SUPERNATURAL: Slash fiction – our fandom’s the dark side

• 29 644
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
Ох Дейнаааа, много си "лоша"  Hug, това с клипчетата е толкова заразяващо.
Мисля мога да твърдя, че този епизод ми е любим от досегашните в седми сезон. А тази сцена ... думи нямам просто да опиша, кискам се като ...

# 601
Бичи,
 Hug Hug Hug

Най-накрая и почти безсмислено излиза 7.10 'Death's Door' Episode Preview-то: http://www.youtube.com/watch?v=1PXnbk6NKQo

Mнението ми за епизода: Много ми хареса Peace , въпреки че първата половина ми се струваше някак мудна ли, накъсана ли - не знам, но при всички положения като за повторно гледане. Втората половина беше много по-силна, наситена: любимият ми Дийн Heart Eyes , Боби (“Because they are my boys!”), а краят - неясен и държащ в напрежение. Ехаа!

Промото за 7.11 'Adventures in Babysitting', който ще гледаме чааак на 06 януари, и 7.12 'Time after Time after Time':

Спойлери за 7.14:
1. Episode 7.14 will be called "Plucky Pennywhistle's Magical Menagerie" and will feature a character called Howard. He works at Plucky Pennywhistle's Magical Menagerie which is Chuck-e-cheese style place (източник);
2. Question: Dude… show some love. Where is the Supernatural scoop? — Robin
Ausiello: During an upcoming visit to Plucky Pennywhistle’s Magical Menagerie — think Chuck-E-Cheese minus Chuck and possibly also the cheese — the Winchesters will run afoul of an employee who comes off like Peter Pan… but underneath is probably more like Captain Hook
(източник).

Нищо не разбрах Crazy Crazy Crazy .

Последна редакция: сб, 03 дек 2011, 05:16 от Impala

# 602
още не съм гледала епизода, а и не знам кога ще успея, защото имам разни задачки за днес... но като гледам подписа на Импала, направо ммммммммммммммм
дано това да е новия епизод, а не от някое промо за по-нататък... защото нямам търпение

аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

хубава събота на всички

# 603
Вече има и субтитри за новия епизод  Simple Smile  http://DMCA-removal-from-Google/search.php?t=1&id=77941

# 604
 smile3518 smile3518 smile3518
Не може Боби да умре! Просто не може! Жътварят греши - момчетата няма да се справят без него! Ще са като изгубени без него. Все едно да изгубят Джон отново.
А оня с трансплантацията на органи беше отвратителен. Въпреки, че аз по принцип съм за даряването на органи - може да спасиш живот и смъртта ти да не е напразна, но точно в този момент, с Боби, беше ужасно. А бедният ми Дийн....Днес се нагледах на тъжните и отчаяни физиономии на Дженсън.

Дийн е прав за лакрицовите неща. Но според мен Джет Лий ще нарита задника на Чък Норис. smile3503

# 605
  • # супернатурална #
Здравейте, сладки  Hug Искате ли ново промо?

Heart Eyes
Надявам се догодина драмата да отстъпи на екшъна.

Сега, може и да ми наскачате  Laughing ама да си кажа мнението. Не че Боби няма да ми липсва, а и момчетата много ще страдат, ама ми се струва, че ще го изгубят. А след това вече наистина ще се стегнат, ще впрегнат цялата болка, омраза и ожесточение и ще издухат левитаните от планетата.
Серията май не  беше от най-силните, но ми хареса когато Боби каза, че е осиновил две момчета и те са станали герои. Много тъжно беше като показаха празния диван на Боби  Tired Аа, и аз мисля, че Джет Лий ще нарита Чък  Laughing

# 606
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
+ 1 за Джет Ли от мен и +1 за Чък Норис от мъжО

Много тъжно за Боби, но ако питате мен, мнго и изкара  Crazy

# 607
 newsm09 О, Боже, какво ще правят на Сами в следващия епизод???? Мрън, искам 6ти януари да идва по-скоро. Има повече от месец!!! smile3518

# 608
Парчето от промото е Konqistador - Courage Riot . Близо до моя извратен вкус.

За Мирка Hug - HQ промо снимки от 4.20 'Тhe Rapture'

Aз пък съм за Уокър, тексаски рейнджър, който може да изтрепе всичко, също като Колта Joy . Справка - Season 6 Gag Reel Joy .

