Въпроси към Класически хомеопати 18

• 59 513
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте,
някой знае ли какво е Muctox.

# 421
Не е хомеопатичен монопрепарат със сигурност.

# 422
нещо по-конкретно ако може, и къде мога да прочета за това лекарство

# 423
Схванах newsm44
Благодаря за разясненията  bouquet
Значи основното ХЛ което и е дадено просто не е това което трябва!На мен ми се вижда доста странно това да се "влачи" от толкова време с тази хрема, ама тя си знае нейното!Детето било здраво. ShockedКакво е това здраве с хрема месеци наред, не знам. newsm78
При нас хремата/с кашлица отмина за няма и 3 дни.

Благодарности за ограмотяването!

# 424
  • Пловдив
А какво е SacLac?

# 425
Нали съм написала горе какво е? Име на лекарство е.

# 426
Здравейте, бих искала да попитам как подхождат хомеопатите при работа с бебета? На сина ми му изолираха златист стафилокок в изпражненията, клиничната картина е жълто-зелени изпражнения, спорадично слуз и жилки кръв. Вероятно се е заразил още в болницата, на шестия ден от раждането започнаха жълто-зелени секрети от носа, секрет от едното око, това премина и се появи силен гноен обрив по лицето и главата, който мина от самосебе си за около седмица. Известно време след това започна кръвта.
Педиатърката, която е и практикуващ хомеопат (доколкото знам, класически) от 10 години,  предложи хомеопатично лечение. Аз също не искам да давам антибиотици, които ще навредят, а вероятно няма да помогнат. Но как да разбера дали назначеното ХЛ хсще е правилното? Изчетох темата Информативно за хомеопатията, както и други материали в интернет, но ми липсва всякакъв практически опит с хомеопатия, а лекарката я познавам отскоро и отзивите за нея, както за повечето хомеопати, са противоречиви. Ще ви бъда много благодарна и ако ми препоръчате хомеопат, който може да се справи с проблема.

# 427
  • Пловдив
Ясно, че е лекарство. Аз исках малко повече инфо за него, но намерих в интернет...

# 428
Здравейте, бих искала да попитам как подхождат хомеопатите при работа с бебета? На сина ми му изолираха златист стафилокок в изпражненията, клиничната картина е жълто-зелени изпражнения, спорадично слуз и жилки кръв. Вероятно се е заразил още в болницата, на шестия ден от раждането започнаха жълто-зелени секрети от носа, секрет от едното око, това премина и се появи силен гноен обрив по лицето и главата, който мина от самосебе си за около седмица. Известно време след това започна кръвта.
Педиатърката, която е и практикуващ хомеопат (доколкото знам, класически) от 10 години,  предложи хомеопатично лечение. Аз също не искам да давам антибиотици, които ще навредят, а вероятно няма да помогнат. Но как да разбера дали назначеното ХЛ хсще е правилното? Изчетох темата Информативно за хомеопатията, както и други материали в интернет, но ми липсва всякакъв практически опит с хомеопатия, а лекарката я познавам отскоро и отзивите за нея, както за повечето хомеопати, са противоречиви. Ще ви бъда много благодарна и ако ми препоръчате хомеопат, който може да се справи с проблема.
Всеки класически хомеопат може да се справи, стига да спазва принципите на хомеопатията. Защото само да се нарича класически, не е достатъчно.

# 429
Има ли ХЛ витамин за деца.

# 430
  • Пловдив
Да имате идея дали е от значение това,че детето от скоро нощем,спейки,скърца със зъби Rolling Eyes Освен,че обича да си бълнува Grinning

# 431
Да имате идея дали е от значение това,че детето от скоро нощем,спейки,скърца със зъби Rolling Eyes Освен,че обича да си бълнува Grinning

Според мен има.На хомеопата като му казах преди време, че детето скърца със зъби се впечатли и доста ме разпитва за това.Сега не знам дали скърца, защото вече спи отделно Grinning

# 432
Ясно, че е лекарство. Аз исках малко повече инфо за него, но намерих в интернет...

И аз намерих, но нещо не ми е достатъчно.Ако можеш дай линк..............

# 433
Има ли ХЛ витамин за деца.

Няма.

Правилното лекарство, когато е предписано, прави такава "магия", че човек да извлича всичко което му е нужно от храната която яде и не е нужно да се вкарват допълнително по изкуствен път никакви витамини и никакви добавки.

# 434

Разбира се, че е от значение.

Общи условия

Активация на акаунт