SUPERNATURAL: Slash fiction – our fandom’s the dark side

• 29 932
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
  • # супернатурална #
Оо, много ми харесва да гледам  Laughing Но си имам един трик - не мисля за тях като за Сам и Дийн, не само защото са братя, а и защото между тях има една много чиста любов, която не ми се опорочава. А иначе съм на мнение, че красотата няма пол. Специално те двамата много естетично ми стоят един до (върху) друг  Heart Eyes

# 106
Дразни ме цялото слаш течение, но не мога и не искам да променям чуждото мнение и виждания. Попадала съм на какви ли не творения. Приемам част от тях, но само защото ги възприемам сякаш ще ме поканят и мен Flutter  или направо съм се метнала и аз Whistling . Иначе не, съжалявам, благодаря съм.

Искам да се оплача, полуспамейки Grinning . Неотдавна видях колие от типа на това от последния епизод и се зачудих дали да го купя. Днес отидох, но беше продадено Tired . Голяма съм патка ooooh! .

Последна редакция: пн, 07 ное 2011, 20:43 от Impala

# 107
  • # супернатурална #
И покана няма да чакам. Хвърлям се и стискам всички видове палци, Импалко,  да не ме прескочат  Laughing
Сега, докато чешем клавиатурите може и да изглежда гот, а на живо може и да е пошло. Обещавам ако ме огрее да докладвам  Peace  Laughing

# 108
Малко информация за епизод 12.Изглежда ми да бъде интересен.
http://supernatural.bg/?p=2539

А по повод слаш фикшъните.Аз по принцип съм широко скроен човек, но повечето много прекаляват.Ако е с мярка ок, но предпочитам да чета неща като вашите епизоди.

И нещо малко по повод смъртта на Харли.Вие нещата ги знаете, но дано ви хареса.
http://twifun-bg.com/?p=166243

И рисунки на Сам, които са много добри.

Последна редакция: пн, 07 ное 2011, 21:13 от Jennifer3

# 109
  • # супернатурална #
Джен, благодаря за инфото. Наистина се очертава интересна серия  Peace

След малко мисля да си причиня "Конан Варваринът" и се чудя дали ще съжалявам или ще се радвам, че Джаред не изигра главната роля. Все се надявам да има шанс за по-качествени филми, но пък този май ще е касов  newsm78

# 110
Джен, благодаря за инфото. Наистина се очертава интересна серия  Peace

След малко мисля да си причиня "Конан Варваринът" и се чудя дали ще съжалявам или ще се радвам, че Джаред не изигра главната роля. Все се надявам да има шанс за по-качествени филми, но пък този май ще е касов  newsm78

Я да поспамя и аз - Галче, хич недей да се хабиш за Конан, освен ако не е заради Джейсън. И той не е чак толкоз хубав вътре. Гледах го и направо се радвам за Джаред, че не са го избрали за таз глупост - даже и при факта, че щеше да дойде в БГ да снима, пак се радвам, така че представяй си колко си струва филма. Simple Smile

# 111
  • София
Г. Краули, снощи аз си го причини "Конан" и се радвам, че не играеше Джаред...е, освен в единствената хубава сцена във филма - ще се сетиш коя е като я видиш Whistling, ако издържиш да изгледаш целия филм. Аз, ако не го беше пуснал мъжа ми хич нямаше и да го отразя - все се чудя защо продължават да бълват такива филми... ooooh!

Днес съм в настроение за давене...в разплаканите очи на Дийн. Mr. Green Причиних си малко драматични серии от предишни сезони и ми е вече леко на душата *откачав* Blush!

Аз мразИМ слаша - не коментирВАМ! Peace  Mr. Green

# 112
Koй искаше ново промо? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wXXlxYswWog Кратичко е, но пък ни кара да тръпнем в очакване за по-дългото. Дийн Heart Eyes все още е неотразим.

Айде на по-дългичкото промо на сватбения епизод: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=j4FvM_VgNxU

Булката все още не се вижда, но Дийн вече си каза предположението, че Сам може да е омаян от сирена.

Май наистина ще се окаже, че кандидат невестата е Беки, а? Поне по походката прилича на нея, но пък кой знае....А актрисата не пише, че ще се завръща. Ще си умра от любопитство до следващата петъкосъбота нощ.

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 00:27 от Dana_Scully

# 113
Добро утро, дами Simple Smile
Дейна, мерси за промо-клипчетата  bouquet

За слаш-фикшъните - щом се обичат младите - да се вземат, не ми пречи, не се потрисам повече, отколкото бих, ако са разнополови. И аз като Галчето не мисля за тях като за братята Сам и Дийн.

# 114
Т.е. като Дженсън и Джаред, и няма проблем. Но и за братята Уинчестър е винаги възможна позволително-обяснителната латино нишка: само единият да е син на Хуанито и Марисол, а другия - на Алехандро и Тереза, и е бил подменен в болницата.

# 115
  • гр. София
Т.е. като Дженсън и Джаред, и няма проблем. Но и за братята Уинчестър е винаги възможна позволително-обяснителната латино нишка: само единият да е син на Хуанито и Марисол, а другия - на Алехандро и Тереза, и е бил подменен в болницата.

Да де, ама  Хуанито и Тереза не бяха ли брат и сестра, близнаци, разделени още при раждането им от онази злата лекарка, Есмерадла? Дето беше влюбена в Антонио, бащата на Хуанито и Тереза, и мразеше майка им, Мария-Ана-Валерия-Касандра Де Санто Доминго-Нуньес?  Rolling Eyes

# 116
Въъъъ,Розе, е те сега ми върза очита на фльонга докато ги прочета всичките тия имена  #Crazy. Не се и наемам да разбера кой кой е  Joy.

Слашовете са ми тотално безразлични  smile3507

Новата серия обещава да е голяма гавра. Тук ще е и обещаната сцена в стрип-клуба, за съжаление едва ли ще се събличат тези, които ние искаме. Тук има снимки от заснемането на серията - http://canadagraphs.weebly.com/1/post/2011/10/supernatural-seaso … ar-dj-qualls.html

# 117
Еййй, вЕрно! Сега си спомних, че така каза отец Педро де Корасон Еспинадо малко преди да го суисидне кюрето Марко Фелипе де Кастаньето, който беше обладан от Азазел и знаеше, че само отдаването на тази забранена страст ще отключи демоничните способности на Сам.

Инфо за DJ Qualls тук и тук.

Злате,
Благодаря за снимките - насладиха ме Grinning с няколко чудесни изгледа на джаредовата В-страна.

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 12:46 от Impala

# 118
  • гр. София
Еййй, вЕрно! Сега си спомних, че така каза отец Педро де Корасон Еспинадо малко преди да го суисидне кюрето Марко Фелипе де Кастаньето, който беше обладан от Азазел и знаеше, че само отдаването на тази забранена страст ще отключи демоничните способности на Сам.

...за което отключване отдавна копнееше местната въртиопашка Луис-Анабела-Карелия Алмодовар, по мъж Камарго. В очакване на отключването та тайно сипваше арсеник в кафето на мъжа си и избираше нови чаршафи за спалнята от магазина на тайния си обожател Франко ди Есперанца Д'Алесио.

# 119
... който я ухажваше с тайната надежда, че, ако й се получи с фрателли Винчестерос, ще се присъедини и той.
Всичко това обаче беше известно на учителя по бойни изкуства дон Онорио де Карола, който...

Общи условия

Активация на акаунт