10-ТОКЛАСНИЦИ

• 34 514
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • Там, където ме обичат
  В сайта на МОН има зимна ваканция 27.02 !? Това си е направо пролетна...

Днес по БТВ даваха репортаж за това, че все още няма инструкции 6-ти първи срок 7 - втори срок и коментираха, че явно като са писали 7 втори срок са гледали календара на 2011  newsm78  Joy Joy Joy Joy Joy
А аз се чудех, кой "гений" го е измислил. Старият календар Joy Joy Joy

# 586
  • България
Обаче сега не смеят да си признаят!!!  Joy Joy Joy Joy Joy

# 587
  • София
Привет момичета!  Hug

Официално се присъединявам към отбора на Sofia относно срещите "Перник"!
Признавам си, че изобщо забравих за датите!  Blush ooooh! Dorothy, благодаря ти за напомнянето, не можах да реагирам адекватно в последния момент и това си е!
Чакам снимки! За да позавиждам още , и още!   Mr. Green

Аз се чудя - при тези минусови темп - дали няма да пуснат децата в 'дървена ваканция'?  Peace

При нас мисля, че оформянето е към края си , биологията е 'трънчето' , както винаги  Confused

Хубава седмица на всички! За мен ще е натоварена и доста ангажирана! Стискам си палци да се справя!  Wink

На децата - успешно приключване на срока!  thumbsup

# 588
  • София
Привет и от мен!  Hug

Как сте в тоя студ? Аз днес съм си взела един ден отпуска, бях на фризьор, замръзнах навън и сега смятам да си стоя около печката...  Grinning

В Колежа в момента са срочните изпити по всички предмети. Дано минат добре. Иначе и двамата юнака у дома подкашлят, карам ги да пият чай и се надявам бързо да им мине.

Честити рожденни дни на дъщеричката на Софи, на прекрасна и на всички останали, които са празнували в близките дни!   bouquet 

# 589
  • България

Ти добре се присъединяваш, но аз този път ги изненадАх - появих се в кръчмата  Joy Joy Joy!

# 590
  • София и там където не се пуши

Ти добре се присъединяваш, но аз този път ги изненадАх - появих се в кръчмата  Joy Joy Joy!

Да защото чу, че искам да направя едни снимки  Joy

Верно ни изненада, до сега не се е явявала в Перник. Дори вече си мислех, че лъже че е от Перник  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 591
  • България
 Ами да се беше снимала! После можех да те "постна във фейса" и човекът да се чуди "от къде му е дошло"  Joy Joy Joy Joy Joy

# 592
Гого ми е болен. Не е боледувал от години.

# 593
  • България
И Лукчо е болен Sad.

# 594
  • София
Бързо да оздравяват Лукчо и Гого!  fingerscrossed fingerscrossed

Няма ли да пуснат децата все пак? Какво като имат парно в стаите и темп е над 18'гр , ами докато стигнат до училище??  cold

Момичета, имам питане: някоя от Вас или децата ползва ли очила специално за компютър, но БЕЗ диоптър? С някакво стъкло - за да не се уморяват очите
Струва ли си да поръчам такива?  Thinking Или е само реклама в оптиките  Mr. Green

Sofi, това си е било изненада - ти на среща в Перник! Joy

# 595
  • Там, където ме обичат
Бързо да оздравяват Лукчо и Гого!  fingerscrossed fingerscrossed
Момичета, имам питане: някоя от Вас или децата ползва ли очила специално за компютър, но БЕЗ диоптър? С някакво стъкло - за да не се уморяват очите
Струва ли си да поръчам такива?  Thinking Или е само реклама в оптиките  Mr. Green
И от мен бързо оздравяване на Лукчо и Гого!
За очилата, ЛМ преди време си беше купил такива, но ги ползва малко време. Май не видя полза от тях.

# 596
Според мен си е реклама, а след като екрана има защита, за какво и очила  newsm78

# 597
  • През девет земи в десета
Лейди, аз използвам такива очила Peace Иначе много ми сълзят очите и ме боли главата, но аз съм по цял ден на компютъра Peace Рамките си ги купих от оптиката в Mall Sofia, а стъклата поръчахме на един приятел, който се занимава с внос на стъкла за очила, за тях платихме 60лв., при него, а имаше и от 30лв.
Принципно и в оптиката предлагаха за същата цена стъкла, но ние да се презастраховаме, че не са фалшиви, взехме от познат.
Последния път като ходих на офталмолог ми казаха, че всичко с очите ми е наред, нямам повече нужда от диоптрични стъкла, явно остарявам и вече не съм късогледа, след някоя и друга година ще ме ловне пък далекогледството Mr. Green

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 16:11 от Пиги®

# 598
  • Там, където ме обичат
явно остарявам и вече не съм късогледа, след някоя и друга година ще ме ловне пък далекогледството Mr. Green
Значи има шанс за нас късогледите smile3508

# 599
  • София
Аз също подкрепям мнението на Дороти, че тези очила са по-скоро рекламен трик. Вече няма монитори без екранна защита. Умората се появява по-скоро от това, че прекарваме дълго време втренчени в монитора, без да мигаме. Оттук и термини като "сухо око" и "изкуствена сълза". Така че, насилвайте се и мигайте по-често като сте пред компютъра. И спазвайте всичките му правила за чести почивки и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт