Javari.co.uk и Javari.de - 9

• 59 968
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Получих  http://www.javari.co.uk/dp/B004D3955G?ie=UTF8&ie=UTF8  дъщеря ми си ги избра изглеждат страхотно и на живо вярвам, че ще са удобни.Размер 4 мога да премеря, ако някой се интересува.

# 91
http://www.javari.co.uk/Padders-shoes-handbags-accessories/s/ref … 33%26pageCode%3Dd

Това естествена кожа ли е? newsm78Пише,че е естествена,но......малко ме притеснява....   

# 92
  • Бургас

Аз връщах обувки в немското Джавари миналата седмица. След като натиснах бутона връщане, написах обясненията и генерирах етикетите, получих и-мейл, че ще ми възстановят сумата до 14дни след като получат обувките. Преди това разбира се си писахме с Customer service, че ще връщам и защо и т.н. Споразумяхме се, че ще ми връщат пощенските. Изпратих в събота колета, днес според тракинга вече е в Германия.
Връщала съм в английското Джавари и от там ми върнаха на 2-ия ден парите след като им изпратих документите за връщането, но тук са доста тромави като комуникация та ще видим кога ще стане.  Peace

Къде си проследи пратката? Аз пуснах на 27 и в сайта на БГпощи последното отбелязване е от 29 че е вложена в чувал newsm78

В сайта на DHL.DE. Преди време в пощата ми бяха обяснявали, че в сайта им се вижда движението до напускането на БГ. След това с номера се търси в националната поща на съответната страна (DHL за Германия, Роял мейл за Англия и т.н.).
Би ли ми пратила линк къде точно го проследяваш, защото в DHL.de ми дава невалиден номер

# 93
  • Пловдив

Аз връщах обувки в немското Джавари миналата седмица. След като натиснах бутона връщане, написах обясненията и генерирах етикетите, получих и-мейл, че ще ми възстановят сумата до 14дни след като получат обувките. Преди това разбира се си писахме с Customer service, че ще връщам и защо и т.н. Споразумяхме се, че ще ми връщат пощенските. Изпратих в събота колета, днес според тракинга вече е в Германия.
Връщала съм в английското Джавари и от там ми върнаха на 2-ия ден парите след като им изпратих документите за връщането, но тук са доста тромави като комуникация та ще видим кога ще стане.  Peace

Къде си проследи пратката? Аз пуснах на 27 и в сайта на БГпощи последното отбелязване е от 29 че е вложена в чувал newsm78

В сайта на DHL.DE. Преди време в пощата ми бяха обяснявали, че в сайта им се вижда движението до напускането на БГ. След това с номера се търси в националната поща на съответната страна (DHL за Германия, Роял мейл за Англия и т.н.).
Би ли ми пратила линк къде точно го проследяваш, защото в DHL.de ми дава невалиден номер

Заповядай http://www.dhl.de/en.html. В полето Shipment tracking си изписваш кода от пощата (ако си изпратила препоръчана пратка разбира се!).  Моят код започва с СР 9цифри BG.

# 94
  • Варна
Момичета,някой има ли дамски обувки на MUSTANG да ми каже ,умалени ли са или уголемени,или си отговарят точно на номера,че съм в чуденка кой номер да избера,защото съм между 38 и 39 и всеки път не мога да улуча?

# 95
  • Бургас
tinki_winki , благодаря ти! И аз там го търся но ми го дава невалиден newsm78 Ще звъня в пощата явно

# 96
  • Пловдив
tinki_winki , благодаря ти! И аз там го търся но ми го дава невалиден newsm78 Ще звъня в пощата явно

Преди малко проверих и в сайта на БГпощи и там ми изписва, че колета е във Франкфурт. Твоя номер от бележката от пощата такъв ли е какъвто ти писах?

# 97
  • Варна
Здравейте, имам пратка от англ. джавари, която е изпратена на 27.10, но все още нямам нищо получено. Досега винаги макс за седмица са ми идвали нещата, но сега нещо се бави. Иначе пратката е съвсем малка - едно портмоне само, да не се е забутало някъде. Има ли някой, който чака от тази и близки дати поръчка?

# 98
Моите две пратки поне 10 дни се бавиха, ще дойде!

# 99
Аз имам поръчка от 19.10. от немския сайт.Срока за доставка беше 02.11.,но така и не пристигна.
По проследяването си стоят в Франкфурт от 21.10 и не мърда.
Писах,казаха да изчакам до 15.11. и ако не пристигне пак да им пиша.Нещо ме мотаят май.

# 100
  • Варна
Моите две пратки поне 10 дни се бавиха, ще дойде!

Благодаря, ще изчакам значи и другата седмица, пък дано да дойде по-скоро  Peace

# 101
Някой има ли опит с Boxfresh.Отговарят ли на номера. По-контретно дали УК5 ще свърши работа за 38.5?

# 102
Здравейте, имам пратка от англ. джавари, която е изпратена на 27.10, но все още нямам нищо получено. Досега винаги макс за седмица са ми идвали нещата, но сега нещо се бави. Иначе пратката е съвсем малка - едно портмоне само, да не се е забутало някъде. Има ли някой, който чака от тази и близки дати поръчка?

Здравей Simple Smile Специално се поразрових из форумите да събера малко информация за англииското Javari. Поръчах си едни боти от там на 22.10, на 24.10 уж са ги пратили от Англия и все още ги няма, а минаха вече почти 2 седмици. Когато ги поръчах ми излезе че трябва да пристигнат до 14 ноември ,което ми се стори доста дълго време, а в доставките им пише 7-10дни. Досега съм си поръчвала от англииския амазон и до 1 седмица поръчката пристига. Тез джавари много ме ядосаха(за първи път си поръчвам от тях). И сега незнам какво се случва с моите ботички. Просто е невъзможно да пътуват 2 седмици от Англия до България ( и все още ги няма). И аз така като теб чакам мила, малко повечко даже................

# 103
  • Варна
Ами то не ни остава друго, освен да чакаме и да се надяваме да дойдат по-скоро. Иначе аз 2 пъти съм си поръчвала и двата пъти за максимум седмица нещата бяха при мен, та затова се зачудих сега защо се бавят, ама те да дойдат, пък ние ще почакаме  Grinning

# 104
Най-често забавянето идва от пощите. Наистина има случаи, в които от ЮК пристигат нещата за 3 дни, но понякога се чака 2 и повече седмици.
Ето, аз например, чакам едно писмо, което е изпратено на 25.10 от съседен квартал и още го няма  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт