SUPERNATURAL: Slash fiction – our fandom’s the dark side

• 29 545
  • 722
  •   1
Отговори
# 330

....
  - Дяволски си прав, човече. Но всичко по реда си. Смятам, че е време да си вземем почивка. Мария.... (Дийн прехапа устни силно и физическата болка успя да измести другата) спомена веднъж "Римска баня". Каквото и да означава, искам да го видя.
  - Няма да вляза гол в едно помещение с теб, Дийн.
  -Всъщност се надявам на по- добра компания. А и нямам желание да те комплексирам
  - Мечтай си - усмихна се самодоволно Сам, отпи голяма глътка от чашата си и започна да си представя горещата вода, обливаща тялото му, гъстата пара обвиваща нечие друго тяло, което се носи към него, протяга ръце и....   
    - Отивам да тренирам - скочи решително и се забърза към лостовете. Дийн го проследи с поглед, засмя се и усети, че тъпата болка в гърдите му започна да намалява.

Червената Мaзда на Елена спря пред хотела, и тя слезна бързо, бързо от нея отправяйки се към бара, където знаеше, че може да намери момчетата. Огледа малкото помещение, но нямаше и следа от тях.
- Виждали ли сте двамата американеца? - попита припряно сервитьорката.
- Ниския сладур излезе преди малко, ... и не знам къде отиде. А другия, високия мъжага е отзаде май, тренира.
Елена, се отправи с бърза крачка към задния двор на хотела. Чу едва доловимо пъшкане и забави ход. Притесни се да не хване Сам в някоя неловка ситуация. Подаде се из зад ъгъла предпазливо и погледна в посока на Сам. Той бе с гръб към нея, набиращ се на лоста. Мускулите на гърба му се открояваха ясно. Напрежението в тях ги караше да потреперват леко при всяко набиране и спускане. Капките пот покрили тялото му, го правеха още по предизвикателно.
Елена плъзна очи по цялата дължина на спортуващия мъж. От силните рамене, спусна поглед по широкия му гръб. ... по стегнатия ханш, покрит със спортни панталони, леко паднали, но прилепнали достатъчно и очертаващи перфектната му форма. От там погледа й продължи по дългите му у стегнати бедра .... прехапа устни и неволна въздишка се отрони от устните й. Това стресна Сам, той се пусна грациозно като котка и се обърна. Това хвана Елена неподготвена. Червенина заля цялото й лице и я накара да се почувства доста неловко. Прокашля се и хвана кичур коса между пръстите си. Започна да го върти нервно, без да смее да погледне Сам в очите.
- Мисля, че има един случай който може да ви заинтересува. - едва се чу гласът й.
Сам се приближи бавно към нея. Плъзна ръката си през раменете й и почувства нервното й треперене.
-Ела да седнем .. - гласът му бе леко дрезгав. - и да ми разкажеш по подробно.
- Ъъъ, и Дийн? - ръката на раменете й тежеше й я караше да се чувства супер малка и чуплива. Но и сладка вълна я заля и стовари цяло cи напрежение долу, ниско в корема.
- Най вероятно се разхожда някъде. Ще дойде всеки момент. Кажи ми сега за случая - бяха седнали в едно от притъмнените сепарета в бара.
Елена се прокашля и вече малко по далеч от неговата близост се почувства по сигурна в себе си. Напрежението в гласа й бе изчезнало.
- Странен случай, според мен ... Млада двойка е намерена преди два дена в апартамента си в Пазарджик, мъpтви. Няма следи от взлом, нито от някакво друго насилие. До тук всичко добре, само че най странното е че очите са им били изпити и лицата изсъхнали. Ден по късно същия случай, но този път на сама жена, която е била съседка на младата двойка. Пак очите изпити, а лицето изсъхнало.
- Хммм, това много ми напомня на ... - Сaм се замисли, наклони леко глава и вената на врата му се очерта пулсираща.
"Елена се изправи рязко и се наведе напред. Вдиша дълбоко от миризмата на мускус и одеколон която се носеше от Сам и караше всяка фибра на тялото й да трепти. Докосна с устни вената, после леко я захапа и с върха на езика си остави горещи дири по врата му. ...."
- .... затова, когато Дийн се върне, предлагам да ... Елена, Елена - Сам размаха ръка пред лицето й с което я изведе от транса в който беше попаднала.

Айде след поредното ми намесване  Rolling Eyes ... отивам да гледам епизода.
 Hug Hug Hug

# 331
Импалко, забелязваш ли, че не съм в състояние нищо да ти откажа  Joy
Фактът ме изпълва с неизпитван досега трепет. С други думи, радвай се, че сме далече Joy .

Творческо вдъхновение:
(цъкабъл, естествено)

PS. Не мога да илюстрирам мезето, защото мммммного обичам, а не съм хапвала от мнооого дълго време и най-много да си потроша монитора hahaha .

# 332
татко Джон много хубав бре

а коя е таз мацка с него? някаква актиска е, ама не я знам
[/b]

# 333
Казва се Хилари Бъртън, имат дете, но не са женени. Наистина е актриса, от сериала 'One Tree Hill', пак на CW. Там играе и Чад Майкъл Мъри - приятел на Джаред, с когото са играли заедно в 'Gilmor Girls' и 'House of Wax'. Играл е и в 'Dawson's Creek', но не са се засекли с Дженсън. Женен е за София Буш - също актриса от 'One Tree Hill'. Но най-важното е, че там е играла и любимата ми екс г-ца Харис понастоящем г-жа Екълс. Ако се поразровя още малко и Розето ми помогне, може да спретнем още една заплетена латино драма с палаво-романтичен привкус Laughing . Докато кръстосаме всички възможни двойки (и не само Whistling ), разнополови (и не само Mr. Green ), ехеее Joy ...

