Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 50

• 72 798
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Момичета,
пак съм аз с моите терзания и Get the label  Confused Направих поръчка на 29.10, на 03.11, получих писмо, че е диспачната, но до момента в аканта нямам информация, че е получена на английския адрес на Габко. Стандартния срок за доставка е 3-5 раб. дни ( аз използвах момента с безплатната доставка ), е те минаха. Много се притеснявам, тъй като аз съм написала стария адрес на Габко, който е валиден до 15.11 . Помня, че имаше и други момичета поръчали в този период, искам да ги помоля да пишат какво се случва с техните поръчки, или пък ако някой друг може да ме посъветва какво да направя.
Благодаря  Praynig

# 121
  • Пловдив
Момичета,
пак съм аз с моите терзания и Get the label  Confused Направих поръчка на 29.10, на 03.11, получих писмо, че е диспачната, но до момента в аканта нямам информация, че е получена на английския адрес на Габко. Стандартния срок за доставка е 3-5 раб. дни ( аз използвах момента с безплатната доставка ), е те минаха. Много се притеснявам, тъй като аз съм написала стария адрес на Габко, който е валиден до 15.11 . Помня, че имаше и други момичета поръчали в този период, искам да ги помоля да пишат какво се случва с техните поръчки, или пък ако някой друг може да ме посъветва какво да направя.
Благодаря  Praynig

Нямаш ли тракинг номер? С кой куриер ти доставя сайта до адреса в УК?

# 122
Момичета,
Благодаря  Praynig

Ами, търсих тракинг номер, тъй като доставят с DHL, но няма ...

# 123
Аз се разписах с първа поръчка в ocado. Поръчах Аптамил и мазила на Веледа бейби - бяха с 33% намалени, ползвах и код за намаление 15 %, а до колкото се ориентирах няма как да избегна такса доставка, но поне може да избереш кога да се достави  Laughing
Сега, като при всяка първа поръчка от нов за мен сайт се притеснявам дали всичко ще пристигне без проблем  Praynig

И аз поръчах същите неща,но незнам кодовете от къде се взимат

# 124
Аз се разписах с първа поръчка в ocado. Поръчах Аптамил и мазила на Веледа бейби - бяха с 33% намалени, ползвах и код за намаление 15 %, а до колкото се ориентирах няма как да избегна такса доставка, но поне може да избереш кога да се достави  Laughing
Сега, като при всяка първа поръчка от нов за мен сайт се притеснявам дали всичко ще пристигне без проблем  Praynig

VOU2806787
валиден е до 31.01.2012 важи за нови потребители и има минимална сума на поръчката 60 паунда. Максимално може да се спестят 15 паунда
кода го взех от тази страница
http://www.myvouchercodes.co.uk/discounts/ocado.com
Аз се чудя кога блокират парите от OCADO. Още нищо не са блокирали по картата ми а статуса е транзит.  newsm78

# 125
  • Варна
Момичета,
Благодаря  Praynig

Ами, търсих тракинг номер, тъй като доставят с DHL, но няма ...

От getthelabel не изпращат тракинг за проследяване. Имам 2 поръчки от там, нямала съм проследяващ номер, но всичко си ми дойде нормално. Не се притеснявай, сигурно са ти пристигнали нещата вече.  Peace

# 126
  • Добрич
Момичета, за колко време пристигат поръчките от Next?
Може ли отзиви и за тези ботушки:

http://www.next.co.uk/g475560s3#459429g47
Благодаря предварително!   bouquet

# 127
  • Пловдив
anbibian, при мен изтеглиха парите като доставиха поръчката Wink

# 128
Някой да пазарува от  MandM Direct? Кой посредник използвате, защото имам вече три провалени поръчки.

# 129
Момичета,
не виждам оценките на артикулите в Некст. Само при мен ли е проблема или Некст са премахнали оценяването на артикулите? Rolling Eyes

# 130
Аз се разписах с първа поръчка в ocado. Поръчах Аптамил и мазила на Веледа бейби - бяха с 33% намалени, ползвах и код за намаление 15 %, а до колкото се ориентирах няма как да избегна такса доставка, но поне може да избереш кога да се достави  Laughing
Сега, като при всяка първа поръчка от нов за мен сайт се притеснявам дали всичко ще пристигне без проблем  Praynig

VOU2806787

Много ти Благодаря!!!Ние сме натиснали плащане,но нямаме теглене на парите-сега ако пробваме кода дали ще стане?
валиден е до 31.01.2012 важи за нови потребители и има минимална сума на поръчката 60 паунда. Максимално може да се спестят 15 паунда
кода го взех от тази страница
http://www.myvouchercodes.co.uk/discounts/ocado.com
Аз се чудя кога блокират парите от OCADO. Още нищо не са блокирали по картата ми а статуса е транзит.  newsm78

# 131
Някой да пазарува от  MandM Direct? Кой посредник използвате, защото имам вече три провалени поръчки.
Не приемат Бг карти!

# 132
anbibian, при мен изтеглиха парите като доставиха поръчката Wink
вече виждам статус, че парите са дръпнати, а поръчката доставена  Laughing
само чакам мейл от Габко да ми потвърдят, че са я получили
притеснява ме, че нямаше къде да въведа ID-то си, обаче писах мейл на Габко, че поръчката е моя и да я зачислят към моето ID. Дано всичко е наред, чакам с нетърпение да дойде и ако всичко е наред, бебо ще папка мляко от Англия  Mr. Green
lil81 аз мисля за следващата поръчка да регистрирам мъжа си и пак да ползвам кода  Mr. Green

# 133
Здравейте !
Може ли да споделите мнение за някой от двата модела
http://www.next.co.uk/g473560s1
http://www.next.co.uk/g473560s2
Усмихнат ден на всички !
  bouquet
Ами те са подобни моделите, ние имаме такива от миналата година, бяха в сиво тогава, 100 лв. ми излязоха от www.nextdirect.com.
Мнението ми е малко противоречиво-хубаво изработена солидна обувка, но малко тежички за моя вкус. Отпред кончето се разпра(има един шев, който явно е само декоративен), тези металните неща на връзките на места ръждясаха и кожата поизбеля. Но иначе като цяло са здрави и много красиви. Ако сега трябваше да ги купя пак за тези пари, бих се позамислила, но знам ли-може би пак тях щях да купя. Аз ги взех номер 29, миналата зима ги носихме и тази пак ни стават, т.е. за мен си оправдават инвестицията. Още повече, че моето дете си е мор на дрехи и обувки, така че с повече пазене може и да са си все така красиви  Peace

# 134
  • София
здравейте,  искам да поръчам от matalan.co.uk. Мога ли с моята карта или ми трябва посредник?

Само с посредник.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
Момичета,
не виждам оценките на артикулите в Некст. Само при мен ли е проблема или Некст са премахнали оценяването на артикулите? Rolling Eyes
И при мен не се виждат явно са ги махнали.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
Аз ползвах Гив,но поръчките доста се бавят.

Общи условия

Активация на акаунт