенти,не им пука даже според мен. За тях твърдо всички от София,ще са си при тях,закъснели или не,защотот им излиза по-евтино.

Общи условия

Активация на акаунт