*SportsDirect-33

• 56 849
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
мацки,за който не внимава в час,може ли да повторите
каква точно им е подплатата на тези детски ботуши   и за голям студ и дъжд ще ги бива ли....и дали си отговарят.БЛАГОДАРЯ  Hug  bouquet

# 511
Момичета, ще връщам два артикула - едно яке Адидас, че е срязано отпред и едни маратонки Пума, които ще искам да сменя за по-голям размер. Писах им мейл, прикачих снимки и чакам отговор.
Но да си попитам и тук, че съм сигурна, че ще сте по-бързи  Hug
С DHL ли да ги върна или има и по-евтин и сигурен начин?
Помолих да ми изпратят нещата заедно със следващата поръчка, ако ми откажат и ги пратят отделно за чия сметка е доставката? /знам, че връщането до Англия е за моя сметка, ама ако и повторната доставка ще е пак за моя сметка бая ще ми излезе това яке Crazy/
Благодаря на отзовалите се предварително  bouquet

мацки,за който не внимава в час,може ли да повторите
каква точно им е подплатата на тези детски ботуши   и за голям студ и дъжд ще ги бива ли....и дали си отговарят.БЛАГОДАРЯ  Hug  bouquet

За дъжд - със сигурност - гумени са.
За голям студ тепърва ще ги пробваме, но отвътре са с полар и изглеждат топли Peace

# 512
Благодаря  Hug

# 513
Момичета, ще връщам два артикула - едно яке Адидас, че е срязано отпред и едни маратонки Пума, които ще искам да сменя за по-голям размер. Писах им мейл, прикачих снимки и чакам отговор.
Но да си попитам и тук, че съм сигурна, че ще сте по-бързи  Hug
Помолих да ми изпратят нещата заедно със следващата поръчка, ако ми откажат и ги пратят отделно за чия сметка е доставката? /знам, че връщането до Англия е за моя сметка, ама ако и повторната доставка ще е пак за моя сметка бая ще ми излезе това яке Crazy/
Благодаря на отзовалите се предварително  bouquet

Ваня,аз съм връщала артикул с бг пощи.До 1 кг е около 15/16 лв,в твоя случай ще е повече /аз имах само едни маратонки/ ,но определено ще излезне по-евтино с тях отколкото с куриерска фирма.Връщането до Англия на повреден артикул по тяхна вина е за тяхна сметка.За целта трябва да приложиш бележка от пощата за размера на пощенските,които те трябва да ти възстановят.Обратното връщане на здраво яке е за тяхна сметка.Но това трябва да го уточните в предварителни имейли,защото може да нямат  в наличност да ти върнат пак яке а да искат направо да ти възстановят парите.Има и случаи когато от спорта не искат връщането на повредения артикул,той си остава при теб ,а ти си получаваш обратно парите.За маратонките те не са длъжни да ти поемат пощенските,защото нямат вина за номера.

# 514
  • У дома
Добро утро,
аз пък съм в търсене на зимни обувки. Тези познавате ли ги? Ако има някой, моля да измери стелка.  По принцип на nike вземам 5, 5 , но винаги и само от тази марка съм купувала заради моделите- по-широчки.
http://www.sportsdirect.com/head-waterproof-walk-boots-junior-094067

# 515
Но да си попитам и тук, че съм сигурна, че ще сте по-бързи  Hug
Благодаря на отзовалите се предварително  bouquet

Ваня,аз съм връщала артикул с бг пощи.До 1 кг е около 15/16 лв,в твоя случай ще е повече /аз имах само едни маратонки/ ,но определено ще излезне по-евтино с тях отколкото с куриерска фирма.Връщането до Англия на повреден артикул по тяхна вина е за тяхна сметка.За целта трябва да приложиш бележка от пощата за размера на пощенските,които те трябва да ти възстановят.Обратното връщане на здраво яке е за тяхна сметка.Но това трябва да го уточните в предварителни имейли,защото може да нямат  в наличност да ти върнат пак яке а да искат направо да ти възстановят парите.Има и случаи когато от спорта не искат връщането на повредения артикул,той си остава при теб ,а ти си получаваш обратно парите.За маратонките те не са длъжни да ти поемат пощенските,защото нямат вина за номера.

Много ти благодаря Hug

А някой връщал ли е за подмяна на номер, да каже как стоят нещата?