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 03 дек 2011, 20:37 от Impala

# 609
  • гр. София
Ох,  Cry много ревлив епизод беше това за мен. Много мъчно ми беше и за Боби, и за братята.
Дж2 изиграха страхотно болката, страданието и скритите надежди докато стояха в коридора пред операционната. На Джаред гърдите така рязко се надигаха и спускаха, такъв влажен тъжен поглед имаше, че просто не мога да кажа друго, освен "браво". А Дженсън според мен страхотно изигра сцената с онзи, дето говори с него за даряването на органи. Силни моменти и силна актьорска игра.
Иначе по отношение на това дали Боби ще умре или не, май съм на позицията на Галчето. Струва ми се, че точно така ще стане, уви  Confused

Мъничко да се редактирам: не спирам да си мисля за епизода и ето тази песен все ми изскача в съзнанието. Поздравявам ви с нея.

Важно е да има хора, които да обичаме и които да ни обичат. Трябва да ценим това.

Последна редакция: сб, 03 дек 2011, 20:34 от Зимна роза

# 610
много ми хареса епизода...

ще изчакам да го изгледате всички и тогава ще коментирам

Импала, от къде е този подпис???????

# 611
Олелеее, имамло Господ!!! И той е жена, а  молитвите ни бяха чути. Не че има нужда да го казвам, но на края си отваряйте очите на четири!  Shocked
 Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=baQeFS29Wqg
Oт това легендарно клипче Laughing . Да си призная, бях забравила да гласувам, но снощи, след точната стимулация, Галче, се отчетох към 50 пъти, Галче hahaha .
Публикувам отново линка: http://www.peopleschoice.com/pca/vote/votenow.jsp . "Let's win this!" newsm18

Последна редакция: сб, 03 дек 2011, 21:01 от Impala

# 612
Надявам се не пререждам някой, но ме сполетя лека муза.

...
Когато по-късно се прибраха Дийн продължително търка устните си с четката за зъби. Все му се струваше, че върху тях все още стои залепнал отпечатък от целувката на Медуза. Е, поне й бяха видели сметката. Сега оставаше само да помогнат на Краули да намери меча на Персей. Не му беше особено приятна мисълта, че ще работят за него, но нямаха избор – ако Луцифер отново станеше крал на Ада, всичко щеше рязко да тръгне по наклонена плоскост и не се знаеше как ще свърши. Е, всъщност се знаеше – нямаше да свърши никак добре. Понякога измежду две злини се налага да избереш по-малката, каза си Дийн, остави четката за зъби в чашата и излезе от банята."

