Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 50

• 72 854
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Здравейте, момичета

Бихте ли ми помогнали с инфо с кой посредник мога да поръчам детски обувки Clarks ?

bouquet

# 361
КД,ама ги питай все пак,мин . година можеше  Peace

# 362
  • Пловдив
КД,ама ги питай все пак,мин . година можеше  Peace

С тях вече не става, питах ги..

# 363
  • Варна
Искам да попитам дали някой е пазарувал от Debenhams и какви са му впечатленията-коректни ли са ,или има проблем с доставките.Благодаря предварително.

Изобщо не се занимавай с тях - ужасен сайт, дори H&M са цвете пред тях, че поне не блокират пари  ooooh!

# 364
*MALENA , кога беше това голямо намаление?имам някакъв спомен че беше 1-2 януари...

# 365
Здравейте, поръчвали ли сте играчки и от кой сайт,пробвали ли сте Toasrus

# 366
Здравейте, поръчвали ли сте играчки и от кой сайт,пробвали ли сте Toasrus
аз лично поръчвам играчки от amazon

# 367
  • Някъде там...
И аз съм поръчвала предимно от Амазон, също от М&С. Toysrus май не приемат бг карта. Виж в Аргос също.

Elc приемат ли бг карти между другото?  newsm78

Обувки на Кларкс - виж в ибей.

# 368
Искам да попитам дали някой е пазарувал от Debenhams и какви са му впечатленията-коректни ли са ,или има проблем с доставките.Благодаря предварително.

Изобщо не се занимавай с тях - ужасен сайт, дори H&M са цвете пред тях, че поне не блокират пари  ooooh!
Много благодаря,спести ми излишни нерви  bouquet

# 369
Момичета,някой знае ли кога е намалението на NEXT в мола на цариградско шосе?

# 370
Миналата година мисля около  Коледа започна 30% намалението. Всъщност аз ходих някъде в дните м/у Коледа и НГ и вече имаше, кога точно е започнало - не знам, но още слагаха етикетите т.е. току що ще да е било.

# 371
Здравейте, сигурно е обсъждано хиляди пъти, но аз сега попадам на темата... Порових се и с търсачката, но откривам само стара информация, и то противоречива. За ASDA ми е въпросът,  преди съм се опитвала сама да поръчам - без успех, след това само с посредник. Наскоро позната ми каза, че успешно си поръчва често от там, с българска карта, на адрес на посредник. Има ли някой с успешни поръчки от там и плащане с Виза Електрон на ПИБ? И ако да - къде е тънкостта? Билинг адресът също да е адресът на превозвача? Възможно ли е, нали това е адресът, на който е регистрирана самата карта?

# 372
Здравейте, сигурно е обсъждано хиляди пъти, но аз сега попадам на темата... Порових се и с търсачката, но откривам само стара информация, и то противоречива. За ASDA ми е въпросът,  преди съм се опитвала сама да поръчам - без успех, след това само с посредник. Наскоро позната ми каза, че успешно си поръчва често от там, с българска карта, на адрес на посредник. Има ли някой с успешни поръчки от там и плащане с Виза Електрон на ПИБ? И ако да - къде е тънкостта? Билинг адресът също да е адресът на превозвача? Възможно ли е, нали това е адресът, на който е регистрирана самата карта?
Имам няколко самостоятелни поръчки от там, само че картата ми е на пощенска банка, но мисля, че и с твоята трябва да стане. Билинг и шипинг адреса ми са еднакви  Peace

# 373
Имам няколко самостоятелни поръчки от там, само че картата ми е на пощенска банка, но мисля, че и с твоята трябва да стане. Билинг и шипинг адреса ми са еднакви  Peace

И при мен са еднакви,плащам успешно с Виртуална Виза на ДСК,нямам откази досега  Peace

# 374
  • Някъде там...
Аз съм с Виза Електрон на ЦКБ. Билинг и шипинг адреса са ми еднакви, тези на превозвача. Поръчвала съм вече 3 пъти без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт