МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 9

• 55 182
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • На морето!
Момичета, обръщам се към вас с един много труден въпрос - има ли читав гинеколог в Бургас? При Дорийска съм ходила и не искам да коментирам. Или направо към Сливен да се ориентирам?
Има, разбира се, а в Сливен има ли?

Тикве, уточнявай за кой Ангелов говориш. Горкият д-р Веселин Ангелов, наистина прави страхотно впечатление, но покрай Ромил Ангелов ще му е трудно сигурно да изчисти името.

# 361
  • Burgas, Bulgaria
 Heart Eyes  еми какво да ти кажа ..... поправям си грешката д-р Веселин Ангелов  - понеже е в темата на ДМ и аз за това тамошните доктори споменавам ....
аз залагам на 9-ти  Wink

# 362
  • London, baby
Благодаря за мнението, в Сливен не знам дали са страшни, но за бургаските не чета добри отзиви никъде.

# 363
Амии в Сливен трябва да имаш някой познат да ти препоръча, инъче не виждам смисъл много много....
Наистина една приятелка скоро ражда там, но просто познаваха доктора. Каза, че е имало много родилки от Бургас и към тях не са се отнасяли особено добре..................

# 364
  • Burgas, Bulgaria
аз се чудя с какъв акъл ,заради едно добро отношение ще рискуваш своя живот и живота на  бебето си и ще идеш не къде да е, а в Сливен ......

# 365
Е то и добро отношение нямало, точно това се опитвам да ви кажа. моята приятелка била свидетел как нарочно забавят момичето и я изтормозяват допълнително и и казвали: Вие така правите от Бургас, само да раждате идвате тука.....

# 366
  • Burgas, Bulgaria
ми да си израждат само ромките и да траят тогава .....
ще ми говори така ама ще стане ТВ звезда ....не са попаднали на пациент .....

# 367
То не се знае какво ще ти се случи докато не ти дойде на главата, но определено на доста места го има това отношение към пациента, без значение било за раждане или по други причини...

# 368
приятелка е много доволна от докторите в сливен и от отношението-даже второто сега след няколко месеца пак там ще ражда.явно както тук-за едни добри,за други лоши..
а за другия ангелов от 1ва-вече от няколко месеца е пенсионер и дава само консултатиии,не е активен  Confused
мадам тиква-кога е твоя термин и насочила ли си се към доктор за екипа (ако мога да попитам)?
офф,после видях линийката ти

# 369
  • Burgas, Bulgaria
аз се следя при д-р Бояджиев и живот и здраве той ще ми прави секциото......въпреки това който и да се падне на смяна, знам ще си свърши работата ......

# 370
  • На морето!
а за другия ангелов от 1ва-вече от няколко месеца е пенсионер и дава само консултатиии,не е активен  Confused
Активен е, точно днес е била поредната му изцепка. Аз се чудя как все още е в св. София и в ОБ? Той трябваше да се пенсионира преди много, много години.

# 371
те пък в Сливен са страшни .....
д-р Бояджиев..... д-р Ангелов.....д-р Драгнева .......д-р Люцканов........-това мога да ти препоръчам аз ...

Peace Съгласна съм.
Стига с тоя Сливен  Laughing
Има значение и за какво ти трябва лекаря- за следене на бременност ли, за проблемна бременност ли, само за преглед ли... някои стават за едно, други за друго Simple Smile
Запиши си час при Веселин Ангелов в ДМ според мен- той не е от Бургас и това си личи!  Peace
Мисля, че ще останеш доволна.

ми да си израждат само ромките и да траят тогава .....
ще ми говори така ама ще стане ТВ звезда ....не са попаднали на пациент .....

Мадам Тиква, днес много ме кефиш  newsm62

# 372
Предположих,че си при Бояджиев-по начина по който го постави на първо място в изреждането...
За Ромил Ангелов - той не е в Света София,отказал е да се върне,и наистина е пенсионер,дава само консултации(в 1ва поликлиника)-това със сигурност,моята сестра роди при него преди години от там знам,тя си е доволна от него,както и от Трипичов

# 373
  • Burgas, Bulgaria
е как е пенсионер ,като днес наглия кретен не е приел в родилно момиче, което преносвa  Twisted Evil
А да, има много момичета, които са доволни от него лично АЗ - на мен ми каза, че съм'' КЛАНА КАТО ПРАСЕ'' и съм'' КАСТРИРАНА'' ..... миналата година изгубих близнаци и дежурен беше той ...в началото останах доста доволна от отношение, докато не ми каза ,че  ще ми струва 160лв. процедурата, която е по здравна каса, а  в Дева Мария ми направиха безплатно и д-р Люцканов извърши перфектно  Tired

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 14:49 от мадам тиква

# 374
  • London, baby
А този д-р Веселин Ангелов къде работи? Работи ли със ЗК?

Общи условия

Активация на акаунт