*SportsDirect-33

• 56 816
  • 739
  •   1
Отговори
# 555

И коронният номер.Това вече не знам дали някога ще успеят да го подобрят. Чифт обувки от които имаше само 7 номер - пристигнаха 10 номер. #Crazy

ако това ще те поуспокои малко, на мен от едни маратонки вместо номер 6 и 1/2 ми патиха 4...продадох ги и викам - айде сега пак ще си поръчам...и познай - пак същото... #2gunfire Маратонките са от тези дамсите на Лонсдейл от по 10 паунда, 6 1/2 идва,, ама по USA номерацията... #Cussing out

# 556
  • Ловеч
Момичета, отговарят ли си размерите от таблиците на Спорта? Главно ме интересува Найк.
Искам да поръчам 2 тениски за мъжо и се чудя дали да вярвам на таблиците в определянето на размерите.

Някой, ако е поръчвал тениска Найк L или XL ще съм благодарна за размери. Най-вече раменете, защото е много широк.

# 557
Здравейте ,скоро от Пловдив някой ще прави ли поръчка?Ако може да се включа!!!!

# 558
# 559

ако това ще те поуспокои малко, на мен от едни маратонки вместо номер 6 и 1/2 ми патиха 4...продадох ги и викам - айде сега пак ще си поръчам...и познай - пак същото... #2gunfire Маратонките са от тези дамсите на Лонсдейл от по 10 паунда, 6 1/2 идва,, ама по USA номерацията... #Cussing out

Въобще не си мисли, че можеш да ме задминеш:
 hahaha  чифт пума  лявата - 8 номер, дясната 8,1/2.

# 560

Твоите поне са малка разлика,а аз имам найк кецове,едната е 8-ца,а другата 6-ца  #Cussing out
И са 34 паунда,хич не са евтини. Още нямам отговор,а преди повече от 10 дни пратих първото писмо #2gunfire

# 561

Аз съм имала и по-зле  Mr. Green
В една и съща поръчка-липсващо яке,дефектни скъпи Адидаси,чифт маратонки едната 7-ми,другата 10-ти и още 2 чифта с размери,различни от поръчаните  #Crazy
2 седмици си писахме,първо ми предложиха по 4 паунда за продукт да ми върнат  #2gunfire Да бе  #2gunfire
Пак писах,казаха да ги върна...като им казах колко ще са пощенските за връщане на толкова неща,ми върнаха парите за липсата,за чифта различни и част от цената на дефектните.За обърканите номера си замълчаха да върнат,а не ми се и занимаваше повече  Tired

# 562
Биеш.

Тия ако не бяха евтини, най-вероятно вече някой щеше да ги е взривил... #2gunfire

# 563
Определено е много неприятно  Confused
Но се случва,лошото е като са много неща наведнъж обаче...но пък за толкова много поръчки за първи път ми се случи толкова грешки в една да имам.Обикновено на няколко поръчки в една имам 1-2 грешни неща.А и по-лесно се разбирахме с тях преди,отговаряха за 2-3 дни,сега за 5-6  Twisted Evil А и връщаха пари,а сега предлагат някакви смешни суми за компенсация и трябва много да се разправяш за повече или пък да връщаш  Confused

От тези якета някой да  е взимал, как са като размер  и качество?
http://www.sportsdirect.com/campri-ski-jacket-ladies-405017
Или да загледам No Fear newsm78

Като размер е точно,като качество е страхотно якето  Simple Smile

# 564
На мен тези са ми излишни:

-размер М - Кангол, 43 номер

# 565
Някой знае ли размерите на тези одеалца

# 566
  • София
И на мен тези са ми излишни!

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Ц6

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 14:50 от Kиkи

# 567
  • София
Някой знае ли размерите на тези одеалца
Ако е същото като това - 125x150cm

От поледната поръчка ми останаха излишни 7-8 http://www.sportsdirect.com/miss-posh-belted-jeans-girls-649028

# 568
Аз съм харесала червените от този модел за сина си . Ще помоля да пишеш колко е стелката на 6 цата , защото се чудя между 6 и 7 . А тежки ли са ?
Благодаря !

И да помоля , който е поръчвал от следните модели да даде отзиви :

http://www.sportsdirect.com/campri-snow-boots-infants-026034

http://www.sportsdirect.com/miss-fiori-fur-buck-boot-infants-023109

Изглеждат ли добре в действителност , тежки ли са и за каквото се сетите ще съм благодарна ...

bouquet

# 569
Здравейте! Искам да попитам суичърите на Пума, Найк, Рийбок отговарят ли си на номерата? Защото на Лии Купър е голяма лудница с номерацията:)

Общи условия

Активация на акаунт