Първокласници 2011/2012г.

• 37 946
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
"Оливър" вече не се играе. Казаха, че децата са порастнали и трябва да се прави чисто нов спектакъл. Дали ще направят, не се знае.

# 421
  • В светлината на слънцето
"Малкият Мук" не е страшен. По-скоро зависи от детето. Гледахме този спектакъл миналия декември. Тогава синът ми беше на 3 години и хич не се изплаши. А бяхме на първия ред, тоест до сцената. Но пак казвам - зависи от детето.
Много ми харесва идеята за коледните календари.  Peace Ще взема да направя и на моите...  Thinking

# 422
  • София
И аз да споделя същото като Yana_a_n за Мук- и на мен, и на детето ни хареса много, но е една идея по страшничко за плашливи деца. Макар че Мими е плашлива, но въпреки това след спектакъла не се е оплакала от някакви мисли Wink. Но има един магьосник, чак аз се стреснах на два пъти като се появи на фона на страшната музика и изведнъж затъмнен салон. Blush Обаче пък децата, а и възрастните, могат доста поуки да си извадят от Мук. Simple Smile
Карлсон е страхотно представление, голям смях се смяхме на него.
  Като чета за какви събрани суми в училищата говорите направо затаявам дъх. При нас събирахме по 30лв- 20 за учебник по англ, 5 за помагало на ЧК и по 5лв останаха в касата. Сборници  в училището не се ползват, ние си купихме и работим по тях вкъщи. За Коледа ще мислим нещо. Но колкото и да искам да е добре детето ми в училище, някои суми ми се струват меко казано прекомерни, мое мнение.
 При вас има ли дежурни ученици? Мислех , че им е поотминала модата, но за радост не е. Тази седмица Мими и приятелката и ще са дежурни и радостта е голяма. Ще има : клас стани, клас мирно Laughing.
 Коледен календар ще правим за първа година. Избрахме си от Крокотак един Дядо Коледа, чиято брада се състои от дните на декември. Не ми допадат календарите с лакомства за всеки ден, затова си избрахме този:
http://krokotak.com/2009/11/koleden-kalendar/

# 423
  • София / Пловдив
.....
 При вас има ли дежурни ученици? ....

Да, има, сменят се всеки ден, голяма радост е, когато е дежурна  Laughing слагат им и някакви значки.
Триене на дъска и пожелания за лека работа са основните задължения на дежурните. "Клас стани! Клас мирно!" при нас няма.

# 424
  • София
Е, при нашата класна и това е останало от близкото минало, на мен лично ми харесва. Wink
Нашите са дежурни по цяла седмица.

# 425
Миналата година цялата ПГ ходиха на "Малкия Мук" и след това гледаха доста стреснато. Вчера пред театъра малката си спомни как се е уплашила. Crazy

# 426
  • София
И аз се навъртах около училището за резултати от СМТ, и в сайта надничам, но не би. Нашите точки няма да са на мax, но все пак да видим. Какво бях чула за 15.11 като дата за резултати. Откога е записването за КС знаете ли, на сайтовете на 125-то и 119-то няма нищо.

# 427
  • В светлината на слънцето
При нас май няма дежурни. Поне Теди не е казвала. newsm78
За такъв календар мисля да използвам един готов вариант, който да допълня с идеи. Става дума за двата варианта на коледните книги, които се отварят като прозорец и вътре има 24 мини книжки - всяка с по една приказка за всеки един от дните на Коледа. Хем е нещо, свързано с четене, хем като се добавят за всеки ден някакви идейки (това със задачките е много хубаво Hug), става интересно, тоест и игра. Thinking

# 428
И аз се навъртах около училището за резултати от СМТ, и в сайта надничам, но не би. Нашите точки няма да са на мax, но все пак да видим. Какво бях чула за 15.11 като дата за резултати. Откога е записването за КС знаете ли, на сайтовете на 125-то и 119-то няма нищо.

В училището, където се яви Гого, от днес има резултати, но ги давали само по училища (странно, но ... ). Гого е с най-висок резултат за първи клас - 48 точки (от 50 възможни), както и бях сметнала де. Много е доволен!

И аз се интересувам от записването за КС, ще звъня тези дни в 119-то да питам, че ще правя списък на желаещите от класа ни деца и ще ходя накуп да ги записвам.

# 429

Днес говорих с инспекторите по математика в РИО. Казаха, че тези дни ще се появи информация в сайта им.

# 430
  • София
Има ли още някой, който чака да му се обадят за индивидуално записване за конкурса по рисуване? На мен любезната госпожа ми каза, че имало и други родители, така че като усточни къде точно ще рисуват нашите деца, ще ми звънне. Записа телефон и име, но още не е звъннал никой.

# 431
  • София
Хайде, честито на Гого! Да му върви по вода и за напред!

Касита,   bouquet!

# 432
  • София
http://krokotak.com/vsichko-za-koleda/

Ето от тук мисля да избера идеи за задачите в коледния ни каледнар. Не съм решила, обаче как ще е като визия... А и някои от задачите може би ще тр да опростя и приспособя към графика на ежедневието ни. Има едни свещничета от солено тесто, примерно. Тях мисля да ги вмъкна в някоя събота или неделя, че вечер след работа ще ми дойде в повече  Laughing

# 433
 SZA, браво на сина ти!

# 434
  • Sofiа
SZA, браво на Гого Hug Все повече успехи да има и поводи да се гордее със себе си!
В училището в което сини ми се явява още няма резултати, така че си чакаме. По неговите обяснение е сгрешил само броя на триъгълниците, но чакам да видя резултати все пак.
Момичета, като разберете за КМС, драснете и тук един ред, защото в нашето училище няма да се провежда и ще се "спасяваме" отново сами Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт