Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 50

• 72 902
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, споделете дали в next.co.uk зареждат вече изчерпани артикули? Дебна едни чорапогащници и една шапка с ръкавички вече месец и все не са налични. И още нещо, има ли вероятност да качат нови артикули за есен-зима или направо ще ни изненадат с колекция пролет-лято?

# 406
момичета  поръчвали ли сте от Adams? Пише ,че имат доставка до БГ за 5 паунда,как са нещата като качество и отговарят ли си на номерата?

# 407
dea76,
ако артикулите не светят в червено sold out, има надежда да ги заредят, но не е сигурно. Нови артикули есен/зима няма да има. Иначе - през януари пускат първото зареждане на пролет - лято. Нямам търпение вече. Grinning

# 408
Hope, благодаря   bouquet

# 409
момичета  поръчвали ли сте от Adams? Пише ,че имат доставка до БГ за 5 паунда,как са нещата като качество и отговарят ли си на номерата?
На Адамс нещата са просто супер - и като вид, и като качество, фаворитна марка ми е и не само на мен, а и на други, които имат наблюдения върху английските магазини  Wink
Не знаех за директната доставка, благодаря за инфото, скоро не съм поръчвала оттам, че нещо много намалиха асортимента, а и цените не ми се струват същите  Thinking Но ако си харесала нещо конкретно и се чудиш, хубави са им нещата, много  Grinning
За отговарянето на номерата-ами отговарят си, даже като повечето английски марки бяха леко уголемени по последни наблюдения, не знам как са сега, дано се включи някой с по-прясна информация.

# 410
dea76,
ако артикулите не светят в червено sold out, има надежда да ги заредят, но не е сигурно. Нови артикули есен/зима няма да има. Иначе - през януари пускат първото зареждане на пролет - лято. Нямам търпение вече. Grinning

И аз нямам търпение,но ще чакаме няма начин  Laughing  Heart Eyes

# 411
здравейте ,някой имали това яке размер 5-6 или 6-7 да ми даде размер http://www.clothingattesco.com/coats+jackets/f+f-floral-print-pa … catgkids,kids-new

# 412
  • Някъде там...
Едва ли, ново е.  Grinning Много е красиво. Жалко, че вече толкова трудно се поръчва от този сайт.  Confused
Моите наблюдения, че са им точни размерите, може би лекинко умалени.  Peace Имаме подобни якета размер 2-3 години, в момента са им много добре като размер.

# 413
Ау, много красоти за малки миски има в Теско. Скоро не бях го отваряла.
Да попитам мамите на малки дъщерички, които вече не носят памперси, дънките как стоят на малките ви госпожички? Малката имаше два чифта дънки от Теско, обаче кръстчето и беше винаги голо. Тя тогава носеше памперси и сега се чудя дали да и купувам, от памперсите ли така и ставаше отзад или просто такива са им дънките.

# 414
Ау, много красоти за малки миски има в Теско. Скоро не бях го отваряла.
Да попитам мамите на малки дъщерички, които вече не носят памперси, дънките как стоят на малките ви госпожички? Малката имаше два чифта дънки от Теско, обаче кръстчето и беше винаги голо. Тя тогава носеше памперси и сега се чудя дали да и купувам, от памперсите ли така и ставаше отзад или просто такива са им дънките.
Имам два модела дънки от Теско и така си стоят,много плитки и широки в кръста,спрях да купувам от там,доволна съм от H&M Peace

# 415
  • Някъде там...
Специално от на Теско дънките нямам наблюдения, но като цяло кръстчетата все са им голи, когато са с дънки. (В момента носим едни на М&С и едни на Некст).  Confused Но моите са много слабички и всичко им се смъква. Купих коланчета и сега е по-добре.  Peace
Иначе памперсът изпълва ако е слабичко детето и не се смъкват толкова дънките, но пък смъква дъното надолу и седят по-плитки.

# 416
Тенкс   bouquet!
Fionita и аз смених Теско с НМ. Добре, че няма да се поръчват дънки от Теското. Явно скоро не съм влизала и тези неща, които мисля, че са нови, не са много нови, защото каквото харесах, всичко беше изчерпано.

# 417
здравейте
да попитам Габко кога пускат снимките на пратки без ИД номер, когато камиона е в БГ ли?
пожене трябваше да съм получила 2 пакета, а ми е отбелязан само 1, възможно ли е и другият да е в камиона но да няма ИД номер?
от изпращането минаха 10 дена и продавача каза че няма тракинг номер, но би трябвало да е пристигнала пратката

# 418
  • София
здравейте
да попитам Габко кога пускат снимките на пратки без ИД номер, когато камиона е в БГ ли?
пожене трябваше да съм получила 2 пакета, а ми е отбелязан само 1, възможно ли е и другият да е в камиона но да няма ИД номер?
от изпращането минаха 10 дена и продавача каза че няма тракинг номер, но би трябвало да е пристигнала пратката
Не се притеснявай! Понякога изпращача/сайта съкращават и съответно не изписват ID (такъв е случая с последните две мои пратки). Когато камиона пристигне в БГ (съответно в склада на Габко), ще получиш смс и мейл за получената пратка.  Hug

# 419
ами в сайта на габко е изписано само 1 пакет... ще се промени ли на 2 след като пристигне?  защото просто няма как да не е дошло... също така и един часовник имам който не ми излиза, а и той би трябвало да е пристигнал

Общи условия

Активация на акаунт