Javari.co.uk и Javari.de - 9

• 59 978
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
  • Бг
555555, преди няколко страници имаше питане точно за Геокс-а, това е моето мнение Wink,
Мацки,за крак нашенски 39,кой английски GEOX  отговаря? Благодаря Hug

Би трябвало да вземеш 6-ца, но най-добре се ориентирай по см, дадени в Амазон-а.
Малко на тото е специално Геокс-а, но мисля, че вече им е оправена номерацията.
Първата ми поръчка на обувки Геокс, от английското Джавари беше неуспешна, пуснах едни балерини, моя си номер /38/, преди да прочета, че трябва да поръчам +2 номера отгоре, е, разбира се оказаха се умалени.
Втората също се оказа неуспешна. Лятото поръчах едни сандали, като този път, за да поправя грешката пуснах моя номер + 2 отгоре, или аз нося 5-ца /38/ по английската номерация и взех 7-ца, както беше препоръчано +2 номера отгоре. Е като дойдоха си отговарят точно на 40-ти номер, т. к. една приятелка, която е 40-ти номер ги премери и й "заспаха".
но нека и друг да сподели.

# 286
Благодаря ви момичета,а някой изгодни ботушки от естествена кожа,може ли линк,че се замаях от гледане и накрая пак нищо,според вашите думи

# 287
Zdraveite, momicheta! Nqkoi moje li da mi kaje dali pepe jeans otgovarqt to4no na nomerata, che sam si haresala edni, no do sega nikoga ne sam nosila tazi marka  Grinning

# 288
Аз питах за Геокса,но не съм харесала конкретен модел,а загрявах за черния петък.Май само със загряването ще остана  Mr. Green
Имам едни от Ларедута,номер 39 и са ми леко големки,според мен са 39,5.Нося 38,5-39 номер.
Мъжа ми носи 43 Бг и 42 Геокс .
Затова се зачудих,че като пуснат Геокс по 6-7 лири ,примерно,да съм готова.
Ех,мечти  Mr. Green Laughing

# 289
  • Бг
Трапезица, развесели ме  Joy. Аз умишлено не съм захранила сметката, че вече прекалявам с обувките.
mnghris, моля пиши на кирилица, че така трудно се чете, иначе на въпроса ти. Да, Пепе-то си отговарят на номера.
Весито, не знам какво точно харесваш, но тези, в по-светло кафявото според мен са си на сметка, стига да ти харесва цвета.
Тези , също мисля, че са на сметка, но пак стига да не те притеснява цвета, а са и боти.
Това при бърз преглед на ботушите, а и нищо не ти пречи да погледнеш и в английския сайт, там също има код за 20% намаление.
А и някой беше споменал, че ако си харесате нещо да се погледне и в Амазон-а, т. к. понякога там са на по-ниски цени. Аз така си взех моите "красавици", които показах преди няколко страници Simple Smile.

Последна редакция: ср, 23 ное 2011, 14:43 от Alexa_a

# 290
момичета аз съм си харесала тези http://www.javari.co.uk/Killah-Womens-Zetah-Boots-M00731-Sl9262- … ZDTO%2CB00548LT3U

дали да чакам петък или... newsm78

а отговаряха ли си размерите и кожата дали е естествена?

# 291
Mомичета как вървят Тимбърланд и Кикърс като номерация?

# 292
  • Бг
Nivea Simple Smile, и двете марки си отговарят точно, поне при мен  Wink.
lari4ka, отговарят си, но кожата е синтетика.

# 293
момичета аз съм си харесала тези http://www.javari.co.uk/Killah-Womens-Zetah-Boots-M00731-Sl9262- … ZDTO%2CB00548LT3U

дали да чакам петък или... newsm78

а отговаряха ли си размерите и кожата дали е естествена?

Изкуствена кожа са и си отговарят  Peace

# 294
  bouquet
благодаря момичета.
жалко за кожата ...а да сте срещали нещо в този стил но кожа да е ...

# 295
в Английского Джавари няма нищо свястно за под 60 - 65 лири  Rolling Eyes
Тези са сладки и са кожа

# 296
  • Бг
lari4ka, ето нещо подобно, естествена кожа, но ако си готова да се разделиш с още 20-тина лири.
Още едни, има и други, но както е казала Миоки, под 60-65 лири едва ли ще намериш неща свястно.

Последна редакция: ср, 23 ное 2011, 15:57 от Alexa_a

# 297
Alexa_a благодаря за отговора, и се извинявам за кирилицата  Embarassed

# 298
От много време не съм влизала в сайта . Днес поръчах ботуши Кила , като ги получа ще дам отзиви

# 299
  • София
Здравейте момичета,
може ли някоя от вас която има Рокпорт ботуши - УК6 да ми измери стелката  Praynig Hug. Искам да направя подарък ботушки, но се чудя дали ще станат.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт