Javari.co.uk и Javari.de - 9

• 59 978
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Някой да има тези детски Пуми? Може и друг модел, трябва ми дължина на стелката  http://www.javari.de/Puma-Grifter-352594-Unisex-limoges-limeston … ;asins=B00509BK1Y

# 166
Barbera,ние имаме  друг модел Пума-пума / черно с лилаво /- имат нещо като outfit зона като на Адидас - на етикета пише EUR 31, UK 12, 18,5 cm и е толкова

# 167
  • Варна
Barbera,ние имаме  друг модел Пума-пума / черно с лилаво /- имат нещо като outfit зона като на Адидас - на етикета пише EUR 31, UK 12, 18,5 cm и е толкова
Благодаря ти! Аз се чудя дали да взема 29 за пролетта  Rolling Eyes В момента кракът и е почти 17.5, но до тогава кой знае колко ще порасне. Това като размер, което си дала малко ми е странно . Сега и вземх ботуши 30 номер - 19 см стелка. Направо се обърках с тези номерации. Това 18.5 нали е стелка, не крак? Имаш ли представа колко см е разликата от номер до номер да мога да пресметна?

# 168
  • Пловдив
Привет,момичета.Имам питане,избрала съм си тези http://www.javari.co.uk/Camel%20Active%20Mushroom%20Graphite%207 … GEC7GG,B00385XHYA
но се чудя,дали идват до коляното ири над него.Събирам мнения,защото не мога да се ориентирам.
Благодаря

Дали ще ти дойдат под коляното или над зависи колко си висока  Simple Smile. Иначе ботушите са високи 39см. (без тока) (Shaft height measures approximately 15.35" from arch) и са със същата ширина (обиколка) в горната част (Boot opening measures approximately 15.35" around).  Peace

# 169
Момичета diesel отговарят ли си на номерата? За крак 24 см. УК 4 или 5 да си взема - за зимна обувка става въпрос?

# 170
  • ...край Дунава
Момичета diesel отговарят ли си на номерата? За крак 24 см. УК 4 или 5 да си взема - за зимна обувка става въпрос?

UK 5 си вземи Peace

# 171
Определено 5-ца!

# 172
  • Бургас
Момичетата, които пазаруват от Javari.co.uk и носят 35 номер БГ, кой номер взимат от сайта 2,5 или 3? Благодаря   bouquet

# 173
  • София
Момичетата, които пазаруват от Javari.co.uk и носят 35 номер БГ, кой номер взимат от сайта 2,5 или 3? Благодаря   bouquet

Аз нося 35 от английския ми е трудно да намеря нещо което да ми стане  Tired  Рокет дог имат умалени модели и 3 отговаря на 35, но от други марки не смея да поръчам.В немския има повече модели и марки с 35 номер. Simple Smile

# 174
Благодаря, момичета  Hug Сега остава да ги издебна на черния петък  Mr. Green

# 175
anbibian ще покажеш ли мила какво си харесала? Аз се нуждая от помощ не съм поръчвала нищо от тук до сега.  Трябват ми ботуши до коляното, но съм с широк прасец и повечето модели не мога да ги закопчея до горе. Ще се радвам ако ви попаднат такива модели като за мен или сте поръчвали нещо да пуснете линкчета, че нещо не мога да се ориентирам. Трябва да знам какво искам та нали идва тоз "черен петък" Grinning

# 176
Сигурно не знаете, ама все пак, дали ще има ЧП и в .de сайта?  Laughing

# 177
Netty аз съм объркала Diesel с Pepe Jeans  ooooh! Затова питах за зимните модели, а всъщност от Дизел съм си харесала пантофки.
Pepe Jeans - спорти вседеходки  Mr. Green
Diesel Women's Macaron Ballet - за пантофките важи ли същото - да си поръчам УК 5 за 24 см.?

# 178
  • Пловдив
Момичета, някой да има сандали Fornarina 40 или 41н. да ми премери стелката. Благодаря предварително!   bouquet

# 179
  • София
Аз нося 35 от английския ми е трудно да намеря нещо което да ми стане  Tired  Рокет дог имат умалени модели и 3 отговаря на 35, но от други марки не смея да поръчам.В немския има повече модели и марки с 35 номер. Simple Smile
И аз нося №35 и съм взимала на риск 2-ка, 2,5-ца  и 3-ка. Дори и едни джапанки номер 1,5  Crazy на  Томи Х., които учудващо ми станаха  Laughing Ако това ще е някакъв ориентир, съм снимала всички купени обувки кой номер и с колко см стелка са. Ходилото ми е 22,3 см  Blush

Общи условия

Активация на акаунт