# 334
Импала, това се казва отговор !!!!!!!~!!

ама те вярно в Холивуд са си като в Латинска Америка Simple Smile))

(цъкабъл, естествено)

само на мен ли ми се струва, но Дженсън е позаякнал....[/color][/b]

# 335
Здравейте.Много интересен се очертава тукашния епизод.  bouquet

Ето тук Джаред с племенницата  си Мелани и с приятеля си Чад Майкъл Мъри.Май сега Джаред е на почивка за малко.Поне нещо такова прочетох в туитъра му. newsm78

И докато сме на вълна на Джаред.ТУК МОЖЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ДЖАРЕД ЗА ЗНАМЕНИТОСТ ПОД 30 ГОДИНИ Много е оспорвано.Пък е хубаво той да спечели.Смятам, че напълно заслужава.Можете да гласувате колкото пъти искате.Срокът е до 23.11.2011г.
Нали не искате после да плаче Laughing

# 336
Нали не искате после да плаче Laughing
A, може и да поплаче, защо не Mr. Green . Кротко ще го гушна, ще притисна лицето му в D-дантелите... Ще го утеша за нула време.

Снимката с Чад идва като по поръчка, а надписът на заден план много ме радва - знае от къде да пазарува наш'то момче.

Туитът за триптофановата кома не го разбрах Rolling Eyes . Знам само, че изразът е от последния епизод. Потърсих инфо и ето какво открих в urbandictionary.com (тази година празникът е на 24 ноември). Иначе триптофанът е незаменима аминокиселина, която се съдържа в богатите на протеин храни, и е в основата на синтеза на серотонин (моноаминен невротрансмитер Mr. Green , важен все за хубави неща, сред които сексуалността и апетита) и дрън-дрън... Там вече се обърках Crazy и се отказах.

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 15:50 от Impala

# 337
Подкрепих нашето знаменито момче  Grinning  Давайте и вие на линка от Джен, че един му диша във врата. 

Чад Майкъл Мъри много се е променил от времето, когато съм го мяркала в One Tree Hill . 

# 338
Здравейте,

Галче, Би - чудесно начало на седми епизод! Давайте в същия дух, че ми се ще да видя какви ли ще ги вършат момчетата и особено Сам ( Wink ) из Пазарджик.

По загадката: Галче, това не е ли епизода от четвърти сезон с мистериозния телефон SHA33? Онзи, от който духовете се обаждаха на потенциалните си жертви и ги примамваха, а накрая се оказа, че гадината е шефа на телефонната компания?

По епизода:
Супер интересна серия! Ей това е СПН, каквото го помним и обичаме. Епизодът имаше доста допирни точки с "Wendigo" от сезон 1, но нещата не се припокриваха чак дотолкова, че да дразнят. Жалко само, че Джърси Девил-а се оказа нещо друго, а не "девил".
Не давам да ми пипат Бобито! Ай са го отстреляли, ай съм организирала протестна акция пред портала на студиото във Ванкувър. Вярвам, че доста последователи ще си намеря.
Иначе серията имаше доста съспенс, определено беше неочаквана, а и този Дик страшно много започва да ми се нрави - нещо като новият Краули го възприемам, само че по-тъмен, страшен и заплашителен.
Дрогиран Дийн = безценни моменти на хилеж. Даже в един момент ми се дощя да не му минава дрогата. Simple Smile
Не знам как ще се изтрае до 03.12, когато ще е следващият епизод.

# 339
  • # супернатурална #
Давайте в същия дух, че ми се ще да видя какви ли ще ги вършат момчетата и особено Сам ( Wink ) из Пазарджик.

А на мен ми се ще някой да ги поеме първо в Пловдив. Желаещи?  Whistling

Ако се поразровя още малко и Розето ми помогне, може да спретнем още една заплетена латино драма с палаво-романтичен привкус Laughing . Докато кръстосаме всички възможни двойки (и не само Whistling ), разнополови (и не само Mr. Green ), ехеее Joy ...

Това по-скоро ми прозвуча като много динамиен немски проект, с образователно-яяяя! - шнелест привкус  Joy , ама може да съм прекалила с моноаминения невротрансмитер  Shocked  Laughing

По загадката: Галче, това не е ли епизода от четвърти сезон с мистериозния телефон SHA33? Онзи, от който духовете се обаждаха на потенциалните си жертви и ги примамваха, а накрая се оказа, че гадината е шефа на телефонната компания?

Дейна, ти гониш  Peace

# 340

Дейна, ти гониш  Peace

Веднага се включвам в гоненицата:

# 341

Ето, да се посмеете малко.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 342
А аз си мислех че моя комп. зацикли   Joy Joy Joy

Искам да ви поздравя с едно много любимо мое парче (но става още по хубаво, акомпанирано от подходящите мъже  Mr. Green )

Дейна
, едно малко жокерче  Praynig ... 4-ти сезон (по прическите на двамата).

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 23:31 от bichito

# 343
Дейна[/b], едно малко жокерче  Praynig ... 4-ти сезон (по прическите на двамата).

М, нее. Пробвай пак. Simple Smile

# 344
Просто ей така ... за да не сме на втора страница

Общи условия

Активация на акаунт