От Франция до България - превоз на покупките ни (6)

• 36 203
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
  • София
аз си получих пакета сутринта от СД от офис на еконт- имах и СМС, но те не винаги пускат СМС - ако има телефон офиса на Еконт - звънни да ги питаш - вместо да се разкарваш...

# 61
аз си получих пакета сутринта от СД от офис на еконт- имах и СМС, но те не винаги пускат СМС - ако има телефон офиса на Еконт - звънни да ги питаш - вместо да се разкарваш...

Питах, там е. Simple Smile Отивам да си го взема.

# 62
  • София
Днес получих два пакета по Смарт - единия естествено както и очаквах не беше за мен... защото колисимо номера не отговаряше на пратката която чаках и въпреки, че писах няколко писма на СД, пак са ми пратили грешен пакет...
сега го връщам на СД, дано ако моя е при някоя от вас и тя да бъде така добра да ми го върне...

bouquet

ПП от СД ми намериха поръчката... пътува към Бг в момента-много се радвам, че не се е изгубила...

как пътува към България в момента, като курсът им ще бъде в края на седмицата, в момента няма пътуващ и непристигнал курс  newsm78

моля mimanna ако чете тук да си изчисти личните, не мога да ти пратя ЛС

# 63
  • София

...
как пътува към България в момента, като курсът им ще бъде в края на седмицата, в момента няма пътуващ и непристигнал курс  newsm78

......

Мда... ще пътува в края на седицата..  права си....... Аз толкова се зарадвах, че не е открадната... че четох много набързо писмото от СД

# 64
  • Beyond the Frontiers
И аз получих от СД, но ми се струват адски бавни Twisted Evil

# 65
  • sofia
Поръчвах от 3 Suisses, при проверка на colissimoto пише "votre colis est livre" , а на Локация - "Agence Rhin" - това значи ли че е пристигнала поръчката ми при СД или съм я пратила в пункт?
Нямам мейл от СД, че пратката ми е при тях, а още от 29/10 стои това "ливре"  Sad

# 66
Поръчвах от 3 Suisses, при проверка на colissimoto пише "votre colis est livre" , а на Локация - "Agence Rhin" - това значи ли че е пристигнала поръчката ми при СД или съм я пратила в пункт?
Нямам мейл от СД, че пратката ми е при тях, а още от 29/10 стои това "ливре"  Sad

Следващата стъпка е Ливре в статуса.......мисля,че вече трябва да е променен....Погледни  пак сега....Не, не си я пратила в пункт.......

# 67
Te вече не изпращат мейли при пристигане на френския им адрес.
Като тръгне за БГ, изпращат уведомление какво пътува и колко ще струва.

# 68
  • sofia
Благодаря и на двете ви!  Hug Беше ме притеснило това  "Agence Rhin" като място на доставка понеже няма нищо общо с адреса на СД, но щом казвате, че всичко е ок ще си чакам  Sunglasses

# 69
Кой ли ще е радостен днес????? СПИСЪКЪТ!!!!!!

http://www.francetobg.net/bg/pristignali-v-blgarija/

newsm44 newsm44 newsm44

# 70
  • на брега

Мама Цо, велика си!  bouquet Имам две пратки от ЛР на един получател. Трябва ли да пиша на Франсетобг да ми ги обединят в една за еконта, или те сами го правят?

# 71
Обединяват ги, ще ти пратят имейл с теглото и цената (общо). Не е необходимо да им пишеш.

# 72
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Мама Цо, велика си!  bouquet Имам две пратки от ЛР на един получател. Трябва ли да пиша на Франсетобг да ми ги обединят в една за еконта, или те сами го правят?

Сами го правят. Събират пакетите с тиксо.

# 73

Само 1 пакетче за мен от ЛР, поръчка пусната на 20.10. пътувала с Колисимо, пристигнала на адреса на франсетобг на 24.10.
Чаках няколко от Ив Роше - куриерската секция, но явно няма да ги получа  Confused

# 74
  • Бургас
Ух, аз имам само 1 пакет.  Rolling Eyes
Дали от Франсето ще се съгласят да го обединят с тези от следващия курс?

Общи условия

Активация на акаунт