Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 50

• 72 969
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
В Теско има намаление 30% с код vipevent. Май Черния петък започна.

Привет ,аз имам едно въпросче и ще се радвам на отговор.При мен пише,че мога като първа поръчка да ползвам 15лири надолу-в този случай дали може и този код и той за кое теско е или за всичко?

# 256
Здравейте!

Споделете къде мога да намеря Лего на добри цени

bouquet

ОТ mytoys.de или Amazon.co .uk.....трябва да се следи и да се сравнят цените Peace
А в момента и от Ла Редут /Франция/...Има кодове за -20 Е от цената на определени играчки в каталог. Вчера поръчах това за племенника ми - http://www.laredoute.fr/vente-l-unite-de-police-mobile.aspx?prod … 1&secintref=1, с кода излезе по-малко от 40 лв., а в БГ цената му е около 100  Rolling Eyes

Как да разбера кои играчки могат да се пазаруват с този код?Нещо не се оправям в този сайт.Благодаря предварително ако някой отговори

# 257
sterimar4 препълнена ти е пощенската кутия и не мога да ти отговоря на съобщението  Peace

# 258
Извинявам се но къдеЙ го тоя черен петък???? Единственото намаление, което намерх днес беше в Хиполенд.

И наистина дайте малко инфо за тези кодове в Ладедута, че съм си харесала там една играчка за детето, пък така ми идва скъпичка. То Ларедута малко не попада в тази тема, но така и така се помена....
аз ей това съм харесала http://www.laredoute.fr/vente-table-d-activites-reversible.aspx? … amp;source=search

# 259
  • София
Някой поръчвал ли е от Kiddicare? С кой посредник? Бързо ли идва доставката?

# 260
Някой поръчвал ли е от Kiddicare? С кой посредник? Бързо ли идва доставката?
Каквото и да си избрала, потърси го в ибей. Същите неща ги има на същи цени там и можеш сама да си поръчаш. Скоро сравнявах столчетата за кола на Бритакс, затова имам информация. 
За миналата Коледа пък купих едно конче от ибей, на същата цена, като в сайта. Peace

# 261
Извинявам се но къдеЙ го тоя черен петък???? Единственото намаление, което намерх днес беше в Хиполенд.

И наистина дайте малко инфо за тези кодове в Ладедута,
има теми -за ЛР,за кодовете и за транспорта от ФР.ПОтърси ги в подфорума.Peace

# 262
  • София
Привет дами,
Моля дамите, които използват Габко за транспорт да ми кажат с колко забавяне им изпращат мейл, че поръчката им е на английски адрес. Аз вече пуснах две поръчки, от както предлагат и тази опция за известяване и на едната ме информираха един ден след като реално са я получили. На втората, обаче, която ми е от Аргос - в страницата на Аргос статуса е, че в понеделник е предадена на адрес, а аз 5 дни по-късно още нямам потвърдителен мейл от Габко, че са я получили. Има ли повод да се притеснявам, че поръчката ми не е предадена на правилния адрес?

# 263
Аз в суматохата с черния петък в Амазон, забравих да се отчета за поръчката си от Ocado.
Всичко дойде без проблеми - Аптамил и бебешка козметика на Веледа, много съм доволна и пак ще поръчвам.
Дори ми бяха пратили подарък ваучер за вино, обаче с много кратък срок - до вчера  Mr. Green

# 264
  • Пловдив
Споко, те сега ще почнат да ти пускат по мейла всяка седмица нов код Wink

# 265
  • София
Норе, харесах едно столче, което май още не е пуснато почти никъде. Няма го в Ибей. Със сигурност ще се появи, но не ми се чака.
А от http://www.preciouslittleone.com дали мога да платя с бг карта? Доставят само до Англия.

# 266
А от http://www.preciouslittleone.com дали мога да платя с бг карта? Доставят само до Англия.

С тези не се захващай. Не може да ползваш БГ карта, но и отвсякъде са дървени. Дано намериш на друго място каквото търсиш.

# 267
  • София
Бубе, би ли споделила защо така? При тях намирам столчето за 50, а в Киди е 70  newsm78

# 268
  • Пловдив
Здравейте момичета,бихте ли ми казали дали номерата на Кларкс отговарят.Интересува ме 9 1/2 ако някой има моля да измери. Praynig

# 269
Бубе, би ли споделила защо така? При тях намирам столчето за 50, а в Киди е 70  newsm78

Миналата година исках да купя няколко неща от там, защото ми харесаха цените им. Помолих снаха ми да ми ги поръча, защото първо опитах с БГ карта, но ме отрязаха. Тя поръча с английска карта с един и същи билинг и шипинг адрес и се започна едно чакане... След три седмици я помолих да им се обади и да попита какво става. Те започнали да я изпитват-имена, данни, доказателства да им пращала. Щели да проверят и да и пишат дали ще и пратят поръчката. Да полудееш. Накрая и казах да им каже, че се отказваме и си взех каквото ми трябваше от други сайтове.

Общи условия

Активация на акаунт