МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 9

• 55 194
  • 742
  •   2
Отговори
# 345
Благодаря на всички за отговорите. Ами май на случаен принцип ще отида и без това няма да избирам екип..

# 346
Молим, някой от болницата да отговори на въпросите, тъй като станаха доста. Също така нали д-р Хубчев щеше да бъде за постоянно, а като гледам го няма в графика, а си е само петък и събота, както й преди.

# 347
Как така е изчезнала Драгнева от графика ,нов график ли има?

# 348
  • Across the Multiverse
Ами не ама изчезна от падащия списък с лекари които са в Девата.

# 349
Ами не ама изчезна от падащия списък с лекари които са в Девата.

Да, наистина, а вчера беше там или онзи ден, аз гледах часовете.

Добре, нека някой отговори на въпросите, вярно е, че станаха много.

# 350
А къде се гледа този график?

# 351
  • Across the Multiverse
То е по-скоро форма за запазване на час, на сайта още като отвориш заглавната страница, вдясно.

# 352
  food010 Добро утро дами! (хмм...има 4 емотикони с халба бира и нито една с чаша кафе)

Първо по отношение на графика - Електронната система за запазване на часове е направена така, че при запълването на всички свободни за даден ден, той не се показва като опция след това. Това означава, че ако сте видели на дата 10 (примерно), че лекаря е на смяна и ще преглежда от толкова до толкова, но след това я няма тази дата, означава, че часовете са запълнени и няма да ви го покаже като опция. Такъв е случая с Д-р Драгнева - всички часове в месеца  за Женска консултация вече са раздадени и за това не ви показва дата.
В графика за месец януари, който ви дадох, по 1 лекар има само до края на тази седмица. Фигурират и други лекари, които са на разположение и са отбелязани, но умишлено не съм ви ги посочила кои са, тъй като те се сменят и може и да се наложи да го повикаме, може и да не.... Ако има планови операции, те знаят предварително и идват само за тях.
Датите на д-р Хубчев се: 6,7,8,13,14,15,27,28,29. прегледите стават само с предварително записан час!
 Hug

# 353
Мерси много за информацията Simple Smile

# 354
Забравих да кажа -ДОБРО УТРО И  ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ПРАЗНУВАЩИТЕ!

# 355
Забравих да добавя... когато записвате час он-лайн, след като потвърдите заявката, ще ви излезе едно номерче с вашата регистрация - това е потвърждението. Когато дойдете на преглед, само казвате номера.

# 356
Привет на всички! За пръв път пиша във форуми и незнам дали пиша на правилното място, затова и смятам този коментар да го сложа в няколко теми. Предварително се извинявам, ако не е на мястото си и ако може да ме насочите... Та да започна от това, че съм на  почти 22 години и вчера теста ми за бременност показа две черти... Това ми е първа бременност... от вчера се чудя дали ставам за майка, та аз все още живея с родителите си... имам приятел, с който съм от 4 години, но не живеем заедно, общо взето сме номади - ту в едните, ту в другите... въпросът е там, че не знам как да му кажа, че съм бременна, както и как да кажа на родителите си, че искам това дете...Предполагам във форума има някоя жена, която е била бременна на моите години и която би ми помогнала със съвет как да подходя. Освен това искам да попитам и за гинеколог, ако може да ми препоръчате някой, тъй като съм ходила преди година последно и то при лекар, който наскоро почина, лека му пръст, и сега съм на начална позиция... Много ще се радвам ако споделите опит с мен, тъй като наистина съм много объркана и не мога да си събера мислите...

# 357
Привет на всички! За пръв път пиша във форуми и незнам дали пиша на правилното място, затова и смятам този коментар да го сложа в няколко теми. Предварително се извинявам, ако не е на мястото си и ако може да ме насочите... Та да започна от това, че съм на  почти 22 години и вчера теста ми за бременност показа две черти... Това ми е първа бременност... от вчера се чудя дали ставам за майка, та аз все още живея с родителите си... имам приятел, с който съм от 4 години, но не живеем заедно, общо взето сме номади - ту в едните, ту в другите... въпросът е там, че не знам как да му кажа, че съм бременна, както и как да кажа на родителите си, че искам това дете...Предполагам във форума има някоя жена, която е била бременна на моите години и която би ми помогнала със съвет как да подходя. Освен това искам да попитам и за гинеколог, ако може да ми препоръчате някой, тъй като съм ходила преди година последно и то при лекар, който наскоро почина, лека му пръст, и сега съм на начална позиция... Много ще се радвам ако споделите опит с мен, тъй като наистина съм много объркана и не мога да си събера мислите...

Като за начало не е лошо да отидеш на доктор, който да потвърди за бременността, както и да види дали всичко се развива нормално до момента (къде се намира плода, има ли сърдечен ритъм и т.н.). Аз живеех с приятеля си и бременността беше напълно планирана, макар че и ние все още не знаем какви родители ще сме, но въпроса как да съобщя на моите родители го реших така: Той им каза  Joy !! Говори най-напред с него според мен това е правилно.....

# 358
  • London, baby
Момичета, обръщам се към вас с един много труден въпрос - има ли читав гинеколог в Бургас? При Дорийска съм ходила и не искам да коментирам. Или направо към Сливен да се ориентирам?

# 359
  • Burgas, Bulgaria
те пък в Сливен са страшни .....
д-р Бояджиев..... д-р Ангелов.....д-р Драгнева .......д-р Люцканов........-това мога да ти препоръчам аз ...

Общи условия

Активация на акаунт