"Сам усети сладникавата миризма, да се носи тежко около него. Огледа се, но не видя никой, тъмнината му пречеше и сякаш ставаше по гъста и по гъста. "САААааааМ", чу гласа й и докато успее да попита кой е там, усети отровната целувка на МЕДУЗА.
"Дум-дум-дум", какъв е този шум, запита се Сам. Имаше чувството, че нещо ще се пръсне в главата му. "Не, само това не, само спомените да не се завръщат!!!" уплашено помисли Сам. МЕДУЗА не спираше да го целува, малки нежни целувки, които толкова много му харесваха и му напомняха за ... любов. Целувки които караха пеперудите в корема му да се множат скорострелно. Целувка, която той свързваше само с един единствен човек" .... "Дум-дум-дум", но какво ставаше?
Целувката стана по страстна. Трябваше да спре МЕДУЗА, не можеше да й позволи да го целува ...
- МЕДУЗА нееее - стенеше в съня си Сам.
- Сам, Сааааам - Хербьорг тихичко го викаше от страната на сънищата. - Саам.
- Къде съм? И Ме... ? - облекчението го заля като студен душ. Това бе просто сън. Просто лош сън.
"Дум-дум-дум"
- Но какъв е този шум? - Сам се изправи в леглото, а с него и Хербьорг. Ослушаха се, но не се чу никакъв шум.
Навлякоха набързо дрехите си и слезнаха долу. За тяхна изненада, всички се бяха събрали на входната врата, а пред нея стоеше Краули.
- Ти!!! Какво искаш? - Дийн престъпи напред и стисна юмруци.
- Дийн, любезен както винаги. Ако някой ден ме попиташ как съм, да знаеш ще го приема като обида! - тетралноста на Краули си беше направо за номинация.
- Няма ли да ме пок...
- Не - казаха в един глас прекъсвайки го, Дийн, Сам и Александра.
Хербьорг стоеше още на стълбите и му хвърляше кръвнишки погледи. Бьорн, усетил яроста й, се приближи до нея и положи закрилнически, ръка на раменете й.
- Дийн - Джон произнесе името му тихо. - Остави го!!!
- Да Дийн, най-добре ще е за всички, да ме изслушате, това което имам да ви кажа - обади се Краули и показа белите си зъби в широка усмивка.
Всички се отдръпнаха и му направиха място да мине.
- Боби!!! Моля те - вдигна театрално ръка за да го спре - без целувки!!! - и престъпи напред.
Съпроводиха го до салона и след две крачки, го спряха наобикаляйки го.
- Намирам се в "Дяволски капан", нали? - подсмихна се, отговаряйки си сам. - Мислех, че вече се познава ме! Или какво, все още ми нямате доверие?!? - погледна ги като малко и палаво момченце.
- Ок, ок! Макар да идвам с мир, няма да обърна внимание на НЕгостоприемството ви.
Всички го гледаха мълчаливо. Търпението на всички започна да се изчерпва.
Краули бръкна във вътрешния джоб на сакото си и изкара една джобна манерка с любимото си уиски. Отпи една голяма глътка и вдиша дълбоко.
- Известен ви е факта, че търсех Медуза - при споменаването на името й Дийн направи гримаса на погнуса, а Сам леко се изчерви. - Вие двамата никога няма да се откажете да се забърквате в любовни афери със лошите във филма. - Хербьорг погледна въпросително Сам, но предпочете да премълчи.
- Спокойно скъпа, той е способен да ти изневери единствено в сънищата си и дори тогава се чувства зле. Обичате прекалено много - каза и обърна бялото на очите си.
- Та ... да не се отклонява ме. И така, накратко. Търсех МЕДУЗА, защото преполагам се досетихте, има проблеми с най важната клетка в моето царство. Но, не е проблем който не мога да реша. Та след като един маловажен човечец намери начин да предизвика и съживи МЕДУЗА с .. разбира се моя намеса. От цялата ситуация, аз излизах повече от печаливш. Сделката беше добра. ... Знаете, че Меча на Персей, без щита е почти незначим, но двата заедно могат да бъдат много мощно оръжие. И АЗ, за мое огромно щастие, имам щита. Да, да, обичам да колекционирам антики!!! Сега, това от което се нуждая е Меча, за да мога да разреша глупавото недорозумение.
- Предполагам знаеш къде се намира Меча?!?! - каза го повече като твърдение, отколкото като въпрос Джон.
- Имаш право Джон Уинчестър. Благодарение на друга изгубена душа.
- И? - попита Дийн нетърпеливо.
- И, - усмихна се жално Краули. - човека за жалост не успя да ми донесе Меча. Лоша кончина го сполетя. Реших сам да си свърша работата, но там където се намира за мой ужас, моята персона не може да влезе. Тъй като е заобградено със защитни знаци ... - направи физиономия на фалшиво отчаяние.
- И искаш ние да ти направим УСЛУГА, като отидем и ти го донесем?!? - попита почти съскащо Сам.
- Защо? Защо си мислеш, че ще го направим? Каква ще е нашата изгода? - продължи все в същия тон Сам.
- Защото .... - започна Краули, а тона му се понижи, и стана някак леден. - ако Луцифер, успее да излезе, което днешната дата в полунощ ще му позволи, повярвайте ми и Господ няма да може да ни спаси от насъбралия му се гняв. И аз, колкото и да ви е странно, съм по малкото зло. Много по малко, което си умира от желание да ви и вие да го оставите намира.

А сега отивам да си изтегля епизода и да го гледам, че явно си заслужава, според кометарите  Flutter

Бела добре завърнала се   bouquet

# 613
  • гр. София
Ау, Би, страхотно продължение!  Hug
Най-накрая картите са на масата и крайната цел е ясна.

# 614
Според мен Боби е вече мъртъв. Наистина не ми се иска да е така, но мисля, че е истина.
Сега изборът му е или да остане като дух, или да продължи с Жътваря.

Общи условия

Активация на акаунт