И да взема да си ги разделя на два пакета ли  newsm78

И да попитам - на някой обединявали ли са такъв артикул с нова поръчка?
Благодаря

# 516
  • Пловдив
Здравейте. За пръв път ще поръчвам от сайта и бих се радвала на малко помощ, ако може разбира се  bouquet

http://www.sportsdirect.com/campri-snow-joggers-junior-097005?colcode=09700591
Прочетох по-назад в темите, че този модел са добри като качество. Но нещо се обърках за размерите. Нося 36-37 номер. 4-ка или 5-ца да поръчам? Ако може някой да ми даде размер на подметката Praynig

http://www.sportsdirect.com/fila-foggia-hi-ladies-270697?colcode=27069792
Въпросите ми са същите и за този модел Embarassed

http://www.sportsdirect.com/airwalk-wl-puffer-jacket-mens-607084
Ако някой е поръчвал L-размер от това яке, може ли да ми даде размери? Подходящо ли е за по-студено време?

Извинявам се, ако вече сте коментирали тези неща. Погледнах отгоре-отгоре тази и предишната тема, но детето не ми оставя време за повече.
Благодаря ви предварително  bouquet

# 517
# 518
  • Пловдив
Много ти благодаря Hug

Благодаря

Аз съм връщала за подмяна на размер - прилага се фактурата, пишеш с какъв размер искаш да ти го сменят - но само ако е същия артикул и ти го пращат като отделна пратка за тяхна сметка
Не може да ти го обединят с нова поръчка
Дефектното нещо по принцип трябва да ти поемат пощенските, ОБАЧЕ!  аз връщах преди 3 седмици така едни тежки кубинки + долнище на анцунг - минаха 2 кг и платих 40,40 лв и така и не ми връщат парите за пощенски
Напоследък комуникацията с тях е повече от ужасна... правят се на луди - вече 10 дена ежедневно им пиша писма и нищо - едва вчера получих отговор на 3 от писмата ми и ми искат за пореден път снимки на бележките от пощата, при положение, че съм ги пратила вече 20 пъти...

# 519
  • Варна
http://www.sportsdirect.com/adidas-rl-windbreaker-ladies-668106
Някой,ако има от това да ми каже яке ли е или като горница на анцуг и като размер как е?

# 520
http://www.sportsdirect.com/adidas-rl-windbreaker-ladies-668106
Някой,ако има от това да ми каже яке ли е или като горница на анцуг и като размер как е?

Това е ветровка,няма подплата,не е точно яке,от промазан плат е.

# 521
Много ти благодаря Hug

Благодаря

Аз съм връщала за подмяна на размер - прилага се фактурата, пишеш с какъв размер искаш да ти го сменят - но само ако е същия артикул и ти го пращат като отделна пратка за тяхна сметка
Дефектното нещо по принцип трябва да ти поемат пощенските, ОБАЧЕ!  аз връщах преди 3 седмици така едни тежки кубинки + долнище на анцунг - минаха 2 кг и платих 40,40 лв и така и не ми връщат парите за пощенски
Напоследък комуникацията с тях е повече от ужасна... правят се на луди - вече 10 дена ежедневно им пиша писма и нищо - едва вчера получих отговор на 3 от писмата ми и ми искат за пореден път снимки на бележките от пощата, при положение, че съм ги пратила вече 20 пъти...

bouquet  Hug bouquet  Hug bouquet

Значи повторните изпращания без значение причината са си за тяхна сметка.

Само за връщането е спорен въпроса...то в моя случай ще да е на половина...

А като гледам на фактурата причините за връщане има и product not required. Да разбирам ли, че така мога да им върна и едни обувки, които не са ми много удобни и да ми възстановят парите newsm78

# 522
  • Пловдив
да, стига да не е минал срокът, в който можеш да връщаш

# 523
Много ти благодаря Hug

Благодаря

Комуникацията със сайта е наистина ужасна  #Cussing out
Писах им преди 10 дни за проблем изобщо не ме отразяват.Онзи ден писах за други проблеми....
кой знае кога ще ми отговорят  ooooh!

# 524
Много ти благодаря Hug

Благодаря

Комуникацията със сайта е наистина ужасна  #Cussing out
Писах им преди 10 дни за проблем изобщо не ме отразяват.Онзи ден писах за други проблеми....
кой знае кога ще ми отговорят  ooooh!

Така е,на мен днес най-накрая ми писаха,че ми връщат парите за дефектни артикули,за които съм почнала от 2 седмици да им пиша  Twisted Evil Сума ти писма изписах,докато получа свясен отговор  Close

Общи условия

Активация на акаунт