10-ТОКЛАСНИЦИ

• 34 439
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • София и там където не се пуши
В гимназиите да няма физическо или и шахът да се признава за оценка.

То ако не е вече детето осъзнато какво може да се направи  newsm78 .

Дороти каза да не  се обаждам, и аз замълчах.

Еее ако е в тяхна защита може да не мълчите. Все пак кандидат зетьове

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 18:28 от Dorothy

# 31
  • Sofia
Направо да им пуснат аниматори в часовете по физкултура.
Учителите да се преквалифицират Grinning

# 32
  • София и там където не се пуши
Ама те ходят два пъти в седмицата поне на фитнес, моят ходи и на шах, в залата където са е топло, интересно им е . Покриват, укрепват, но го решават сами. Нямат грачещи учители над тях. А тази луда работа с покриване на нормативи и оценки  #Crazy . При това потни и на студено. А вчера говориха по телевизията (учители), че това е луда работа след физическо, да имат сериозен час.

# 33
Само запис.
Догодина пак ще мина  Hug

# 34
Май пропуснахме да поканим на срещата дамите от съседната деветокласна тема.
Русалке, zuri, ако има и други, заповядайте в неделя, ако сте свободни. Hug

Знаток, спокойно, ако не успееш догодина, тогава по-догодина. Peace

# 35
  • София
Фран, много си мила Hug Ако не е нахално, с радост бих дошла да се порадвам  на  готината ви компания.

# 36
Охо, събираме се най-после...(eine in Rente gegangene Nixe) "Ако не е нахално", то е направо задължително.

Да резервирам маса за 15 човека???? За Дороти специално пред монитора ???

# 37
  • гр. София
Датата на срещата е за утре,нали?

# 38
  • София
Неделя, 06.11.2011 от 14 часа. Мястото няма как да объркате.
Дрескод - без джобове, за да няма скрити карти  Laughing Както се казва "ще свалим картите на масата"  Laughing За деветокласните мами - къде без тях? и дума да не става!

# 39
Масата е резервирана за утре 06,11,2011 г. 14,00 ч. сепарето до монитора, 15 човека. Госпожицата изрази съмнение, че ще се съберем, но като разбра, че сме от БГ МАММА много се зарадва и ... "Ама разбира се... да ще ви чакаме, няма проблем..."

Вече ни имат доверие като стара клиентела. Желани сме щом ни се зарадваха.

Така, че хайде момичета на седянката, масата е разтегателна и побира неограничен брой човечета. Който иска карти, който иска табла .... ние проектото може и с къделята и чепкалото...

Hug Hug Hug Hug
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 Wine Glass Wine Glass Wine Glass newsm19 eat
lalalala lalalala lalalala lalalala lalalala lalalala lalalala lalalala
lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

# 40
  • София
Asss62   bouquet

# 41
  • София
Мами, много сте мили и гостоприемни, за което ви благодаря.  Hug Но за жалост няма за мога да се възползвам от поканата ви, тъй като ми изникна ангажимент по същото време, който няма как да отложа.Ще се радвам следващия път да мога да  се възползвам от поканата ви и да се присламча с кеф  към готината ви компания за пиене, ядене, игра на карти и приказки.И тъй като нито пия, нито умея на карти да играя, остава да ям и да говоря. JoyТу едното, ту другото.
Пожелавам ви приятно изкарване и се извинявам, ако с нещо съм променила плановете ви по отношение на запазения брой места.

# 42
  • София
Благодаря Ви за поканата! Аз ще бъда наблюдател от 9-токласната тема и ще докладвам за честността в игрите на карти и табла Laughing Wink.
Играя белот, бридж и табла Hug
Ще спретваме турнири. Simple Smile
Честито на Маринова за 4-тото детенце! Да е живо и здраво! Леко гледане! И тя да е все така спокойна мама!
Прочетох само края на миналата ви тема. Ако е имало и други подводи за празнуване, пожелавам на празнувалите прекрасни неща!
До утре!

# 43
 Hug
Тръгнах да чета от старата тема каквото съм изпуснала и по пътя си мисля как ще питам Как са белотаджийките и как е минал турнирът, но явно съм пропуснала датата, то било утре
 cheers от мен и се знае, че добре ще си прекарвате  Peace

Asss62, айде де  Mr. Green аз готова винаги...за момента малко далечко ми идва утрешното заведение, но ако е по-близо.  Mr. Green

Дороти, `що зимна снимка (поне 1 кусур да намеря на така и така хубавото начало на темата Wink), при нас е есен  Heart Eyes
...просто не ми се иска все още сняг  Blush

Laughing да се похваля, моята донесе най-накрая диплом за завършено основно образование, сега се сетих думите да я прибера аз, че съм я дала тя да си я пази  Laughing

# 44
  • През девет земи в десета
Ние успешно се прибрахме, детето заспа в колата и я развозвах един час насам-натам да поспи Laughing
Вече ще идвам без деца, как можах да си вкарам такъв автогол ooooh!

Срещата беше супер, много се радвам, че ви видях Hug

Пускам обещаният линк на посредниците за и-нет пазаруване, за които говорихме Peace

Лека и приятна вечер и успешна седмица Hug

Общи условия

Активация на акаунт