*SportsDirect-33

• 56 963
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
# 226
Момичета   bouquet
Случайно някой да знае нещо за тези боти  http://www.sportsdirect.com/golddigga-bud-boots-childrens-033301 все още са пре одред.Заради тях не пуснах поръчката си по-рано,а изчаках до вчера.След като ми блокираха сумата ми пратиха писмо,че поръчката ми ще бъде пратена на 25 ноември заради артикул с пре ордер.Да де,но само тези боти са така.Аз пуснах на 3- ти ноември,а не предния месец.Със сигурност нямам друг такъв артикул.Междувременно им писах да ги канселират,макар че би трябвало вече да са в наличност......
С тия пре ордер артикули ме влудяват #Cussing out

# 227
  • София, Манастирски ливади
ver4eto33, ми то си пише на тях, че ще са налични от 25 Ноември.

# 228
При мен не излиза с променена дата #Cussing out,а оня ден ми преинсталираха компютъра,хм......странна работа!Стои си 1 ви ноемврри Sad,а вече сме 4-ти!

# 229
При мен не излиза с променена дата #Cussing out,а оня ден ми преинсталираха компютъра,хм......странна работа!Стои си 1 ви ноемврри Sad,а вече сме 4-ти!

Когато публикува,пишеше 1-ви,сега е променено на 25-ти.
Аз затова докато се махне надписа,не поръчвам.Има някои,на които не пише дата,само си стои надписа,и от тях не смея да пускам.

# 230
Moже ли и на мен да ми пратите блога за общи поръчки на лични..

# 231
Лъвица-да!
Наистина е променено,а аз мислех че компютъра ми е виновен за объркването!
охх сега като знам какво ме чака докато ми отговорят......... ooooh!
Точно заради тези ботушки си бях решила,че на 2-ри ще си пусна поръчката за да излязат.....
край вече с такива пре прецакванки Naughty!

# 232

Аз затова докато се махне надписа,не поръчвам.Има някои,на които не пише дата,само си стои надписа,и от тях не смея да пускам.
Лъвица тези които нямат надпис и на бутона за добавяне в кошницата не пише пре ордер не са проблем Peace Пускала съм няколко до сега.

# 233
Лъвица-да!
Наистина е променено,а аз мислех че компютъра ми е виновен за объркването!
охх сега като знам какво ме чака докато ми отговорят......... ooooh!
Точно заради тези ботушки си бях решила,че на 2-ри ще си пусна поръчката за да излязат.....
край вече с такива пре прецакванки Naughty!

На мен ми отговориха след 24 часа Hug

# 234

На мен ми отговориха след 24 часа Hug

при мен вече минава 28-мия час Sick
нещо не ме харесват #Cussing out
последния път,4 седмици-4 писма,това е като аз веднага отговарях,а сега събота и неделя не работят Mr. Green такава съм късметлийка!

# 235

Лъвица тези които нямат надпис и на бутона за добавяне в кошницата не пише пре ордер не са проблем Peace Пускала съм няколко до сега.

Благодаря,ще знам за тях  Peace
Днес ще ме побърка тоя сайт...трие ми неща от кошницата  #Cussing out  Слагам нещо,гледам сумата не излиза,то ми изтрило нещо,после друго...изпадам в някакви луди сметки кое е е това,че доста неща имам,търся го кое е...ужас..  Twisted Evil

# 236
  • Пловдив
Лъвица - и при мен така триеше - установих, че дава само до 4 бр шапки, трие и якета
Виж и при теб какви артикули изтрива

# 237
Лъвица - и при мен така триеше - установих, че дава само до 4 бр шапки, трие и якета

Само якета също при мен и един суичър...но като си ги сложа пак,няма проблем,не мисля,,че има някакви ограничения за брой  Rolling Eyes

# 238
Може ли линк към блога?

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 15:09 от m i

# 239

Само якета също при мен и един суичър...но като си ги сложа пак,няма проблем,не мисля,,че има някакви ограничения за брой  Rolling Eyes
Аз още отдавна установих,че като увеличавам или намалявам броя на даден артикул от кошницата с + или -  и ми изчезват артикули.От тогава винаги когато искам да коригирам(ако имам 3 броя и искам да са само 2) трия всичките и после ги добавям наново Peace Ама толкова тъпо го обясних....дано ме разберете Blush
Не знам дали при вас е от това  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт