SUPERNATURAL: Slash fiction – our fandom’s the dark side

• 29 958
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
Съгласна!   love001

# 91
Как бързо само разпределиха Уинчестъри и територия, не е за вярване! Simple Smile

Галче, учудвам се, че на снимката, на която сте ни щракнали с Дийн в деликатна поза, не се е хванал поне върхът на "чокото" ми - днес цял ден стоя вързана на опашка и чак косата ми е щръкнала, та утре не знам как ще се покажа на работа. Simple Smile

# 92
Джен, дай жокер за загадката .... от 6 х 12?
Не е този епизод, но както казах е този сезон и даже ще подскажа още-от първата половина на сезона.

Много тъжно за кучето на Джаред. Cry
Ето и туита на Джаред

А за този фен-фикшън.Попрочетох накрая и просто ужас. SickТрябва да погледам някой епизод, че направо...

# 93
каква е историята зад снимката?
В последния ден от снимките на Сезон 6 J2 и Себастиян Роше се мотаели в караваната на Джаред. Джаред и Себастиян били с тениски с V-образно деколте и Джесън казал, че и той иска такава... и си скъсал тениската (ВЪХ!) [явно с обикновено деколте по врата]. Джаред - милото, нали малко му трябва - скъсал своята и тръгнал към Себастиян, а той: 'Не, не, тази ми е от хубавите / любима!' - нещо такова. Снимали се и все пак Джаред скъсал тениската му (на мен ми изглежда скъсана на снимката newsm78 , но така е в разказа). Мисля, че имаше и показнО някъде, със съответното озвучаване от Джаред, но не съм сигурна Rolling Eyes - може да съм го чела и да съм си представяла Crazy .

Импалке, аватарите в повечето случаи са разни колажи, а не истински наши снимки... така че ако обичаш... сега не е нужно да се показваш в целия си блясък, да ни комплексираш Simple Smile)))
ОК, връщам стария Peace , даже най-стария Heart Eyes .

Прочетох фен фика... Нормален... за типа си Flutter . Тук можете да видите и клипче, направено с чувство за хумор от моите любими русначета Hug . На мен поне не ми е отблъскващо.

За десерт - още една прилична моя снимка .

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 23:39 от Impala

# 94
Аз освен да ви кажа "лека нощ" от името на един "не-точно-ангел", "сакуоч" и "сръдльо".

# 95
  • гр. София
Понеделнишки привет и гушки за всички!  Hug Hug Hug

Последният епизод ми хареса, особено някои моменти от него: на първо място поради търсената прилика със сериала "Менталистът" (много любим за мен) и един от главните му персонажи, Патрик Джейн, който беше показан в лицето на огъващия лъжици руснак. Добре го бяха докарали, приличаше на Патрик. На второ място, защото ми напомни на епизодите от първи сезон, когато Сам и Дийн ходеха и трепеха гадини наред. На трето място, защото братята пак са заедно. Освен това, не мога да си кривя романтичната душица, заради прехвръкналите искри между Дийн и девойката. Посланието на Елън беше един път!  Laughing Костите в леглото ми напомниха на разказа "Роза за Емили" на Уилям Фокнър.  Simple Smile Макар че за практикуването на некромантия изобщо не е задължително да притежаваш кости от починалия, когото възнамеряваш да призовеш.

Обаче.... не знам защо така стана, но с милото предугадихме какво ще се случи в повече от половината серия  Confused А и липсата на развитие по въпроса с левиатаните не ми допадна особено. Изкараха ги невероятни гадини, а в същото време не дават много за тях. Да не стане като с Майката - силна, силна, а дадоха за нея в няколко епизода и я трепнаха за норматив. 

# 96
  • # супернатурална #
 Hug
В главата ми е по-празно от обикновено и няма какво да напиша, но не мога да гледам тмата на втора страница.

Joy

# 97
А след такъв пост очакваш ли изобщо някаква мисловна дейност, поне от мен?

# 98
  • # супернатурална #
М-нее... То и подписът ти добре издухва мислите  Rolling Eyes

# 99
 Joy Joy Joy  Ама аватарът ти готин, Галче! Ахам!  Импалке, видеото на рускинчетата е много сладко, хиля се тук на глас, че и ги разбирам Simple Smile

Отказах се да си превеждам откъса от слаш фика  Grinning  Опре ли работата до Гуглето и става смешно, а ми е неудобно да го дам на преводачката вкъщи  Grinning  Иначе по повод на здрачовата фикова лиература за що лимонада и що слаш съм чувала  Grinning Понасям, но в случая са братя пък  Crossing Arms  

Ванче, мъж ти те разбира винаги. Да Фнимаваш, ако имаш задни мисли  Grinning

Съчувствам на Джаред и бившата му мацка за кучето Sad  Боли винаги за домашен любимец, тъгували сме за костенурка, хамстер и заек. Не искам повече домашен хайван, боледуват като хората.

# 100
  • # супернатурална #
Не искам повече домашен хайван, боледуват като хората.

И аз така се заричам, но някак си хайваните сами ме намират  Laughing За едно съм категорична -  зайче повече никога - няма такъв рев  Tired

А сега за аватара да обясня. Това са двама расови и  страстни  мъже, които много приличат на Сам и Дийн, но не са те и в никакъв случай не са братя  Naughty Най-много добри приятели  Laughing

# 101
Абе щом са щастливи, ааайде  Grinning  Любовта няма граници

# 102
А сега за аватара да обясня. Това са двама расови и  страстни  мъже, които много приличат на Сам и Дийн, но не са те и в никакъв случай не са братя  Naughty Най-много добри приятели  Laughing
Така вече може. Ама тази ръка, стиснала до болка китката на другия - въх! *изпот* Joy

# 103
  • # супернатурална #
Ама тази ръка, стиснала до болка китката на другия - въх! *изпот* Joy

Абе ако го видя на живо може и да избягам с писъци, ама когато  си представям (и гледките и саунда  Joy ) и аз изпот от къде всякъде  Mr. Green

# 104
Ама тази ръка, стиснала до болка китката на другия - въх! *изпот* Joy

Абе ако го видя на живо може и да избягам с писъци, ама когато  си представям (и гледките и саунда  Joy ) и аз изпот от къде всякъде  Mr. Green

Аз със сигурност ще избягам с писъци. Simple Smile И като го гледам/чета, ефектът е почти същия - само дето не пищя. Представям си каква ли загуба за женското човечество би било, ако слаш-фикшъните бяха истина и повече ме е яд, отколкото ме е гнус. Simple Smile 

Общи условия

Активация на акаунт