SUPERNATURAL: Slash fiction – our fandom’s the dark side

• 30 326
  • 722
  •   1
Отговори
# 615

Бела добре завърнала се   bouquet

Благодаря, ами.... аз се завърнах и след това

Олелеее, имамло Господ!!! И той е жена, а  молитвите ни бяха чути. Не че има нужда да го казвам, но на края си отваряйте очите на четири!  Shocked
 Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=baQeFS29Wqg
Oт това легендарно клипче Laughing . Да си призная, бях забравила да гласувам, но снощи, след точната стимулация, Галче, се отчетох към 50 пъти, Галче hahaha .
Публикувам отново линка: http://www.peopleschoice.com/pca/vote/votenow.jsp . "Let's win this!" newsm18
умрях.....................................

сега въпросът е дали да остана като дух или да продължа с жътваря!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 616
  • # супернатурална #
Сега изборът му е или да остане като дух, или да продължи с Жътваря.

И според мен дилемата ще е тази. Само да не натресат на момчетата духът на Боби, с който трябва да се справят. Айде стига вече мелодрами. То вярно, че ги искахме голи и страдащи, но все пак повече голи и по-малко страдащи  Crossing Arms

Да си призная, бях забравила да гласувам, но снощи, след точната стимулация, Галче, се отчетох към 50 пъти, Галче hahaha .

Можеш да разчиташ винаги на нас тримата  Flutter

А ето и разултата от предишното гласуване

hahaha

- Боби!!! Моля те - вдигна театрално ръка за да го спре - без целувки!!! - и престъпи напред.

Би, никой не познава папА толкова добре, колкото ти  Laughing

сега въпросът е дали да остана като дух или да продължа с жътваря!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b]

Ако има и минимална възможност да те залеят и запалят, избирай първото  Wink

Последна редакция: сб, 03 дек 2011, 22:11 от Г. Краули

# 617
Само дето не можеш да си избираш ловеца, който ще те залее и запали.
Но по-добре Боби да продължава с жетваря. Обаче е адски гадно, не само, че умря, ами и му тръснаха такъв гаден Жътвар. Защо не му пратиха Теса? Тя е такава сладурана Heart Eyes

# 618
  • # супернатурална #
Аа, тя Бела не иска да избира, иска да комбинира  Laughing

# 619
Аа, тя Бела не иска да избира, иска да комбинира  Laughing

колко добре ме познаваш !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

о, да!!!!!!!

искам да ме залеят и запалят!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

оооооооооооооооо, даааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 620
Ам..всъщност е Salt & Burn(не ти, бубе, за фразата иде реч). Демек искаш да те посолят и запалят newsm48

# 621
По книгите пише и практиката ми показава, че първо е запалване-то, а после заливане-то, освен ако запалване-то не е от втората смяна, която идва след първата, която вече е извършила заливане-то и си почива. Или не чак толкова. ОХ!

Белс,
Шмуг, мила Hug .
PS. Приеми ме като бонус Flutter или ме игнорирай, както решиш Joy .

Можеш да разчиташ винаги на нас тримата  Flutter
Heart Eyes

Последна редакция: сб, 03 дек 2011, 23:29 от Impala

# 622
Здравейте, здрвейте,

За мен днес беше един много специален и изпълнен с хубави емоции ден, Flutter така че още не съм гледала епизода, но като ви гледам коментарите, хем ми е любопитно, хем ми се иска още мъничко да си удължа очакването. Само като прочетох за Боби се попритесних... не искам да умира. Sad

Гласуванката върви добре, само за последните 3-4 дни съм цъкала към 100 пъти, а и мисля да продължавам в същия дух. Simple Smile

Би, страхотно продължение на епизода.  bouquet

# 623
Най накрая и аз по нощите да  изгледам епизода.

Хареса ми, определено ми хареса. Това, че показаха малка част от неговата история, спомените му. Сега ми стана ясно защо никога не е имал деца (макар да съм се запитвала 1-2 пъти).
А на последния спомен, ... е там вече не издържах.Всъщност започнах да цивря още като се събуди и ги нарече "ИДИОТИ". Но после  Cry
Макар, че жътваря беше прав, имаше кратък живот и го изживя добре. Отгледал е две момчета, които са станали герои и подобре да умре и той геройски отколкото от някоя цироза.

Ще ми липсва и осоенно много вечното - "Balls" !!! Надявам се дане го направят нещо сапунено. По добре да го оттеглят така от сериала, отколкото да го зацапват още повече.

Hug Hug Hug Благодаря ви момичета за милите думи, радвам се че ви харесва продължението.

# 624
# 625
# 626
  • # супернатурална #

when you push his knees together, he's taller than I am!!!!
 Joy Joy Joy

Пояснете, моля, за френско говорящите  Laughing Нещо в смисъл, че ако ги изправи ще е висок колкото него ли  newsm78

Авансово плащане на превода

# 627

when you push his knees together, he's taller than I am!!!!
 Joy Joy Joy
Пояснете, моля, за френско говорящите  Laughing Нещо в смисъл, че ако ги изправи ще е висок колкото него ли  newsm78

да, точно такъв е смисълът - че ако си опъне краката, ще е по-висок

По книгите пише и практиката ми показава, че първо е запалване-то, а после заливане-то, освен ако запалване-то не е от втората смяна, която идва след първата, която вече е извършила заливане-то и си почива. Или не чак толкова. ОХ!

Белс,
Шмуг, мила Hug .
PS. Приеми ме като бонус Flutter или ме игнорирай, както решиш Joy .
[/color]

как ще те игнорирам....ти си прекрасен бонус

# 628

Ооо, и в аванс заплащаме, браво Laughing
Както каза и Бела, Джаред се майтапи, че ако събере коленете на Дженсън, той става по-висок от него Joy Миличкия, наистина има покъртителни крака Laughing

# 629
Пояснете, моля, за френско говорящите  Laughing Нещо в смисъл, че ако ги изправи ще е висок колкото него ли  newsm78

Ооо, и в аванс заплащаме, браво Laughing
Както каза и Бела, Джаред се майтапи, че ако събере коленете на Дженсън, той става по-висок от него Joy Миличкия, наистина има покъртителни крака Laughing

Прекрасни са, както и всичко друго в него (на туй му се викало "безкомпромисна фенска любов"). Както и преди съм споменавала, това че крачката му леееекинко се отклоняват от вертикалната линия ни най-малко не би представлявло пречка за мен, ако ми се случи угоден момент да приклещя въпросния господин на някоя конвенция... Crazy  Te затова и няма да ме пуснат на конвенция никога. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт