Скайпетя, да моля пиши ми на лични впечатленията си!
За това аз ще продължавам да съм в групата на безработните..., но това е друга тема.
Ще ги споделиш ли и с нас? На мен не ми е писнало от теб и Кубрат. 
Да оздравявате бързо!
Онзи с алергените (както му казвам аз "истинския"), дето те драскат по ръката не се прави до 6г. А на мен би ми се искало да знам още от сега ако има алергия към нещо, че да го избягваме доколкото можем, за да няма усложнения за в бъдеще. Както е писала Тони за племенницата си, и аз като станах чак на 17 чак решиха, че странно състояние на гърлото ми, откъде ми идваха всички тежки здравословни проблеми, вероятно е именно заради алергия и ме тестуваха чак тогава.
Детето на колежката ми, за която и Сънчо спомена, си е 'сериозен' асматик от две годишен (сега е на 5). Първоначално позапалила се и аз по хомеопатията, й предложих да пробва да му потиска симптомите с хомеопатия, при което тя каза, че била пробвала и нямало никакъв резултат. А детето наистина прави ужасни кризи и общо взето място за чакане на ефект от хомеопатията (която действа с натрупване'), място за риск - няма. Абе много е сложно... И аз нямам едно мнение по тези въпроси...
Дано се оправи по-скоро!
.
.

Доколкото и аз съм запозната, тези тестове действително имат кратка валидност, защото при децата бързо се променят състоянията. Но се чудя защо тогава лекарката би ни пратила все пак да го направим? Все си мисля, че трябва да има някаква полза от това...
На другия ден, когато баща й е трябвало да й пръсне, първоначално не му е давала, но после е дала и пак е искала още.
Та всеки път е различно. 
Всичко си ми е наред, но така се случи, че както му обяснявах, че съм в овулация, при прегледа се оказа, че нямам яйцеклетка. Макар да знам, че се случва, леко се притесних. Естествено той ме увери, че това е съвсем нормално и в никакъв случай нямам причина да се притеснявам. Но аз му викам "Аааа
прибирам се и казвам на мъжо, че докторът казал как тука има - тука нема яйцеклетка и трябва от сега да се захващаме за второ."
Той се хили. Абе добре се посмяхме.
Кой би предположил, че посещението при гинеголог би било толкова приятно, че чак на човек да не му се тругва.
Егати свестният човек, да е жива и здрава Сънчо, че ми го препоръча!
Ама избор няма.
аз си пия кафенце и си бачкам тука

ще ти мине психозата след една - две ангини с висока темп. Не че ти го пожелавам, просто претръпваш вече. Марти как е? Командировахте ли го при баба му? 
и след малко бегам към къщи.
!!!!
.
).